• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Rockwave 2014

Λογικά δεν ήταν...το θέμα είναι ότι οι πρώτες "μικρές" μπάντες είχαν αυτό τον κόσμο...βέβαια και οι μεγάλες σε άδειο τερα βαιμπ θα επαιαξαν

Οι μικρές μπάντες σε φεστιβάλ καλοκαιρινο με το λιοπύρι από πάνω, λογικό είναι να έχουν πολύ λίγο κόσμο, με άλλα λόγια συμπέρασμα δεν βγαίνει

gdevelek είπε:
Οι μικρές μπάντες σε φεστιβάλ καλοκαιρινο με το λιοπύρι από πάνω, λογικό είναι να έχουν πολύ λίγο κόσμο, με άλλα λόγια συμπέρασμα δεν βγαίνει
Οχι, δεν είναι λογικό τόσο λίγο κοσμο (βασικα καθόλου κόσμο). Κι εγω εχω παίξει στις 5 το απογευμα στο rockwave, αλλα μια 300ρα την ειχαμε οταν βγήκαμε και μεχρι να τελειώσουμε ειχε ψιλογεμίσει ο χώρος.

Υπαρχει και μια φωτογραφία με τον Burdon που φαινεται ότι εχει ελαχιστο κοσμο παλι.

edit:

10463895_10152329123112893_3671476604656668367_n.jpg

Συγνώμη αλλά προσωπικά δεν λυπάμαι καθόλου. Αν δεν μπορείς να κάνεις σωστή δουλειά μην την κάνεις καθόλου. Τι ακριβώς περίμεναν δηλαδή; Όπως είπα, ο κόσμος πάει για τις μπάντες όχι για το φεστιβάλ.

Δεν πειραζει μωρε,τωρα που μειωθηκαν τα δημοτικα κονδυλια για καλοκαιρινες αρπαχτες εκδηλωσεις,εχουμε να φαμε "εντεχνους" στη μαπα ακομη και thrashdeathblackmetalwave να διοργανωθει.

Οχι τιποτα αλλο, βγαζουν και ανακοινωσεις, του στυλ ο κοσμος ερχεται για το φεστιβαλ, ανοιξτε το μυαλο σας οι κολλημενοι και τετοια, για να περάσουν την αδυναμια ως αποψη.

Μπραβο επιστήμονες, τι καλυτερο απο το να μειώσετε τον κόσμο που παρα το αθλιο προιον που δινατε, σας εκανε ανθρωπες και μαγκες.

Που στην τελική αν το πλασαραν αλλιως, με καλες ελληνικες μπαντες ROCK, και λέγανε παιδιά σορυ δεν εχουμε μία, ευκαιρία για κατι καινουριο τωρα, στηρίζουμε ελληνικά γκρουπς...θα μαζευαν κοσμο με ελάχιστα εξοδα.

Οοοοχι, καλυτερα να τραβηχτει κοσμος μεχρι τη Μαλακασα να δει Μποφίλιου και Χαρουλη. Αλλωστε που θα ξαναβρει την ευκαιρια να τους δει αυτή τη βδομαδα?

neeq είπε:
Που στην τελική αν το πλασαραν αλλιως, με καλες ελληνικες μπαντες ROCK, και λέγανε παιδιά σορυ δεν εχουμε μία, ευκαιρία για κατι καινουριο τωρα, στηρίζουμε ελληνικά γκρουπς...θα μαζευαν κοσμο με ελάχιστα εξοδα.
Θα πήγαινε ο κόσμος μέχρι τη Μαλακάσα για να στηρίξει ελληνικές μπάντες ROCK...;

Περιέργως πως, δεν το κάνει από την ασφάλεια του καναπέ του, ή του συνοικιακού του δισκάδικου, μηδέποτε από τη δεκαετία του '70 μέχρι σήμερα.

Πού είναι ρε σεις οι "Hush 'n' Rush"?

Supergroup λέμε, southern hard rock, με δικό τους υλικό και προσωπικότητα!

Α, και βέβαια τον ΠαπαδόπουλΑ!

