• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Rockwave 2014

r2d2

Μέλος
Πόντοι
38
ROCKWAVEFESTIVAL 2014

Παρασκευή  11 Ιουλίου – Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

TerraVibe Park

Πολυσυλλεκτικό, τολμηρό, χωρίς παρωπίδες με διευρυμένο ωράριο και ...απρόβλεπτο Line up το Rockwave είναι και φέτος το καλοκαίρι ΕΔΩ !!!

ΞΕΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ !!!!

H ώρα είναι Rockwave around the clock ....Ακριβώς !!!

All day and all night long !!

Το Rockwave Festival γίνεται 19 χρόνων πια και δεν σταματά στιγμή να εξελίσσεται. Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Ιουλίου. Δύο μέρες! Δύο σκηνές! Πάνω από 40 καλλιτέχνες! Από νωρίς το απόγευμα μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες στο TerraVibe Park!

Συγκροτήματα, ερμηνευτές, παραγωγοί , djς και τραγουδοποιοί από ολόκληρο το φάσμα της μουσικής  θα συνυπάρξουν σε ένα χαρμάνι ήχων και εναλλαγών που δεν αφήνει κανένα αδιάφορο.

Η πολυσυλλεκτικότητα του φεστιβάλ δίνει τη δυνατότητα σε όσους παρευρεθούν στο TerraVibe Parkνα απολαύσουν τα εθιστικά rocking blues του ΕricBurdon, το θεαματικό show του πρωτοπόρου Woodkid, τους πιονέρους του americana rock Calexico, τις νοσταλγικές επιτυχίες των Godfathers, το αντάμωμα της Hip hop σκηνής με προεξάρχοντες τους Active Member, τους indie rockers Little Barrie, DJs και διεθνούς φήμης παραγωγούς της ηλεκτρονικής μουσικής, όπως οι Booka Shade, o Roni Size και ο Timo Maas αλλά και 4 από τις καλύτερες μπάντες της ελληνικής ροκ σκηνής,  τους V.I.C, τους Beggar’s Blues Diary, τους Chinese Basement και τους Greeklish Babylon.

Η φετινή έκπληξη  όμως  είναι 2 καλλιτέχνες τόσο «δικοί μας». O Γιάννης Χαρούλης και η Nατάσσα Μποφίλιου θα εκπροσωπήσουν την νέα μουσική τάση που συγκεντρώνει ετερόκλητο και πολυάριθμο κοινό σε όλη την Ελλάδα.

Συντονιστείτεστο μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ!

Συντονιστείτε στοRockwaveFestival!

Παρασκευή 11 & Σάββατο 12 Ιουλίου στο TerraVibe Park!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ

Under the Roof of Terra Stage

ACTIVE MEMBER

ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΛΙΝΤ MORIGINAL & FLECK

RODNEY P & DJ SKITZ

RAZASTARR

ΒΑΒΥΛΩΝΑ

ΤΑΦΛΑΘΟΣ

NOOVA GROOVA

GROUND ZERO

ΣΤΙΧΟΠΛΟΚΕΣ

NORMATRAXX SOUND SYSTEM (MCD, DJ K, DJ Marble)

VIBE STAGE

TIMO MAAS (Midnight Show)

RONI SIZE & MC YOUNGMAN (Midnight Show)

ERIC BURDON

THE GODFATHERS

VIC

BEGGARS BLUES DIARY

ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ

UNDER THE ROOF OF TERRA STAGE

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ

ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ

GREEKLISH BABYLON

VIBE STAGE

BOOKA SHADE (Midnight Show)

WOODKID

CALEXICO

LITTLE BARRIE

CHINESE BASEMENT

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες www.didimusic.gr, www.rockwavefestival.gr

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ

Παρασκευή 11 Ιουλίου

Τα πρώτα εισιτήρια θα κοστίζουν 16 €

Μετά την εξάντληση τους η τιμή θα διαμορφωθεί στα 18 €

Στο τελικό στάδιο την προπώλησης η τιμή θα διαμορφωθεί στα 20€

Σάββατο 12 Ιουλίου

Τα πρώτα εισιτήρια θα κοστίζουν 16 €

Μετά την εξάντληση τους η τιμή θα διαμορφωθεί στα 18 €

Στο τελικό στάδιο την προπώλησης η τιμή θα διαμορφωθεί στα 20€

Το διήμερο εισιτήριο θα κοστίζει 30€

Σημεία προπώλησης:

