• Καλώς ήρθατε στο νέο forum! Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Διαβάστε και το σχετικό thread.

Ο Roger Waters επανηχογραφεί το Dark Side of the Moon

Σαμη Παραγκα είπε:
Απαιτείτε μέρος σκιερό με υγρασία και τριγύρω κοπριές που όζουν. Όλα αυτά τα χρόνια και συναντήσεις εις την Β. Ελλάδα κάμναμε, μέχρι και πενιές ρίξαμε, αλλά εσείς απών, παρά τα τηλέφωνα
Έχω παρατήσει τα εγκόσμια και έχω αποσυρθεί στον πύργο μου .

Το μόνο που με συνδέει με τον έξω κόσμο είναι να κλειδώνω κάνα θέμα στο νοιζ.

• Haha
Reactions: fusiongtr

Αμάν, έρχεται ο LK να το κλειδώσει ασούμε.

054853c7c7833d7250c61df265d78a16--vampires-and-werewolves-the-werewolf.jpg

• Haha
Reactions: Superfunk and LK
Γενικη αμνηστία?
Μάλλον ΟΧΙ

Πρέπει να είσαι κολλητός του mod για αυτό   

Δεν βλέπω τους αδικαιολογήτως μπαταρισμένους waterfall από τη Χαλκίδα, και τον φίλο από το Βέλγιο που δεν θυμάμαι το όνομα του να ποστάρουν 

Μάλλον ΟΧΙ

Πρέπει να είσαι κολλητός του mod για αυτό   

Δεν βλέπω τους αδικαιολογήτως μπαταρισμένους waterfall από τη Χαλκίδα, και τον φίλο από το Βέλγιο που δεν θυμάμαι το όνομα του να ποστάρουν 

απλώς διαπίστωσα.

Νομίζω δεν είναι αργά για τους άλλους (υπάρχει τουλάχιστον άλλος ένας από όσο θυμάμαι) αλλά σίγουρα εξαρτάται κι από τους ίδιους

στο παρακάτω βλέπεις απίστευτη κρυάδα και αμηχανία

Last edited by a moderator:

Μισό λεπτό να πω κάτι που θέλω για την ΑΚΡΙΒΕΙΑ και κλειδώστε το,.

χαχαχαχαχαχα?

Παράγκας…δεν σε φέραμε πίσω για να μαλώνεις συνέχεια - αυτό το μπορούμε και μόνοι μας!-. Σε φέραμε να ανεβάσεις κανένα έπος…για στρώσου στη δουλειά!

Αξιότιμα μέλη, φίλοι πουρουπουπούδες... Πάω για τούφα καθότι όλη μέρα στη μάχης της ενημέρωσης (πολύ μονοθεματική δε, με τα του σεισμού) και είμαι off. 

Σας αφήνω στα έμπειρα χέρια του κ. συνήγορου (γνωστού και ως "κλειδοκράτορα") και behave λαιμαι... 

Έχω τρεις επιλογές να μαντέψω?
Να μην μαντέψεις τίποτα. Έκπληξη λαίμαι!

• Like
Reactions: fusiongtr
Σαμη Παραγκα είπε:
Αν ενοχλώ να φύγω, αλλά είναι κρίμα να προσβάλεις υπολήψεις ανθρώπων και καταστάσεις που δεν γνωρίζεις
Παραγκα, ανέβασε κάνα έπος που λέει και ο Marathon και μη μας τα ζαλίζεις

δεν περιστρέφονται όλα γύρω σου 

για τον καταρράκτη ήτανε το post

αντε, μην τα πάρω και σε καταδικάσω σε μια βδομάδα μονοθεματικής ακρόασης deep purple στη Χαλκίδα

MΦΧ  

Trending...

Νέα θέματα