αν κατεβαζε ο Λωρης τιποτα Τρυπες,Ξυλινα σπαθια,Μωρα στην Φωτια,Πισσα κ Πουπουλα,Γενια του χαους,Αντιδραση,Διαφανα κρινα,Λευκη Συμφωνια κτλ ολα σε ενα μπιλινγκ κατι θα γινοτανε...μονο κ μονο οι νοσταλγοι της 90ς Ελληνικης ροκ σκηνης που θα κατεβαιναμε στο ''χωραφι'', θα γινοτανε χαμος.... ;D ;D

αλλα με αυτα που εχει φετος δεν,δεν,δεν...κακογουστο αστειο φαινεται.... :P

ευτηχως προλαβαμε κ ειδαμε καποια μεγαλες μπαντες απο την συγκεκριμενη εταιρεια...κ ας ποδοπατηθηκαμε αβερτα κ αλυπητητα...

trolley είπε:
Θα πήγαινε ο κόσμος μέχρι τη Μαλακάσα για να στηρίξει ελληνικές μπάντες ROCK...;

Περιέργως πως, δεν το κάνει από την ασφάλεια του καναπέ του, ή του συνοικιακού του δισκάδικου, μηδέποτε από τη δεκαετία του '70 μέχρι σήμερα.
Υπαρχουν γκρουπς που εχουν αντικτυπο. Και δεν είπα ότι σιγουρα θα πετυχαινε. Αλλα δε θα είχε και το ίδιο κοστος.

Δεν ξερω, το είπα πιο πολυ για να τονίσω ότι θα βοηθούσε πιο πολύ μια ειλικρινή στάση. Που μπορει να χτυπουσε καμια 1000 ατομα στο φιλοτιμο και να ελεγαν παμε για το φεστιβαλ. Για αυτο που θα μπορουσε να εξελιχθει ας πουμε.

Τωρα οχι μονο εφερε Μποφιλιου ο αλλος, αλλα την είπε κιόλας στον κόσμο που μεχρι τωρα πήγαινε.

Ε τουλαχιστον ειχε την ησυχία που χρειαζοταν για να σκεφτεί τι εκανε ;D

trolley είπε:

+1

Έλα μου ντες...

Όταν δούλευα σε ενα καινούργιο μαγαζί, με απίστευτο ηχο και το ποτό (καθαρό) 2-3 ευρω, όσες μπάντες και να έπαιξαν ΚΑΜΙΑ δεν ειχε παραπάνω κόσμο απο τους κολλητούς της φίλους.

Είδα δεκάδες μπάντες και κάποιες πααααρα πολύ καλές....

Στην θεωρία ολα μας μια χαρα είμαστε... στην πράξη όμως... ;)

Αααααα και κατι τελευταίο... Η Μποφιλου ΕΙΝΑΙ καλή μπάντα...

Άλλο αν δεν μας κολλάει για το φεστιβάλ...

Nikosgi, εχω απαντήσει ήδη στον trolley για το σκεπτικο μου, αν θες σχολίασε εκει, μην το προσπερνας και σχολιάζεις απλά στην εντυπωση που σου δημιουργήθηκε από το πρώτο ποστ.

Και η Μποφίλιου μια χαρα είναι όπως και ο Χαρούλης. Αλλα το πλυντηριο να ανοίξεις, θα τους δεις μεσα να παίζουν live. Παίζουν σε κάθε δεύτερο τετραγωνο, γιατι να τρέξει ο άλλος στη Μαλακασα?

Στη Μαλακασα έτρεχαν για το rockwave οι ροκομεταλλαδες για να ακουσουν ονοματα που ερχονταν για μια φορα στα τόσα χρόνια, και μόνο εκει.

neeq είπε:
Nikosgi, εχω απαντήσει ήδη στον trolley για το σκεπτικο μου, αν θες σχολίασε εκει, μην το προσπερνας και σχολιάζεις απλά στην εντυπωση που σου δημιουργήθηκε από το πρώτο ποστ.

Και η Μποφίλιου μια χαρα είναι όπως και ο Χαρούλης. Αλλα το πλυντηριο να ανοίξεις, θα τους δεις μεσα να παίζουν live. Παίζουν σε κάθε δεύτερο τετραγωνο, γιατι να τρέξει ο άλλος στη Μαλακασα?

Στη Μαλακασα έτρεχαν για το rockwave οι ροκομεταλλαδες για να ακουσουν ονοματα που ερχονταν για μια φορα στα τόσα χρόνια, και μόνο εκει.
+216156165

Αυτό είναι το θέμα και εκεί λήγει η κουβέντα σε σοβαρό επίπεδο. Τα υπόλοιπα είναι απλά να χαμε να λέγαμε.

neeq είπε:

Εγώ έχω απαγορεύσει στο πλυντήριό μου να φιλοξενεί εμφανίσεις Χαρούλη.

neeq είπε:
Υπαρχουν γκρουπς που εχουν αντικτυπο. Και δεν είπα ότι σιγουρα θα πετυχαινε. Αλλα δε θα είχε και το ίδιο κοστος.

