ρε ματζόρε. (ή μάλλον ...μινόρε)

Status
Not open for further replies.
ΑΝ εμενα με πιασουν χωρις μασκα στο αμαξι με την κοπέλα μου (εγινε στην Κρητη αυτο) θα μας γραψουν γιατι δεν είμαστε παντρεμενοι, ΑΣΧΤΕΤΩΣ αν εδω και 7 χρόνια που είμαστε μαζί ανταλλάξαμε ό,τι σωματικό υγρό υπάρχει.
μήπως σε κάρφωσε η δικιά σου? μήπως μετά άρχισε τα "είδες? αν ήμασταν παντρεμένοι δε θα είχε συμβεί ποτέ αυτό" κλπ? μήπως στο φέρνει λάου λάου

μήπως σε κάρφωσε η δικιά σου? μήπως μετά άρχισε τα "είδες? αν ήμασταν παντρεμένοι δε θα είχε συμβεί ποτέ αυτό" κλπ? μήπως στο φέρνει λάου λάου
Προτιμώ 70.000 προστιμο και ηλεκτρικη καρεκλα απο τον γαμο .

Προτιμώ 70.000 προστιμο και ηλεκτρικη καρεκλα απο τον γαμο .

Το εκανα print screen και αν δεν πηγαινεις με τα νερα μου θα σε ΔΩΣΩ και εσεναΝΕ σε εκειΝΗ.

Σε ΕΧΩ δικηγόρε....

lNIJHF3mv2aPU6DDjmXAoKRcqyp3Xp0Y2Rd3nCzm2Zw4FJ7DVCUHxwowKK-O3uBYNLheB-xcwJMK9H7lqUOahStCnTK7QVL6ZH-3-H6ZRzZ45cwh0nZzoUmw_HM

?

Τα κρουσματα αυξανονται οταν δεν τηρουνται τα μετρα.
Τοτε προτείνω όποιος κολλήσει να πάει κατηγορούμενος γιατί σιγουρα ΔΕΝ τηρησε τα μετρα....αφού κολλησε. 

Τα κρουσματα αυξάνονται από πολλούς λόγους.........ακόμα και όταν τηρούνται τα μετρα.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Τοτε προτείνω όποιος κολλήσει να πάει κατηγορούμενος γιατί σιγουρα ΔΕΝ τηρησε τα μετρα....αφού κολλησε. 

Τα κρουσματα αυξάνονται από πολλούς λόγους.........ακόμα και όταν τηρούνται το μετρα.

Τα πάντα ειναι σχετικα και τα σχεδια/δρασεις σε περιοδους κρισεων γινονται με βαση την αναλυση ΡΙΣΚΟΥ η οποια δεν ειναι και rocket science ....ενα απλο impact/probability matrix ειναι για μαθητες της πρωτης δημοτικου

http://apppm.man.dtu.dk/index.php/Impact_and_Probability_in_Risk_Assessment

Δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑ μετρο που να εξασφαλιζει κατα 100% οτι δεν θα κολλησεις....(οπως δεν υπαρχει και κανενας ορος στο αεροπορικο εισητηριο που αγοραζεις οτι δεν θα πεσει το αεροπλανο στο οποιο μολις μπηκες,οταν με το καλο περασει το χτικιο that is)

ΣΙΓΟΥΡΑ ομως τηρώντας τα μετρα εχεις ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ μικροτερη πιθανοτητα να κολλησεις απο τον ρεμπετη που τραγουδουσε τον ερωτα και τους καλεσμενους του που ετρωγαν τα πτυελα του στη μαπα. 

Τα πάντα ειναι σχετικα και τα παντα σε περιοδους κρισεων γινονται με βαση την αναλυση ΡΙΣΚΟΥ η οποια δεν ειναι και rocket science ....ενα απλο impact/probability matrix ειναι για μαθητες της πρωτης δημοτικου
Συμφωνω.

Παιδιά χίλια συγνώμη αλλά θέλω να σταθώ λίγο εδώ.

