ρε ματζόρε. (ή μάλλον ...μινόρε)

Status
Not open for further replies.
Γιαννη, υπαρχει "κορονοπαρτυ" με 3 ατομα στην Θασσαλονικη που επεσαν προστιμα και περιστατικο με ζευγαρι στην Κρητη στο ιδιο αμαξι χωρις μασκα που εφαγαν πρόστιμο.

Είτε με πιστευεις είτε ψαχνω να βρω τις περιπτωσεις και τις ανεβαζω .

ενταξει ΗΛΙΘΙΟΙ αστυνομικοι υπαρχουν ΠΑΝΤΟΥ (και τη γριουλα που πουλαγε τα μαρουλια στη Λαρισα ενας τετοιος την εγραψε)  αλλα δεν νομιζω να ειναι ο κανονας....οι καταγγελιες και οι συλλήψεις  συνηθως γινονται για μεγαλα παρτυ με πολυ ΦΑΣΑΡΙΑ (και εγω για τη ΦΑΣΑΡΙΑ καλεσα την αστυνομια,στα αποτετοια μου αν αρρωστησουν τα κακομαθημενα πρωκτοπαιδα που κανουν το παρτυ)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
ενταξει ΗΛΙΘΙΟΙ αστυνομικοι υπαρχουν ΠΑΝΤΟΥ (και τη γριουλα που πουλαγε τα μαρουλια στη Λαρισα ενας τετοιος την εγραψε)  αλλα δεν νομιζω να ειναι ο κανονας....οι καταγγελιες και οι συλλήψεις  συνηθως γινονται για μεγαλα παρτυ με πολυ ΦΑΣΑΡΙΑ (και εγω για τη ΦΑΣΑΡΙΑ καλεσα την αστυνομια στα αποτετοια μου αν αρρωστησουν τα κακομαθημενα πρωκτοπαιδα που κανουν το παρτυ)
Δεν ΑΦΗΝΕΙΣ λοιπόν εξουσιες τετοιου ειδους και μεγεθους  στα σώματα ασφαλείας.

Το ενα το βρηκα ηδη:

https://maleviziotis.gr/2021/02/03/κρήτη-πρόστιμο-σε-ζευγάρι-επειδή-δεν/

Δεν ΑΦΗΝΕΙΣ λοιπόν εξουσιες τετοιου ειδους και μεγεθους  στα σώματα ασφαλείας.

Το ενα το βρηκα ηδη:

https://maleviziotis.gr/2021/02/03/κρήτη-πρόστιμο-σε-ζευγάρι-επειδή-δεν/

Νομιζω οτι τα περισσοτερα απο  αυτα τα προστιμα διαγραφονται μετα τη σχετικη αξιολογηση...και αφου τα προσβαλει ο πολιτης.

Αλλα σου λεω αυτα ειναι σπανιες περιπτωσεις...οι περισσοτερες ειναι καραμπινατες παραβασεις.

Γιαννη, υπαρχει "κορονοπαρτυ" με 3 ατομα στην Θασσαλονικη που επεσαν προστιμα και περιστατικο με ζευγαρι στην Κρητη στο ιδιο αμαξι χωρις μασκα που εφαγαν πρόστιμο.

Είτε με πιστευεις είτε ψαχνω να βρω τις περιπτωσεις και τις ανεβαζω .
Δεν το αμφισβητώ. Δυστυχώς κάποιες φορές η ανάγνωση του νόμου εξαρτάται απο το όργανο και όχι τη δικαιοσύνη. Εξαίρεση θελω να ελπίζω αλλά νομίζω πως συνεχίζουμε να ζούμε στην ίδια χώρα με τον ίδιο λαό ακόμα.

Νομιζω οτι τα περισσοτερα απο  αυτα τα προστιμα διαγραφονται μετα τη σχετικη αξιολογηση...
Αφου υποστεις την ΑΝΟΥΣΙΑ βασανο της ενστάσεως.....και ΑΝ.

Ειναι βαθυτερο το θεμα.....όπως και οι υπερεξουσίες του τοτε ΣΔΟΕ.........δικαστικές εξουσέις χωρίς εχεγγυα .

Δεν το αμφισβητώ. Δυστυχώς κάποιες φορές η ανάγνωση του νόμου εξαρτάται απο το όργανο και όχι τη δικαιοσύνη. Εξαίρεση θελω να ελπίζω αλλά νομίζω πως συνεχίζουμε να ζούμε στην ίδια χώρα με τον ίδιο λαό ακόμα.
ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο ειναι το πρόβλημα. ΑΚΡΙΒΩΣ.

ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο ειναι το πρόβλημα. ΑΚΡΙΒΩΣ.

Δεν διαφωνω...αλλωστε ειμαι και προετοιμασμενος για ολα (βεβαια ειναι και η φυση της δουλειας μου αυτη..)..

Πριν απο καμμια εβδομαδα με σταματησε στη Β.Σοφιας το...οργανο στις 7.50 ,πηγαινα το παιδι στο σχολειο,

μου λεει,βλεποντας το παιδι δεμενο στο καρεκλακι στο πισω καθισμα ,"που πηγαινετε κυρΓιε?"..

"Για κυνηγι με τον μικρο στις 7.50 Δευτεριατικα " του λεω (πλακα κανω..."το παιδι στο σχολείο του πηγαινω" ειπα) 

"Εχετε στειλει SMS?" μου λεει 

"Φυσικα " του λεω και του δείχνω το "4αρι"...

"Τη βεβαιωση μετακινησης απο το σχολειο,την εχετε?"

"Φυσικα" του λεω και ανοιγω το PDF αρχειο και τo email απο το σχολειο   που έχω στο κινητο

"Δεν ισχυει αυτο κυριε" μου λεει.."πρεπει να ειναι σε χαρτι "..

''Φυσικα και ισχυει" του λεω και του δινω την ισχυουσα ΚΥΑ απο την εφημεριδα της κυβερνησης με highlighted με κιτρινο  ότι ισχυουν και οι ηλεκτρονικες βεβαιωσεις...

Με κοιτακΣε με ΜΙΣΟΣ και με αφησε να φυγω...? 

Τον ΙΟΥΝΙΟ στο ΙΔΙΟ σημειο με ειχαν σταματησει άλλα ...οργανα και μολις ειδαν το παιδι στο πισω καθισμα μου εκαναν νοημα να φυγω.....

Τον ανθρωπινο παραγοντα δεν μπορεις να τον αποφυγεις πουθενα.

ενταξει δεν θα τους ΣΚΟΤΩΣΩ στο κΣυλο....κανα δυο ψιλες θα ριΚσω μονο...

και το προβλεπομενο SMS στην αστυνομια ....τιδιαΛΟ το 60% του ετησιου μου εισοδηματος δινω τσι ΔΥ ,ας παρω και μια φορα my money's worth..

?  
Αυτά είναι που σε κάνουν γραφικό.

Αυτά είναι που σε κάνουν γραφικό.

Δεν πειραζει σε γραφικη χωρα ζω....ας γινω και εγω καμμια φορα γραφικος...αλλιως νοιωθω κΣενο σΟμα

?

Έχετε πάρει χαμπάρι ότι ο αστυνομικός έχει εξελιχθεί σε πωλητή?

Ότι τα τμήματα έχουν εξελιχθεί σε πρακτορεία, που βγάζουν έξω τους πωλητές, και μάλιστα έχουν θέσει και επίτευξη στόχων σε κάθε έναν?

Τα βλέπαμε από παλαιότερα αυτά με τους ελέγχους της τροχαίας, που επικρατούσε η άποψη ότι σε κάποιες περιόδους έγραφαν και τις γάτες, ενώ σε άλλες περιόδους είχαν προβλήματα όρασης.

Θα σας φαινόταν παράξενο, αν υπήρχαν (λέω εγώ τώρα) αστυνομικά τμήματα, που έθεταν στόχους παραβάσεων κορονοϊού στα "όργανα" που βγαίνουν έξω?

Θα σας φαινόταν περίεργο αν έλεγαν πχ "αν δεν κόψεις 10 κορονοπρόστιμα, δεν με νοιάζει πώς, μην έρθεις πίσω?"

Θα σας φαινόταν περίεργο αν έλεγαν πχ "αν δεν κόψεις 10 κορονοπρόστιμα, δεν με νοιάζει πώς, μην έρθεις πίσω?"

οχι....το ταμειοΝ ειναι μειον...καπως πρεπει να γιΟμισει....αλλα...εδω πληρωνουμε τους μεγαλυτερους κατα κεφαλην ΦΟΡΟΥΣ (οσοι πλΕρωνουμε τελος παντων) για κρατικες υπηρεσεις επιπεδου Ζιμπαμπουε....το κορωνοπροστιμο θα μας χαλασει?

Θα σας φαινόταν παράξενο, αν υπήρχαν (λέω εγώ τώρα) αστυνομικά τμήματα, που έθεταν στόχους παραβάσεων κορονοϊού στα "όργανα" που βγαίνουν έξω?

