• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Rockwave 2014

Waterfall-K είπε:
Εμαθα οτι εχεις παρει εισιτηρια για Χαρουλη/Μποφιλιου ηδη απο τον Ιανουαριο, αληθευει?....
toothpic2.gif
sure...why not.  ;D

Waterfall-K είπε:
Καπου που να χωραει κατι λιγοτερο απο 20.000 ατομα, να εχει τα βασικα ποτα σε αποσταση λιγων μετρων και να μη χρειαζεται να περπατησεις 10 χιλιομετρα μες στο λιοπυρι και μες στο απολυτο σκοταδι.
Τα παραπάνω μέρη που ανέφερα είναι εκεί που έπαιξε ο Burdon το 2005 όταν ξαναματαήρθε Ελλάδα.

Για να είμαστε δίκαιοι, προχθές που έπαιξαν οι Royal Southern Brotherhood που έχουν και κάποιο όνομα (με ονόματα του χώρου ως μέλη) και κάποια δισκογραφία, τρεις κι ο κούκος (αντε βαριά-βαριά καμιά 150αριά άτομα) ήταν μέσα.

Γιατί να το παίξει τζόγο η κάθε didi και να μην παίξει με τα σιγουράκια λαϊκής κατανάλωσης φθηνότερα;

Πάντως, αν είχα μαζοχοδυνάμεις να τραβιέμαι TerraVibe και είχε φτηνότερο εισητήριο, δεν θα με χάλαγε καθόλου να δω Godfathers και VIC (αντε και Blues Beggars).

Τι είναι αυτό το Μποφίλιου ρε παιδιά? Καινούρια μάρκα κρέμας ξυρίσματος?

Ωπ σόρυ σε λάθος thread είμαι

samy paraga είπε:
Τι είναι αυτό το Μποφίλιου ρε παιδιά?
γιατί...με το ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΛΙΝΤ....παίζετε πασιέτζες μαζί....

marathon είπε:
γιατί...με το ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΛΙΝΤ....παίζετε πασιέτζες μαζί....
Κάνε μου το Χαρούλη και μη ειρωνεύεσαι τους καλλιτέχνας, με το Νικήτα χρησιμοποιούμε την ίδια κρέμα ξυρίσματος, γνωριστήκαμε μια μέρα στα Hodos

Επειδή είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω τη σημερινή συνέντευξη τύπου, απαντώ όπως απάντησαν οι διοργανωτές.

H διοργάνωση γίνεται στην Ελλάδα και εκτός κι αν κάποιος δεν ζει εδώ, τότε ίσως και να είναι ανεπηρέαστος απο την οικονομική κρίση.

Το κασέ των ονομάτων που είχαμε συνηθίσει απο αυτή τη διοργάνωση ήταν απαγορευτικό φέτος. Βολιδοσκοπήθηκαν αλλά...

Οι επιλογές ήταν: ακριβό εισιτήριο ή το σημερινό line up.

Προσωπικά θεωρώ πως έπραξαν το σωστό. Κανείς σήμερα δεν θα πλήρωνε εισιτήριο πάνω απο 20 ευρώ.

Τωρα αν οι επιλογές στο line up (τουλάχιστον οι ελληνικές) είναι οι καλύτερες, αυτό θα δείξει απο την προσέλευση.

Θελουν να κρατήσουν τον θεσμό αυτό που ξεπερνάει τη δεκαπενταετία, ζωντανό. Του χρόνου ελπίζουμε να μην είναι έτσι η κατάσταση για όλους.

Οπως είπε και ο Μάκης Μηλάτος που συμμετέχει στη διοργάνωση, "κανείς δεν ρωτάει να μάθει ποιός παίζει στο Glastonbury, κατα την προπώληση που δεν έχουν ανακοινωθεί τα ονόματα. Ο κόσμος πάει στο Glastonbury".

Υ.Γ. Κάτι ειπώθηκε και για μελλοντικό Greekwave για όλους αυτούς τους μουσικούς που δεν παίζουν στα συστημικά μέσα. Kάτι που ενδιαφέρει και το Noiz άμεσα.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
yameth είπε:
Επειδή είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω τη σημερινή συνέντευξη τύπου, απαντώ όπως απάντησαν οι διοργανωτές.

