εγω βλέπω μεγάλη λαρτζοσύνη. Και τι είναι 3 χι?
Θα μου πεις ξέρεις πόσοι ζουν με τη λογική αυτή?
Γράψτε με και ελάτε να τα πάρετε...
Στην υγειά σας κορόιδα που θα τα πληρώσετε.
Το να παραβιάσεις ένα νόμο γιατί δεν συμφωνείς μαζί του, είναι δικαίωμά σου, και, ΑΝ σε πιάσουν, υφίστασαι τις συνέπειες.
Ναι.
Κάποτε μια γειτόνισσα μου έφερε στο γραφείο την αστυνομία δήθεν για διατάραξη κοινής ησυχίας .
ήξερα και γιατί
Δεν θα το κανεις.Προσωπικα καθημερινα θελω να ΣΚΟΤΩΣΩ ΣΤΟ ΞΥΛΟ οσους κυκλοφορουν χωρις μασκα και καπνιζουν στο δρομο ριχνοντας μου στη μουρη καπνο με κορονοΓιο....αφου ειναι δικαιωμα μου να το ξερω ωστε να το κανω...
Δεν θα το κανεις.
Είτε γιατι φοβάσαι τις συνέπειες
Είτε γιατί δεν μπορείς να το κάνεις ηθικά.
άσχετο αλλά διάβασα ένα report που έλεγε ότι οι καπνιστές έχουν μικρότερη πιθανότητα να το κολλήσουν. Ήταν ιατρικό, όχι μούφα, αλλά πολύ αμφιβάλλω αν ήταν βασισμένο σε μεγάλο δείγμα.οσους καπνιζουν στο δρομο ριχνοντας μου στη μουρη καπνο με κορονοΓιο....
Εμένα με ανησυχεί που κατα τα λεγόμενά σου, ΔΕΝ έχεις ηθικές αναστολές να σκοτώσεις ανθρωπο, απλά δεν το κάνεις , γιατί μάλλον δεν θες να υποστείς τις συνέπειες, απο τις οποίες πιθανολογείς πως θα ξεφύγεις,Μπα...με τη μασκα που εγω ΠΑΝΤΑ φοραω ΚΑΝΕΙΣ δεν θα καταλαβει τιποτα...οποτε η πιθανοτητα να εχω συνεπειες ειναι κατω του 0,1% οποτε δεχομαι το ΡΙΣΚΟ (σαν καπΓιον αλλον ?)
ΗΘΙΚΑ δε η εξοντωση ΚΑΤΣΑΡΙΔΩΝ δεν θα μου φερει και τυψεις.... δεν ειναι δα και ανθρωποΧτονια... ?
Σε ευχαριστω για την ενημερωση ως προς τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ μου (τα οποια προφανως και δεν γνωριζα)
ΔΕΝ έχεις ηθικές αναστολές να σκοτώσεις ανθρωπο,
Ο κοροναπρρτυς, που ως κατσαριδα θα σκοτωνες, δεν επιθυμουσε να σκοτωσει κανεναν.
Μην συγκρίνεις διαφορετικά πράγματα.Κατσε γιατι με μπερδευεις ...θεωρεις ΣΟΒΑΡΑ "ανθρωπους" οσους ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ μας μολυνουν με μια ασθενια που μπορει να μας σκοτωσει?
Δηλ. αυτοί που εριχναν το Zyclon B στα "ντους" του Αουσβιτς ηταν...ανθρωποί?
Μην συγκρίνεις διαφορετικά πράγματα.
Και πάλι λάθος κάνεις.ΦΥΣΙΚΑ και ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΕ να σκοτωσει τον οποιονδηποτε, δεν υπαρχει ανθρωπος που να ΜΗΝ γνωριζει το ποσο επικινδυνη και μεταδοτικη ειναι αυτη η ασθενεια.
Και πάλι λάθος κάνεις.
Ακόμα και ενσυνείδητη αμέλεια να του αποδώσεις είναι εντελως άλλο πραγμα από τον άμεσο δόλο.
Αν πιστεύεις ότι ένας που δεν φοράει μάσκα (χωρις καν να ξέρεις αν ο ίδιος ασθενεί ) θα έπρεπε να εχει την ίδια ποινική μεταχειρηση με έναν που πυροβολει κάποιον εξ επαφης, δικαίωμά σου ,αλλά δεν στέκει νομικά ούτε καν φιλοσοφικά ως επιχείρημα.![]()
Αν κανεις πως δεν καταλαβαίνεις ότι στο παραδειγμά σου , είναι άλλο πράγμα ένας ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΣ με εναν ιό που μεταφερεται αερογενώς και με σταγονίδια να φτυσει πάνω σου αφού σου ανοίξει το στόμα με το ζόρι, και άλλο να μην φοράει καλά τη μασκα της η κυρα τουλα στην λαική, δεν είναι το ίδιο πράγμα, δεν μπορώ να το πώ πιο απλά.Ας συμφωνησουμε οτι διαφωνουμε..... τοτε....προσωπικα δεν βλεπω απολυτως καμμια διαφορα.....απλα αντι για σφαίρες χρησιμοποιει σταγονιδια ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ.
- Το Noiz είναι σελίδα ειδικού περιεχομένου. Ασχολείται με την μουσική και την τεχνολογία της.
Θέματα της επικαιρότητας πολιτικά, ρατσιστικά και αμφιλεγόμενες θεωρίες συνωμοσίας θα διαγράφονται.