Αθήνα

TicketHouse, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς),Τηλ.: 210 3608366

ReloadStores, Πανεπιστημίου 54, τηλ. 210‐3801464

Θεσσαλονίκη

TicketHouse (ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ) Πλ. Αριστοτέλους 5

Musicland, Μητροπόλεως 102, Τηλ. 2310 264880

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:

www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου

Για την άνετη μεταφορά σας προς και από το TerraVibe Park για τις ημέρες του Rockwave Festival 2014 (11 & 12 Ιουλίου) μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λεωφορεία της Apollon Association.

Τα λεωφορεία για TerraVibe Park θα ξεκινούν από τον σταθμό Λαρίσης και το σταθμό του μετρό Ελληνικού.

Το πρώτο δρομολόγιο θα ξεκινά στις 16:00 και τα επόμενα ανά μισή ώρα, με τελευταίο δρομολόγιο στις 21.00.

Αναλυτικά οι ώρες είναι οι εξής: 16:00, 16:30, 17:00, 17:30, 18:00, 18:30, 19:00, 19:30, 20:00, 20:30 & 21.00.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Αναχώρηση από Σταθμό Λαρίσης

Με επιστροφή: 6€

Μονής διαδρομής: 4€

Αναχώρηση από Μετρό Ελληνικού

Με επιστροφή: 8€

Μονής διαδρομής: 5€

Τηλέφωνα κρατήσεων

6932 516300

6984 181844

6980977978

6936632811

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Απλά ντροπή.Για γέλια (και κυρίως για κλάματα) τα line-ups.Κρίμα γιατί είδαμε τεράστιους καλλιτέχνες σε αυτό το festival.

Πραγματικά με σκότωσε το:

Πολυσυλλεκτικό, τολμηρό, χωρίς παρωπίδες με διευρυμένο ωράριο και ...απρόβλεπτο Line up το Rockwave είναι και φέτος το καλοκαίρι ΕΔΩ !!!
Αυτό που η αδυναμία προσέλευσης μεγάλων ROCK/METAL ονομάτων μεταφράζεται σε πολυσυλλεκτικότητα και ''χωρίς παρωπίδες'' νοοτροπία με τρελαίνει.

Απαράδεκτοι οι διοργανωτές.

Πραγματικά, χωρίς να θέλω να μειώσω την αξία των καλλιτεχνών που θα συμμετέχουν τελικά, όταν σε Rockwave έχουν παίξει ονόματα όπως

Judas Priest

M.Manson

Metallica

Iron Maiden

Gammaray

Queensryche

WASP

Megadeth

Sisters of Mercy

Manowar

The cure

Heaven& Hell

Prodigy

Paradise lost

Ozzy

και ξαφνικά βλέπεις Χαρούλη και Μποφίλιου....ε κάτι νιώθεις οτι λείπει...

Απλά πλέον το "δεν μπορούμε να φέρουμε κανέναν και βάζουμε ότι να ναι" το λέμε "Πολυσυλλεκτικό, τολμηρό, χωρίς παρωπίδες με διευρυμένο ωράριο και ...απρόβλεπτο Line up".

Κρίμα...

ΥΓ. ΤΟΝΙΖΩ οτι δεν έχω κάτι με τους καλλιτέχνες αυτούς, αλλά αν θέλω να τους δω πάω σε κανα live τους από αυτά που κάνουν κατά καιρούς σε μαγαζάκια στην Αθήνα και το ευχαριστιέμαι. Από Rockwave περιμένεις κάτι άλλο..

Για γέλια και για κλάματα. Ας το μετονομάσουν μήπως και γλυτώσουν τις αναπόφευκτες συγκρίσεις.

Αλήθεια "απρόβλεπτο" γιατί;

Τα λεφτά μου για το highlight της βραδιάς το Σάββατο που ο Woodkid θα βάλει φωτιά στη σκηνή του TerraVibe.  :P

Εντάξει, δεν είναι αυτό που ήταν, I'll give you that, αλλά κάτι μου λέει ότι μερικοί θα θέλατε να ήταν metalwave. :)

theoctapus είπε:
Αλήθεια "απρόβλεπτο" γιατί;
Γιατί κάτι μπορεί να είναι "απρόβλεπτα  κακό" όσο και "απρόβλεπτα καλό".