Δεν ξερω, το είπα πιο πολυ για να τονίσω ότι θα βοηθούσε πιο πολύ μια ειλικρινή στάση. Που μπορει να χτυπουσε καμια 1000 ατομα στο φιλοτιμο και να ελεγαν παμε για το φεστιβαλ. Για αυτο που θα μπορουσε να εξελιχθει ας πουμε.

Τωρα οχι μονο εφερε Μποφιλιου ο αλλος, αλλα την είπε κιόλας στον κόσμο που μεχρι τωρα πήγαινε.

Ε τουλαχιστον ειχε την ησυχία που χρειαζοταν για να σκεφτεί τι εκανε ;D

Συμφωνώ απόλυτα με neeq.

Όπως έγραψα και από την αρχή, το θέμα δεν είναι (μόνο) τα εισιτήρια.

Αντί να δίνει συνεντεύξεις στο εναλλακτικό ποπαγκάντα ο Λόρις, και να μας λέει ότι κυνηγάει τους πολιτικούς για να τον βοηθήσουν, θα μπορούσε να δράσει.

Η "εναλλακτικότητα" δεν φτάνει να δηλώνεται μόνο πρέπει και να εκφράζεται έμπρακτα.  Ας επέλεγαν άλλο μάρκετινγκ, οργάνωση, λογική για φέτος. Ας το έκαναν διαφορετικά, με πιο πολλές ώρες στη λογική Woodstock, πιο αυτοδιαχειριζόμενο, πιο συμμετοχικό, πιο free στη λογική κάμπινγκ, ότι δίνουμε όλοι κάτι, ότι παίζουν 50 γκρουπ τη μια και 150 την άλλη, να έφτιαχναν και ένα δεύτερο μικρότερο στέιτζ, ώστε να μαζέψουν τον κόσμο των γκρουπ, να μην πληρώνονταν τα γκρουπ αλλά να κυκλοφορούσε μετά ως ανταπόδοση ένα live dvd με όλους; Δεν ξέρω... Υπαρχουν λύσεις και υπάρχουν και καλλιτέχνες που ευχαρίστως θα δουλευαν/έπαιζαν pro bono αν υπήρχε κάποιος να τους εμπνεύσει. Ισως δεν υπήρξε/υπάρχει πια αυτός ο κάποιος.

Δεν ξέρω... Παίζει πάντα και το ενδεχόμενο όσα λέω να είναι βλακείες.

Ξέρω όμως, ότι υπάρχουν εκατοντάδες ελληνικές μπάντες εκεί έξω, που παίζουν και στο εξωτερικό / ή θα στέκονταν άνετα σε μια διεθνή σκηνή, οι οποίες θα αισθάνονταν κολακευμένες αν μη τι άλλο να εμφανιστούν σε ένα εγχώριο ροκ φεστιβάλ. Το κάνουν άλλωστε κάθε καλοκαίρι σε τόσα άλλα φεστιβαλ εντός Ελλάδας! Δεν μπόρεσε δλδ η didi να βρει τα γαμάτα ελληνικά group με δισκογραφία και επιθυμία να παίξουν στη Μαλακάσα; (ας ρωτούσαν τον Μηλάτο!)

Τότε μιλάμε για αποτυχία, ας το κλείσουν το μαγαζί κι ας πάνε να διοργανώνουν θέατρο σκιών στα χωριά του Πηλίου (no pun intented here)

Με αυτη τη λογική, των διοργανωτών δηλαδή, αν φέτος δεν τους βγει ο Χαρούλης και η Μποφ, του χρόνου μπορεί να φέρουν τον Ρέμο και τη Βανδη για να κόψουν εισιτήρια;

Αλλά κάτι μου λέει ότι πρόκειται για αρπαχτή - "ας τη βγάλουμε καθαρή τώρα χρυσή μου". Και αρπαχτές ξέρω να κάνουν μόνο τα αρπακτικά... σόρι.

RayDTutto είπε:
Εγώ έχω απαγορεύσει στο πλυντήριό μου να φιλοξενεί εμφανίσεις Χαρούλη.
Καλα, μη το δεσεις και κόμπο ότι καθαρισες :P

neeq είπε:

Ειλικρινά δεν είδα την απάντηση σου, συγγνώμη... Μου βγήκε στην επόμενη σελίδα και τη προσπέρασα...

Τώρα την είδα...

Δίκιο έχεις... και ο Τρολλευ δίκιο εχει και εμένα αυτή ειναι η εντύπωση μου απο το σχόλιο του Τρολλευ :-) Δεν αλλάζει τίποτα

Ναι και ο trolley έχει δίκιο, δε διαφωνω. Απλά από τις 2 προτάσεις (τη δικη μου και του διοργανωτή του ροψκςαβε), η μία απετυχε παταγωδως ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back