Αυτό δεν παιζει, και στο λεω 100%.

Κακη σχεδιάση ειναι.

Αυτό δεν παιζει, και στο λεω 100%

Εγώ δεν είμαι τόσο σίγουρος για κάποια αστυνομικά τμήματα.

Μπορεί πάλι να είναι υπερβάλλουσα θέληση του αστυνομικού να φέρει "έμπρακτα αποτελέσματα" στον διοικητή του.

Εγώ δεν είμαι τόσο σίγουρος για κάποια αστυνομικά τμήματα.
Δεν εχουν να κερδισουν τιποτα.

Το 99% των αστυνομικών ΔΕΝ θελουν να κανουν αυτους τους ελεχγους.

Δεν αποκλείω το 1% .........να ηδονίζεται.

αυτό δεν παιζει, και στο λεω 100%.

Κακη σχεδιάση ειναι.

τωρα που το λες ,αν και πεφτω απο τα συννεφα μια και το ελληνικο δημοσιο φημιζεται για την αποτελεΖματικοτητα του** ?....μαλλον εχεις δικιο....

** για να ειμαστε δικαιοι το ελληνικο δημοσιο στην γενικοτερη αντιμετωπιση της πανδημιας τα εχει παει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ καλα...δεδομενου των συνθηκων....πολυ καλυτερα απο τις περισσοτερες χωρες τις ΕΕ....το ιδιο και οι περισσοτεροι Ελληνες ΠΟΛΙΤΕΣ....που εχουν δειξει ΑΣΥΛΗΠΤΗ ωριμότητα και υπευθυνοτητα...οποτε σε αυτον τον τομεα ας μην αυτομαστιγοΝοΜΑΣΤΑΣΑΝΕ....

Δεν εχουν να κερδισουν τιποτα.

Ξέρεις τι είναι να λέει ο διοικητής στην "αναφορά" του, "το δικό μου τμήμα έφερε τόσα χιλιάρικα έσοδο, και έκοψε τόσα πρόστιμα"?

Εκεί τα άλλα τμήματα φαίνεται σαν να μην κάνουν καλή δουλειά μετά.

Ξέρεις τι είναι να λέει ο διοικητής στην "αναφορά" του, "το δικό μου τμήμα έφερε τόσα χιλιάρικα έσοδο, και έκοψε τόσα πρόστιμα"?

Εκεί τα άλλα τμήματα φαίνεται σαν να μην κάνουν καλή δουλειά μετά.
Τι να πω......αντε καλα αυτός να το λεει.

Αλλα ΑΝ υπάρχει καποιος "υπευθυνος"  που πιστεύει ότι τα κρουσματα αυξάνονται γιατι δεν πεφτουν πολλες κλήσεις.....το πρόβλημα ειναι βαθυτερο.

Τι να πω......αντε καλα αυτός να το λεει.

Αλλα ΑΝ υπάρχει καποιος υπευθυνος που πιστεύει ότι τα κρουσματα αυξάνονται γιατι δεν πεφτουν πολλες κλήσεις.....το πρόβλημα ειναι βαθυτερο.

Αυτό ακριβώς!

• Like
Reactions: LK
Αλλα ΑΝ υπάρχει καποιος "υπευθυνος"  που πιστεύει ότι τα κρουσματα αυξάνονται γιατι δεν πεφτουν πολλες κλήσεις.....το πρόβλημα ειναι βαθυτερο.

Τα κρουσματα αυξανονται οταν δεν τηρουνται τα μετρα.

Και τετοια "αντιδημοκρατικα" μετρα ΠΑΝΤΑ τηρουνται ΜΟΝΟ οταν ΕΠΙΒΑΛΟΝΤΑΙ (μεσω συχνων ελεγχων)....ειδικα σε πληθυσμούς του πρωτου κοΖμου  που δεν έχουν συνηθίσει σε τετοιες καταστασεις και αντιδρουν εντονα.....   δεν ειναι και rocket science  (δεν ειναι τυχαιο οτι σε χωρες με δικτατορια η πανδημια ελεχθηκε πολυ γρηγοροτερα και αποτελεσματικοτερα)

Δεν επισης ειναι τυχαιο οτι σε χωρες με...μεγαλη παραδοση στην "ατομικη υπευθυνοτητα" οπου τα μετρα αυτα ΔΕΝ επιβληθηκαν (μεσω των ΣΥΧΝΩΝ ελεγχων) οι ΘΑΝΑΤΟΙ ηταν παρα πολλοι οπως άλλωστε και τα κρουσματα. 

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back