H διοργάνωση γίνεται στην Ελλάδα και εκτός κι αν κάποιος δεν ζει εδώ, τότε ίσως και να είναι ανεπηρέαστος απο την οικονομική κρίση.

Το κασέ των ονομάτων που είχαμε συνηθίσει απο αυτή τη διοργάνωση ήταν απαγορευτικό φέτος. Βολιδοσκοπήθηκαν αλλά...

Οι επιλογές ήταν: ακριβό εισιτήριο ή το σημερινό line up.

Προσωπικά θεωρώ πως έπραξαν το σωστό. Κανείς σήμερα δεν θα πλήρωνε εισιτήριο πάνω απο 20 ευρώ.

Τωρα αν οι επιλογές στο line up (τουλάχιστον οι ελληνικές) είναι οι καλύτερες, αυτό θα δείξει απο την προσέλευση.

Θελουν να κρατήσουν τον θεσμό αυτό που ξεπερνάει τη δεκαπενταετία, ζωντανό. Του χρόνου ελπίζουμε να μην είναι έτσι η κατάσταση για όλους.

Οπως είπε και ο Μάκης Μηλάτος που συμμετέχει στη διοργάνωση, "κανείς δεν ρωτάει να μάθει ποιός παίζει στο Glastonbury, κατα την προπώληση που δεν έχουν ανακοινωθεί τα ονόματα. Ο κόσμος πάει στο Glastonbury".

Glastonbury = Rockwave

σόρι αλλά γέλασα αυθόρμητα.

Αν ήθελαν να υποστηρίξουν την τοπική σκηνή θα επέλεγαν πραγματικά καλλιτέχνες που να χωράνε κάτω από την ομπρέλα του τίτλου του φεστιβάλ - όχι ό,τι (νομίζουν πως) έχει μεγαλύτερη κερκίδα, όπως το χιπ-χοπ και οι έντεχνοι.

Α, ξέχασα, παίζουν και οι VIC (τους οποίοςυ γουστάρω πολύ, κι ας μην ακούω με τρέλα το είδος). Θα έρθουν και οι stonerάδες.

Υπάρχουν εκατοντάδες μπάντες εκεί έξω, που παίζουν και στο εξωτερικό / ή θα στέκονταν άνετα σε μια διεθνή σκηνή, οι οποίες θα αισθάνονταν κολακευμένες αν μη τι άλλο να εμφανιστούν σε ένα εγχώριο ροκ φεστιβάλ. Το κάνουν άλλωστε κάθε καλοκαίρι σε τόσα άλλα φεστιβαλ εντός Ελλάδας! Δεν μπροεσε δλδ η didi να βρει τρια-τέσσερα γαμάτα ελληνικά group με δισκογραφία και επιθυμία να παίξουν στη Μαλακάσα; (ας ρωτούσαν τον Μηλάτο!) Τότε μιλάμε για αποτυχία, ας το κλείσουν το μαγαζί κι ας πάνε να διοργανώνουν θέατρο σκιών στα χωριά του Πηλίου (no pun intented here)

Με αυτη τη λογική, των διοργανωτών δηλαδή, αν φέτος δεν τους βγει ο Χαρούλης και η Μποφ, του χρόνου μπορεί να φέρουν τον Ρέμο και τη Βανδη για να κόψουν εισιτήρια;

Η "εναλλακτικότητα" δεν φτάνει να δηλώνεται μόνο πρέπει και να εκφράζεται έμπρακτα.  Ας επέλεγαν άλλο μάρκετινγκ, οργάνωση, λογική για φέτος. Ας το έκαναν διαφορετικά, πιο πολλές ώρες στη λογική woodstock, πιο αυτοδιαχειριζόμενο, πιο συμετοχικό, δεν ξέρω. Αλλά κάτι μου λέει ότι πρόκειται για αρπαχτή - "ας τη βγάλουμε καθαρή τώρα χρυσή μου". Και αρπαχτές ξέρω να κάνουν μόνο τα αρπακτικά... σόρι.