Haris είπε:
Εντάξει, δεν είναι αυτό που ήταν, I'll give you that, αλλά κάτι μου λέει ότι μερικοί θα θέλατε να ήταν metalwave. :)
Ούτε metalwave,ούτε ''οκάθεπικραμένοςτηςmainstreamΕλληνικήςσκηνήςwave''.

Θέλουμε μπάντες στο style αυτών που ερχόντουσαν παλιά,rock/hard rock/metal δηλαδή.

Καμία σχέση με την κατάντια των τελευταίων ετών.

Haris είπε:
Προσωπικώς σκοτούρα μου αλλά η φτήνια δεν κρύβεται ρε φίλε.

Και έχω την εντύπωση ότι φέτος το TerraVibe θα βρωμάει μεθάνιο από την ατελέσφορη προσπάθεια βαψίματος αυγών.

Δεν έχω τίποτα με κανένα από τα γκρουπ και είμαι σίγουρος ότι τουλάχιστον τα ημεδαπά θα δώσουν ότι έχουν και δεν έχουν επί σκηνής ακόμα και την πρώτη Stihodiarrhea-Day του φεστιβάλ και όσοι πάνε θα γουστάρουν αλλά εμένα ούτε ο Χαρούλης, ούτε η Μποφίλιου μου ρχονται σαν headliners ονόματα σε Rock Festival.

Ο Νταλάρας που είναι;

Haris είπε:
Ας έχει απ'όλα δεν έχουμε πρόβλημα, αλλά δεν έχει ούτε μια μπάντα να δούμε κι εμείς τα... μέταλλα  ;D

Haris είπε:
Μπορεί, αλλά δεν φταίμε εμείς, αυτοί έφερναν κορυφαία ονόματα τόσα χρόνια, ας πρόσεχαν.

Απο ολους αυτους θα ηθελα να δω τον Εric Burdon. Αλλα φυσικα σε ενα ανθρωπινο & normal live χωρο και οχι στο μαυρο χαλι που λεγεται Terra Vibe. Οποτε για ακομα μια χρονια δεν θα περασω ουτε απ'εξω. 8)

Waterfall-K είπε:
Απο ολους αυτους θα ηθελα να δω τον Εric Burdon. Αλλα φυσικα σε ενα ανθρωπινο & normal live χωρο και οχι στο μαυρο χαλι που λεγεται Terra Vibe. Οποτε για ακομα μια χρονια δεν θα περασω ουτε απ'εξω. 8)
Όπως ας πούμε στη Νέα Αίθουσα Eκδηλώσεων του Δήμου Ιεράπετρας, ή στο Μύλο στην Λάρισα ή τέλος πάντων στο Rec Club στη Πάτρα.

Τζοβενοπαρέα με τον Joe Cocker. Και guest star τους Σκόρπιονς, κόρπιονς, όρπιονς, όπιονς......... ;D

Καπου που να χωραει κατι λιγοτερο απο 20.000 ατομα, να εχει τα βασικα ποτα σε αποσταση λιγων μετρων και να μη χρειαζεται να περπατησεις 10 χιλιομετρα μες στο λιοπυρι και μες στο απολυτο σκοταδι. Η πρωτη (και τελευταια) φορα που πηγα σ'αυτον τον χωρο ηταν μια τραυματικη εμπειρια, μια εμπειρια που δυστυχως ουτε ο Roger Waters ηταν ικανος να με κανει να την ξεχασω. Εφαγε "μαυρο" λοιπον και ζησανε αυτοι καλα κι εμεις καλυτερα. ;)

Δεν χανω και τιποτα απ'οτι βλεπω.
yawn.gif

Σε 10 χρονια στο λεξικο θα γράφει:

Φεστιβαλ: Σειρά εκδηλώσεων όπου συμμετεχουν ο Σωκράτης, ο Θανάσης ή ο Χαρούλης, σε οποιονδήποτε συνδυασμό. Σπανίως συναντώνται σε αυτά και η Μποφίλιου ή η Ζουγανέλη.

LK είπε:
Ήμαρτον! ;D ;D
Εμαθα οτι εχεις παρει εισιτηρια για Χαρουλη/Μποφιλιου ηδη απο τον Ιανουαριο, αληθευει?....
toothpic2.gif

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back