Roger Waters - Time

Σκέψου Κώστα να μην είχε ακούσει το smoke on the water, το hotel california, το stairway to heaven, το paranoid, και το "να μ' αγαπάς".
To ίδιο θα σκεφτόμουν πάνω κάτω και για τα παραπάνω, μια και δεν χρειάζεται κάποιος να ακούει DP πχ για να έχει ακούσει κάπου/κάποτε το Smoke On The Water. Το ίδιο ισχύει και για άλλες διάσημες συνθέσεις, τις πρώτες νότες της 5ης συμφωνίας του Μπετόβεν πχ ή την εισαγωγή του Toccata & Fugue, BWV 565 του Μπαχ, είναι θέματα που έχουν παιχτεί παντού (ταινίες, διαφημίσεις, tv, ράδιο, bars/clubs/ταβέρνες/ψητοπωλεία/λαχαναγορές/cafe/ασανσέρs κλπ κλπ κλπ), και συνεχίζουν να παίζουν. 
Το να μην πέσει κάποιος πάνω τους σε κάποια στιγμή της ζωής του είναι πραγματικά σπάνιο.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
To Να μ' αγαπάς το έχω ακούσει... το έχει τραγουδήσει ο Στέλιος Ρόκος. Τα άλλα όχι. Τραγούδια του Ρόκου είναι και αυτά;

Όχι βρε, τα άλλα είναι του Ρέμου και του Notis.

Εγώ ξέρω την BMW 320 ασούμε.

Πάντως επί του νήματος και σοβαρά μιλώντας(όσο γίνεται),θα μπορούσα να δώκω ένα respect στον Waters αλλά και σε οποιονδήποτε επιχειρεί το οτιδήποτε ενέχει τον κίνδυνο για παγκοσμίου επιπέδου κράξιμο.

Αλήθεια δεν ακούω Floyd.Ως εκ τούτου δεν είμαι και ο πλέον κατάλληλος για να κλικάρω pros/cons στις δουλειές τους,ως γκρουπ ή μεμονωμένα...Δεν μπορώ όμως να μην αναγνωρίσω το θάρρος που απαιτείται για να "πειράξεις" τέτοιου μεγέθους μουσικές.

Αν είσαι κάτω των 70 δικαιολογεισαι απολύτως...

Εγώ έχω να ακούσω Floyd από το 1981

Είναι που δεν παίζει ο Γκίλμορ με τελεκάστερ και 10-30 χορδές, γι' αυτό. :classic_tongue:

Είναι που δεν παίζει ο Γκίλμορ με τελεκάστερ και 10-30 χορδές, γι' αυτό. :classic_tongue:

Ξέχασες ν υπολογίσεις και τον ΦΠΑ...να είσαι πιο προσεκτικός από εδώ και πέρα γιατι παραμονεύει το ΣΦΟΕ assούμε...

Και με telecaster παίζει από ότι θυμάμαι.

Δεν είναι κακοί οι Floyd ,απλά υπάρχουν απείρως πιο ενδιαφέρουσες μουσικές για να ακούσω.

Και είναι και ο διαθέσιμος χρόνος λίγος.

Και με telecaster παίζει από ότι θυμάμαι.
Το σωστό να λέγεται... 1955 Esquire, που την αγόρασε από τον αρχικό ιδιοκτήτη της, τον Seymour Duncan.

Ο bridge neck (συγνώμη, ευχαριστώ sir) μαγνήτης είναι προσθήκη του Duncan.

Gilmour.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Άλλο ένα θέμα που έφτασε στις Τέλι. 

Γιατί όχι;

Πάντως αυτό που έκανε ο Ρότζερ με το DSOTM εμένα μου θυμίζει τον Μικρούτσικο που κάθε 2-3 χρόνια ξαναμαναέβγαζε τον Σταυρό του Νότου, είτε σε ζωντανό, είτε σε επαναηχογράφα και το σιχάθηκα στο τέλος.

Όμως, έκανε και αυτό, που πολύ μου ήρεσε..

Last edited:
Το περιμένει ενας φίλος αυτη τη βδομάδα. Μολις γινει ακροαση θα ενημερωσω

Βλέπω πως το ερώτημα "γυναίκα ή κιθάρα" παραμένει.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back