Δεν νομίζω ότι το rockwave έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο επιτυχίας ώστε ο κόσμος να πηγαίνει για το rockwave και όχι απαραίτητα για τις μπάντες που παίζουν και δεν νομίζω ότι θα το πετύχουν έτσι. Μάλιστα θα έλεγα ότι ο κόσμος πήγαινε παρά το rockwave και όχι γι' αυτό. Ήταν οι μεγάλες μπάντες που έκαναν τους έλληνες μουσικόφιλους πρόθυμους να τρώνε στην μάπα την ταλαιπωρία που συνήθως συνοδεύει ένα rockwave. Υπό αυτό το πρίσμα, που θεωρώ ότι ισχύει, μιλάμε για επικό fail.

Δυστυχώς ή ευτυχώς οι μεγάλες σκηνές θέλουν μεγάλα ονόματα. Τα μικρά φαίνονται σαν ψάρια έξω απ' την γυάλα.

yameth είπε:
lol3.gif

Για το ποιος ζει εκτός πραγματικότητας και όχι μόνο ελληνικής,είναι προφανές.

Ποιος ο λόγος να τραβηχτεί ο κόσμος μέχρι την Μαλακάσα όταν είναι οι ίδιοι Έλληνες καλλιτέχνες που κάνουν συναυλίες στην Αθήνα,αλλά και σε όλη την ελληνική επικράτεια;

Για την once in a lifetime experience,τον απαράμιλλο ήχο ή τις άρτιες υποδομές;

Καλό είναι όσοι είναι ακόμη με το κεφάλι μέσα στηνν άμμο,να το βγάλουν όπως έχουμε πράξει οι περισσότεροι..

Για το ποιος ζει εκτός πραγματικότητας και όχι μόνο ελληνικής,είναι προφανές.

Καλό είναι όσοι είναι ακόμη με το κεφάλι μέσα στηνν άμμο,να το βγάλουν όπως έχουμε πράξει οι περισσότεροι..
Ε, ναι. Κάπως έτσι είναι.

Μας συμπόνεσε και η didi τώρα.....

Γειά σου ρε Μάκη με τα αποφθέγματά σου.

Το χεις ακόμα.... ;D ;D

Glastonbury - Rockwave .....

Ότι να ναι.

yameth είπε:
Κλαίω Γιάννη μου, τι να σου πω, να είσαι καλά που μας το μετέφερες αυτό  ;D  ;D  ;D

δυστηχος εαν δεν υπαρχει μπατζετ δεν θα υπαρχουν και ονοματα.

κανενας μας δεν ειναι διαθετημενος να δωσει τα 60 του παρελθοντος για να δει τα μεγαλα ονοματα

εγω θα προτιμουσα φετος να μην γινοταν. αφου δεν "αντεχεις" τα μεγαλα ονοματα κλειστω το μαγαζι κρατησε τα λεφτα και καντο του χρονου μηπως και μπορεσεις να φερεις κατι που μπορει να μας τραβιξει στο χωραφι.

το μεγαλυτερο ποσοστο αυτων των ονοματων που εμφανιζονται μπορω να τα δω στην πολη μου. Γιατι να ταλαιπωρηθω μεχρι την Μαλακασα?

yameth είπε:
Υ.Γ. Κάτι ειπώθηκε και για μελλοντικό Greekwave για όλους αυτούς τους μουσικούς που δεν παίζουν στα συστημικά μέσα. Kάτι που ενδιαφέρει και το Noiz άμεσα.
αληθεια πως διαχοριζονται αυτου του ειδους οι μουσικοι?????

δηλαδη η Μποφιλιου δεν ανηκει στα "συστημικά μέσα" ?

Και εκει που διαβαζα το θεμα,ανεφερα την ειδηση στα μαστορια που εμαστορευανε το studio. Περιττο να πω πως ενα μαστορι οσο ακουγε την εξελιξη του lineup εκστασιαζοντουνα ολο και πιο πολυ,με αποκορυφωμα το ακουσμα του ονοματος Μποφιλιου το οποιο ειχε σαν αποτελεσμα λογω ενθουσιασμου ενα σπασμενο καθρεφτη ,και στη συνεχεια το μαστορι να μοιαζει ανεφικτο να δαμαστει στο σκεπτικο οτι θα ακουσει τον αγαπημενο του ROOOOCK καλλιτεχνη στο κορυφαιο rock gathering... Για οσους δε με πιστευουν:

Trending...

Νέα θέματα

Back