Η παράβαση βεβαιώθηκε 26/1/2021, αν δεν κάνω λάθος, αφού είχαν κλείσει ξανά όλα τα καταστήματα και οι μόνες κατ' εξαίρεση μετακινήσεις που επιτρέπονταν, ήταν αυτές που περιγράφονταν στις έξι περιπτώσεις sms. Σε ποια κατηγορία λοιπόν θα εντάσσατε την μετακίνηση για ξύλα; Μάλλον σε καμία, οπότε μάλλον ο αστυνομικός θα έπρεπε να βεβαιώσει παράβαση για την μετακίνηση (€300) και όχι για την μάσκα (πάλι €300). Μήπως ο αστυνομικός βεβαίωσε παράβαση δωράκι που μπορεί να γίνει ένσταση με θετικό αποτέλεσμα, για λόγους που τόσο εμείς, όσο και ο συντάκτης του άρθρου αγνοούμε; Που θέλω να καταλήξω, υπάρχουν αμέτρητες περιπτώσεις κατ' εξαίρεση μετακινήσεων που πρέπει να γίνουν, πλην όμως δεν προβλέπονται στα σχετικά ΦΕΚ και πρέπει ο εκάστοτε ελεγκτικός υπάλληλος να κρίνει στο πόδι (=σημείο ελέγχου), ως άνθρωπος (=με ελαττώματα και αρετές) αν θα πρέπει να βεβαιώσει παράβαση. Άντε βγάλε άκρη δηλαδή ως πολίτης αλλά και ως ελεγκτικός υπάλληλος, ανάμεσα στην ασάφεια που ομολογουμένως έχουν οι συγκεκριμένες διατάξεις που στο κάτω κάτω, στις περισσότερες των περιπτώσεων τα πράγματα ποτέ δεν είναι άσπρο και μαύρο

Συμφωνω.

ε τοτε τι τρωγοντουσταμενουσαντε?

και μου την ειπε και ο @ez και ο @yameth

τους συΓχωρΝαω παντως οπως και εσενα (αν και εσενα σε εχω)

?

αποχωριω..παω να ισΓιωσω το παΧιο μπρατσο της tele....διαβαζα το thread για το NT1 του  @gkourmoul1 & πηρε απο την πολυ υγρασια...

Μάλλον σε καμία, οπότε μάλλον ο αστυνομικός θα έπρεπε να βεβαιώσει παράβαση για την μετακίνηση (€300) και όχι για την μάσκα (πάλι €300). Μήπως ο αστυνομικός βεβαίωσε παράβαση δωράκι που μπορεί να γίνει ένσταση με θετικό αποτέλεσμα, για λόγους που τόσο εμείς, όσο και ο συντάκτης του άρθρου αγνοούμε;
Δεν έφαγε πρόστιμο για τα ξύλα (κωδικός 2) αλλά γιατί δε φορούσε μάσκα στο αυτοκίνητο ενώ επέβαινε και δεύτερο πρόσωπο που δεν είναι συγγενής. Στην πραγματικότητα ο αστυνομικός χάρισε το 300αρι στον σύντροφό της και αντί να πουν κι ευχαριστώ βγήκαν και τον έδωσαν στεγνά και μάλιστα ότι "απείλησε" κιόλας. Οπότε σε αυτή αν έκοψε πρόστιμο για μάσκα ενώ φαίνεται ότι ήταν μόνη της στο αμάξι θα κάνει ένσταση και θα σβηστεί. 

Ενταξει τωρα? Ησύχασες? ?

Ευτυχώς που δεν σ εχω γείτονα ?

Παντως εδωΚα και κατι φτωχαδακια φοιτητΕ απο την επαρχια που εμεναν στο υπογειο της απεναντι πολυκατοικιας  &  εκαναν παρτυ στην Ταρατσα ,εγω δεν καΜω ταξικΑΙ διακρισεις...μια και ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ειτε πλουσΓιος ,είτε φτωχος..παραμενει ΠΡΟΔΟΤΗΣ ?

