• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Rockwave 2014

96_Sleepy_Death_Metal_Guy.jpg

Ορίστε, αυτό σημαίνει εταιρική κοινωνική ευθύνη. Αμέσως πέσατε να τους φάτε τους ανθρώπους...

Ας φέρουν και την Πάολα, δεν έχω πρόβλημα  ;D

Προσωπικά θα πήγαινα στο Rockwave αν είχε ενα stage με εγχώρια μέταλ συγκροτήματα σε λογική τιμή, αλλά ούτε αυτό υπάρχει. Προσωπικά έχω χορτάσει/μπουκώσει από τα γνωστά ονόματα, ας ακούσουμε και λίγο "νεο" αίμα.

Jasemeister είπε:
Προσωπικά θα πήγαινα στο Rockwave αν είχε ενα stage με εγχώρια μέταλ συγκροτήματα σε λογική τιμή, αλλά ούτε αυτό υπάρχει. Προσωπικά έχω χορτάσει/μπουκώσει από τα γνωστά ονόματα, ας ακούσουμε και λίγο "νεο" αίμα.

Γενικά, αυτήν την περίοδο είμαι σε φάση "support your local bands", οπότε συμφωνώ, απόλυτα, με την παραπάνω πρόταση.

+79 Herr Jasemeister. Και αν οι νεολαίοι φέρουν και corpsepaint, ακόμα καλύτερα.

rockwave2014.jpg

Παντως εγω ειδα τους V.I.C. (Villagers of Ioannina City) προχτες στο αντιρατσιστικο φεστιβαλ και θα πηγαινα ευκολα Μαλακασα να τους ξαναδω. Τεραστιος ηχος σε σχεση με τον στουντιακο, καλη σκηνικη παρουσία, stoner ψυχεδελεια απ'τις λιγες.

Ομοιως θα πηγαινα για τους Calexico φυσικά. Οντως λειπουν μεγαλα hard rock κ metal ονοματα αλλα δεν πηγαιναν ολοι μόνο γι'αυτους στο rockwave (αλλιως θα'ταν metalwave).

Νικητας Κλιντ, active member, Βαβυλωνα επισης χωρανε ανετα σε ενα rockwave. Τωρα η Μποφιλιου...ενταξει, χώρια που δε μ'αρεσει καθόλου, όντως αστοχία. Να δουμε κ ποσοι θα πανε.

Τα μεγάλα φεστιβάλ, αν θέλουν να αυτοαποκαλούνται μεγάλα, χρειάζονται πάντα και μεγάλα ονόματα. Αλλιώς κοροιδεύουν τον κόσμο, γιατί τους εαυτούς τους δεν τους κοροιδεύουν, ξέρουν πολύ καλά τι σημαίνει μεγάλο φεστιβάλ. Ας είχαν την ειλικρίνια και τα κότσια (τελικά) να μην το διοργάνωναν φέτος, δεν παίζουν λεφτά, δεν μας παίρνει να βάλουμε ακριβό εισιτήριο, όλα δεκτά και κατανοητά. Έτσι όπως τα έκαναν τώρα ακόμα κι αν πάει κόσμος, που κάποιοι προφανώς και θα πάνε, η εικόνα τους έχει ήδη χαλάσει.

Ελπίζω να μην δημιουργηθεί κακό προηγούμενο και από 'δω και μπρός αρχίσουμε να βλέπουμε μόνο ονόματα μικρομεσαίου διαμετρήματος και νερόβραστου έργου.

Δεν πιστεύω πως οι διοργανωτές έχουν κάποια ηθική ή άλλου είδους υποχρέωση να φέρνουν κάθε χρόνο μεγάλα ονόματα, φέρνουν ό,τι ονόματα μπορούν και "σηκώνει" η ελληνική αγορά.

ΣΙΓΟΥΡΑ όμως έχουν ΚΑΘΕ υποχρέωση να μεριμνούν ώστε όσοι πάνε να μην ταλαιπωρούνται. Δεν έχω πάει ποτέ αλλά έχω ακούσει τα χειρότερα, κι αυτό συνεχίζεται κάθε χρόνο.

Έχω πάει 6-7 φορές σε Rockwave κι ενώ τα περί ταλαιπωρίας ισχύουν και δεν θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να παραμένει έτσι η κατάσταση αυτό δεν σημαίνει ότι τα πράγματα είναι τόοοσο τραγικά όσο παρουσιάζονται.

