Εχει προβλήματα ο ανθρωπος γιατι σε περιοδο κρισης δε μπορει να επιβαλει το πολιτισμο της κονομας που (και αυτος) εκπροσωπεί.mathematician είπε:Συνέντευξη του Νίκου Λώρη στο popaganda.gr:
http://popaganda.gr/stin-ellada-ton-proto-logo-gia-ton-politismo-distichos-akoma-ton-echi-o-batsos/
Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω...
Έλα ντε. Δεν ήξερα ότι πρέπει πρώτα να ρωτήσουμε τον Λώρη για το πως πρέπει να βλέπουμε την έννοια συναυλία και φεστιβάλ. Σε τελική ανάλυση αυτός είναι ο επαγγελματίας του χώρου και εμείς διαμορφώνουμε την αγορά. Αν θέλει ας προσαρμοστεί αλλιώς ας πληρώσει τα λάθη του.KostasP είπε:...Ας το παραδεχθούμε, το ελληνικό κοινό δεν έχει φεστιβαλική κουλτούρα. Παίζει το μεγάλο όνομα; Πάει. Δεν παίζει; Δεν πάει...
Κατά τη γνωμη του θα πρεπει να στηρίξουμε την επιχειρηση του ειτε μας αρεσουν οι μπαντες που αυτος διαλεγει ειτε όχι και να πληρωσουμε τη τιμη που αυτος επιβαλει. Για να μπορει ο κάθε Λωρης να εχει celebrity status και μεγαλο τραπεζικο λογαριασμο.
Αυτό όταν το διάβασα κι εγώ πήγα να πάθω εγκεφαλικό. Από πότε η μουσική στα σκουπίδια είναι πιο αξιοσέβαστη σε σχέση με την μουσική στα παζάρια; Αυτός δηλαδή από που τους βρήκε τους δίσκους, είχε συνεργασία με ρακοσυλλέκτες; Με την λογική αυτή η μουσική που άκουγε εκείνα τα χρόνια ήταν ευτελισμένη αφού από παζάρια και δισκοπωλεία ψώνιζε. Το μέγεθος της εγωπάθειας βρήκε καινούργιο μέγιστο....Ένα γιγαντιαίο στοκ από δίσκους, τους πέταξα στα σκουπίδια. Δεν ήθελα να υπάρχουν και να τους ευτελίσω πουλώντας τους στο Μοναστηράκι. Π.χ. το Ceremonial των Savage Republic το ψάχνουν ακόμα και οι ίδιοι ή κατά καιρούς έρχονται διάφοροι, επειδή έχω ακόμα τα δικαιώματα, και μου λένε να ξαναβγάλουμε το Bad Moon Rising ή το Confusion Is Sex των Sonic Youth. Δηλαδή για 500-1000 αντίτυπα, να σκοτώσουμε την όποια γοητεία κουβαλάει η ιστορία τους;
Εδώ είναι η απολυτη αποδειξη το αν αγαπάει τη μουσικη ή αν την χρησιμοποιει ΜΟΝΟ για το κερδος ΤΟΥ. Γι' αυτον όταν χαριζεις ή δινεις σε τιμη κοστους ένα δισκο η μουσικη ευτελιζεται. Απορω πως δεν τους εκαψε γιατι τα σκουπίδια δεν είναι τοσο σιγουρη λυση. Κινδυνευουν με ευτελισμο οι συγκριμενοι δισκοι αν τους βρουν καποιοι και δε πληρωσουν αντιτιμο. Όταν αυτος ο μ******* αγοραζε δισκους για μια λιρα στα αντιστοιχα Μοναστηρακια της Αγγλιας και τους πουλαγε σε δεκαπλασιες τιμες εδώ δεν ηταν ευτελισμος. Απλα ο πολιτισμος του...
το ειχε απο παλια αυτο το χούϊ... :theoctapus είπε:Το μέγεθος της εγωπάθειας βρήκε καινούργιο μέγιστο.
Aν γινότανε κάτι τέτοιο, ειδικά αν συμμετείχε η μπάντα που ''κοκκίνησα'' (καλά και μόνη της η συγκεκριμένη) θα πήγαινα Μαλακάσα με πολύ μεγάλη χαρά!scofield είπε:αν κατεβαζε ο Λωρης τιποτα Τρυπες,Ξυλινα σπαθια,Μωρα στην Φωτια,Πισσα κ Πουπουλα,Γενια του χαους,Αντιδραση,Διαφανα κρινα,Λευκη Συμφωνια κτλ ολα σε ενα μπιλινγκ κατι θα γινοτανε...μονο κ μονο οι νοσταλγοι της 90ς Ελληνικης ροκ σκηνης που θα κατεβαιναμε στο ''χωραφι'', θα γινοτανε χαμος.... ;D ;D
Εμένα εσχάτως μου δίνεται η εντύπωση ότι η όλη stoner-ο-φάση έχει κάνει τρελό μπαμ μουσικά και κυρίως ως κουλτούρα. Οπου γυρίσω βλέπω μούσι, τζιβάνα, βερμούδα, μπλούζα Planet of Zeus και κουβέντα για τους VIC.stavros911 είπε:σε σχέση με αυτή του στόνερ που είμαστε εμείς κι εμείς.
2 χρόνια πριν ήταν τα streching σκουλαρίκια,τα άπειρα τατουάζ (πάλι) και η Metalcore.Τώρα έχουμε τα μούσια,τα γυμναστήρια και την Stoner.Κάθε περίοδος έχει τα δικά της,ευτυχώς ή δυστυχώς.Nikoubis είπε:Εμένα εσχάτως μου δίνεται η εντύπωση ότι η όλη stoner-ο-φάση έχει κάνει τρελό μπαμ μουσικά και κυρίως ως κουλτούρα. Οπου γυρίσω βλέπω μούσι, τζιβάνα, βερμούδα, μπλούζα Planet of Zeus και κουβέντα για τους VIC.