Εντάξει μωρε,προφυλαξου εσύ και μην δείχνεις τέτοιο ζήλο για τους απείθαρχους.

Έτσι κ αλλιώς ήρθαν τα εμβόλια τώρα.?

Εντάξει μωρε,προφυλαξου εσύ και μην δείχνεις τέτοιο ζήλο για τους απείθαρχους.

Έτσι κ αλλιώς ήρθαν τα εμβόλια τώρα.?

Οντως, φτανει να μη με κΣυπνανε στις 2 το πρωι με εντεχνα.....

Οσο για τα εμβολια  αυτοι που ,στον στενο μου κυκλο, με ενδιαφερουν εχουν ηδη εμβολιαστει οπότε μια χαρα...μεχρι το καλοκαιρι θα ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα και πΓιο ηρεμοι οι ανθρωποι...

Ε οταν χειμωνιασει θα βρουμε κατι αλλο να τρωμε τα σκωτιΑ μας...

Δεν έφαγε πρόστιμο για τα ξύλα (κωδικός 2) αλλά γιατί δε φορούσε μάσκα στο αυτοκίνητο ενώ επέβαινε και δεύτερο πρόσωπο που δεν είναι συγγενής. 
Ναι γι αυτόν τον λογο βεβαιώθηκε η παράβαση 

Πάντως το βίντεο του παραβάτη και παλιού ρεμπέτη κ. Κουτσαβάκη ετών 24, είναι τρελό νούμερο επιθεώρησης.

Σε σημείο που πιστεύω πως πρόκειται για χοντρή πλάκα.

Πάντως το βίντεο του παραβάτη και παλιού ρεμπέτη κ. Κουτσαβάκη ετών 24, είναι τρελό νούμερο επιθεώρησης.

Σε σημείο που πιστεύω πως πρόκειται για χοντρή πλάκα.

Τα περισσοτερα απο αυτα ειναι στημενα απο τα διάφορα καναλια για αυτο και εγραψα παραπανω οτι ειναι οι βασικοι υπευθυνοι διασπορας της ηλιθιοτητας...

Παραδειγμα ...η.... καμένη..ΤΥΧΑΙΑ περνουσε....ειναι τραγικο οτι γινεται focus σε μια ΕΛΑΧΙΣΤΗ μειοΠσηφια εγκεφαλικα κατεστραμμένων συμπολιτων μας και αγνοείται επιδεικτικά η προβολη της συμμόρφωσης στα αναγκαια μετρα απο τους περισσοτερους Ελληνες ..μονο και μονο για να πιασουν τα "νουμερα" τα μεσα μαζικης εκΣημερωσης 

Το παράδειγμα που έβαλες ήταν live ρεπορταζ, όπως φαίνεται. Δεν ήταν στημένο.

Το παράδειγμα που έβαλες ήταν live ρεπορταζ, όπως φαίνεται. Δεν ήταν στημένο.

δηλάδη ΕΤΥΧΕ να περναει ΑΚΡΙΒΩΣ την ωρα που εκανε το ρεπορταζ η συγκεκριμενη "περσονα" η οποια ειναι διάσημη για τις ..αΧτιΒιστικες covidiot δρασεις της?

Εγώ βάζω και λίγο μουστάρδα ανάλογα με το βασικό υλικό, (πχ σε πατζάρι δεν θα έβαζα), και για ξηροκάρπι βάζω φυστίκια (peanuts που τρώμε με το ποτάκι) ψημένα.

Μπορεί να ρίξω και λίγο φυστικοβούτυρο.

Ότι πεις,εξάλλου εγώ είμαι γραφικός. 

ΠαΓω να φκιαΞω πέσΤο :)

Πλάκα έκανα ρε φίλε! Μου φάνηκε η μέθοδος φάσιον καταπραϋντική και είδες που σε οδήγησε στην κουζίνα σου και σου τράβηξε τη σκέψη απο τα αρνητικά;  Το καλό το πέστο θέλει ζεν για να γίνει.

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back