Σίγουρα δεν έχουν ηθική υποχρέωση να φέρνουν μεγάλα ονόματα, αλλά αν το πάμε έτσι στο τέλος θα γίνει το Rockwave ένα μεγάλο αστείο και θα το θεωρούμε και νορμάλ. Όχι ότι έχω πρόβλημα, σίγουρα κρίμα θα είναι, αλλά να ξέρουμε όμως και τι να περιμένουμε κάθε καλοκαίρι.

theoctapus είπε:
Τα μεγάλα φεστιβάλ, αν θέλουν να αυτοαποκαλούνται μεγάλα, χρειάζονται πάντα και μεγάλα ονόματα. Αλλιώς κοροιδεύουν τον κόσμο, γιατί τους εαυτούς τους δεν τους κοροιδεύουν, ξέρουν πολύ καλά τι σημαίνει μεγάλο φεστιβάλ. Ας είχαν την ειλικρίνια και τα κότσια (τελικά) να μην το διοργάνωναν φέτος, δεν παίζουν λεφτά, δεν μας παίρνει να βάλουμε ακριβό εισιτήριο, όλα δεκτά και κατανοητά. Έτσι όπως τα έκαναν τώρα ακόμα κι αν πάει κόσμος, που κάποιοι προφανώς και θα πάνε, η εικόνα τους έχει ήδη χαλάσει.

Ελπίζω να μην δημιουργηθεί κακό προηγούμενο και από 'δω και μπρός αρχίσουμε να βλέπουμε μόνο ονόματα μικρομεσαίου διαμετρήματος και νερόβραστου έργου.
Εικάζω ότι πλέον τους κοστίζει αρκετά σε φόρους ο χώρος οπότε έστω και με το ζόρι πρέπει να βγάλουν κάπως τα έξοδα.

theoctapus είπε:
Σίγουρα δεν έχουν ηθική υποχρέωση να φέρνουν μεγάλα ονόματα, αλλά αν το πάμε έτσι στο τέλος θα γίνει το Rockwave ένα μεγάλο αστείο και θα το θεωρούμε και νορμάλ.
Να 'ταν ο μόνος τομέας που αξίζει να χαρακτηρίζεται ως ένα "μεγάλο αστείο" στο ελλαδιστάν....

Jasemeister είπε:
Εικάζω ότι πλέον τους κοστίζει αρκετά σε φόρους ο χώρος οπότε έστω και με το ζόρι πρέπει να βγάλουν κάπως τα έξοδα.
Τι να σου πω, μπορεί να είναι και έτσι, κι αυτό σεβαστό. Μην υποτιμάνε όμως την νοημοσύνη μας με επιχειρήματα του τύπου "ο κόσμος έρχεται για το φεστιβάλ και όχι για τα ονόματα."

Να 'ταν ο μόνος τομέας που αξίζει να χαρακτηρίζεται ως ένα "μεγάλο αστείο" στο ελλαδιστάν....
Αα καλά σίγουρα, τα έχουμε πεί αυτά μύρια φορές. Αλλά τουλάχιστον για το γαμώτο ρε παιδί μου.

10533764_10152329006277893_2443710241686131788_n.jpg

10516769_10152328901342893_1577667909574870296_n.jpg

10470937_10152328901197893_6383602766027471531_n.jpg

Αν μη τι αλλο, τα εισιτήρια θα γίνουν συλλεκτικά. Μολις 10 θα υπαρχουν (αν και υποψιάζομαι οτι αυτοί από κάτω θα ήταν με προσκλησεις, ή από τις άλλες μπαντες που έκατσαν για να στηρίξουν τη φάση.

το μονο κριμα ειναι για τις μπαντες που επαιζαν σε αδειο χωρο!Κατα τ'αλλα οι υπολοιποι αξιζαν αυτο που επαθαν!

"Παιδιά δεν πηγαμε καλά. Ειχαμε λίγο κοσμο και αυτοι δεν επιναν πολυ. Να σας δωσω απο ενα 20ρικο τώρα, και να το κάνουμε καποια άλλη μερα που θα φερετε κι εσεις κανα φίλο?"

Πραγματικά κρίμα για τις μπάντες που έπαιξαν...όταν λες θα παίξω rockwave, δεν έχεις αυτό στο μυαλό σου. 

:-[

Κατάντια.

Αφενός κρίμα για όλες τις μπάντες.

Αφετέρου, το ήξεραν και το έβλεπαν.

"Μόνο εγώ δεν έπαιξα".

Και πάλι κρίμα.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back