Δ
Διαγραμμένο μέλος 6000
Guest
Τα καλά νέα είναι ότι έχει έναν ωραίο ήχο Hammond.
Πραγματικά τι τον έχει πιάσει...
... ένα έργο τέχνης άρτιο, με ανεξάρτητη πλέον πολιτιστική οντότητα και ιστορία ...
Κάτσε για να καταλάβω, εννοείς ότι δεν είχες ποτέ ξανακούσει το "Time" των Floyd, ή ότι δεν είχες ποτέ ξανακούσει τις δύο διασκευές του στα "Money" & "Time"?Άκουσα και τις δύο εκτελέσεις για πρώτη φορά.
Ήμουν σαφής νομίζω.Ναι,δεν είχα ξανακούσει ποτέ το "Τime" των Floyd.Για την ακρίβεια,έχω ακούσει ελάχιστα από τη δισκογραφία τους.Κάτσε για να καταλάβω, εννοείς ότι δεν είχες ποτέ ξανακούσει το "Time" των Floyd, ή ότι δεν είχες ποτέ ξανακούσει τις δύο διασκευές του στα "Money" & "Time"?
Μου ακούγεται πραγματικά απίστευτο να υπάρχουν κάποιοι που δεν έχουν ακούσει ποτέ, έστω και τυχαία, το "Time" ή το "Money", μια και αυτά τα κομμάτια (και πολλά άλλα) έχουν ακουστεί -και συνεχίζουν να ακούγονται- κυριολεκτικά παντού.?Ναι,δεν είχα ξανακούσει ποτέ το "Τime" των Floyd.Για την ακρίβεια,έχω ακούσει ελάχιστα από τη δισκογραφία τους.
Μου ακούγεται πραγματικά απίστευτο να υπάρχουν κάποιοι που δεν έχουν ακούσει ποτέ, έστω και τυχαία, το "Time" ή το "Money", μια και αυτά τα κομμάτια (και πολλά άλλα) έχουν ακουστεί -και συνεχίζουν να ακούγονται- κυριολεκτικά παντού.?
Ίσως βρίσκεσαι στα λάθος μέρη τις λάθος στιγμές...? Anyway, συγχωρείσαι...?Δεν μπορώ να βρίσκομαι παντού.?
Ίσως βρίσκεσαι στα λάθος μέρη τις λάθος στιγμές..
Σκέψου Κώστα να μην είχε ακούσει το smoke on the water, το hotel california, το stairway to heaven, το paranoid, και το "να μ' αγαπάς".
Σκέψου Κώστα να μην είχε ακούσει το smoke on the water, το hotel california, το stairway to heaven, το paranoid, και το "να μ' αγαπάς".