"get Lucky" Daft Punk, Pharrell Williams, Stevie Wonder...

Αυτό που ξέρω καλά, είναι ότι η εταιρία τους κατάλαβε από πολύ νωρίς τι δυναμίτη είχε στα χέρια της με το συγκεκριμένο άλμπουμ των Daft Punk και αποφάσισε συνειδητά να το υποστηρίξει όσο μπορούσε. Η προώθηση που είχε το άλμπουμ πολύ πριν κυκλοφορήσει ήταν εκπληκτική και συνειδητή. Στοχευμένη. Τίποτε δεν έγινε στην τύχη. Αυτό βέβαια δεν είναι και τίποτε περίεργο αλλά περιμένεις να γίνει για τη Rihanna ή τον Bieber, όχι για τους Daft Punk.

Εδώ όμως έγιναν δύο ακόμη πράγματα: οι κριτικοί αποθέωσαν το άλμπουμ και ο κόσμος το αγάπησε και πούλησε πολύ. Και επειδή αυτά τα δύο ΔΕΝ πάνε μαζί, όταν καταφέρουν και πάνε συνήθως μιλάμε για αριστούργημα...

Προφανώς το άλμπουμ ήταν ένα από τα καλύτερα της χρονιάς

http://www.noiz.gr/index.php?topic=201506.msg775684#msg775684

και πολύ πιθανό να είναι και ένα από τα καλύτερα της δεκαετίας. Ο καιρός θα δείξει.

Παρ' όλα αυτά δεν νομίζω να χορέψω με αυτό όσο χόρεψα με το One Step Beyond. Με πήραν τα χρόνια πλέον... ;D

Τώρα αν θα ήθελα να είμαι στη σκηνή μαζί με το Stevie Wonder; ΧΑ!!! Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να παίξω και πολλά πράγματα από την τρεμούλα. Θα περίμενα να τελειώσει το πανηγύρι και να καθίσουμε παράμερα να μου πει τις ιστορίες του. Αρχίζοντας μάλλον από το Songs In The Key Of Life.

indie-anos laternative είπε:
Παρ' όλα αυτά δεν νομίζω να χορέψω με αυτό όσο χόρεψα με το One Step Beyond. Με πήραν τα χρόνια πλέον... ;D
Ναι αλλά μια ακαταμάχητη επιθυμία να κουνήσεις ρυθμικά κάποιο μέλος του σώματος σίγουρα θα έχεις. :)

Ωστόσο να πω την αμαρτία μου τον κ. Nile Rodgers δεν τον ήξερα αλλά μόλις είδα το setlist στο κάτω μέρος της σελίδας που linkάρε ο SF, holy shit. Αυτό θα πεί εντυπωσιακό βιογραφικό.

theoctapus είπε:
Ναι αλλά μια ακαταμάχητη επιθυμία να κουνήσεις ρυθμικά κάποιο μέλος του σώματος σίγουρα θα έχεις. :)
Εννοείται...!! ;D

Ωστόσο να πω την αμαρτία μου τον κ. Nile Rodgers δεν τον ήξερα αλλά μόλις είδα το setlist στο κάτω μέρος της σελίδας που linkάρε ο SF, holy shit. Αυτό θα πεί εντυπωσιακό βιογραφικό.
Ζωντανός μύθος. Μεγάλη μορφή.

Waterfall-K είπε:
"Get Lucky” won Record of the Year and Daft Punk won Album of the Year for "Random Access Memories". Συνολικα η παραπανω αηδια κερδισε 5 Grammy!
Οριστεεεεεεε;;;;;Αηδια;;; Γρηγορα πισω στα θρανια. Δισκος οαση μεσα στην δισκογραφικη πενια της εποχης, δισκος επιτομη ολης της ηλεκτρονικης, funk, dance μουσικης, και για τους αποκλειστικα οργανολατρες ο Ομαρ (Hakim) να κανει σεξ σε ολες τις πιθανες στασεις. (Aαααα και αυτο το giorgio by M με εκανε να νιωσω μετα απο 20 χρονια, τοση ενεργεια, σαν να ακουγα εφηβος γεματος τεστοστερονη για πρωτη φορα το master of puppets.)

fenderiarhs είπε:
Οριστεεεεεεε;;;;;Αηδια;;;
Λαθος διατυπωση. Ενταξει δεν μπορω να το πω αηδια, αλλα ειναι μια μετριοτητα που επρεπε να δει τα Grammy οπως ολοι μας: απ'την τηλεοραση. Στη δισκοθηκη μου υπαρχουν απειρα καλυτερα κομματια που δυστυχως δεν ειχαν την υπερπροωθηση και την τυχη του Get Lucky. Mη τρελαθουμε κι ολας μ'αυτο, μερικοι εδω μεσα κανουν λες και δεν εχουν ακουσει τιποτα αλλο στη ζωη τους παρα μονο το Get Lucky. ::)

Waterfall-K είπε:
Λαθος διατυπωση. Ενταξει δεν μπορω να το πω αηδια, αλλα ειναι μια μετριοτητα που επρεπε να δει τα Grammy οπως ολοι μας: απ'την τηλεοραση. Στη δισκοθηκη μου υπαρχουν απειρα καλυτερα κομματια που δυστυχως δεν ειχαν την υπερπροωθηση και την τυχη του Get Lucky. Mη τρελαθουμε κι ολας μ'αυτο, μερικοι εδω μεσα κανουν λες και δεν εχουν ακουσει τιποτα αλλο στη ζωη τους παρα μονο το Get Lucky. ::)
Στεναχωριέμαι...αλλά θα συμφωνήσω με το συνάδελφο 8)

Waterfall-K είπε:

εχετε καταλαβει οτι ειστε ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ μονοι ε? ;D

Ευτυχώς που διαφωνεί μαζί σας σχεδόν η μισή υφήλιος. :P

Superfunk είπε:
Το έχεις χάσει τελείως? ;D ;D ;D Με το ζόρι να μας αρέσει κάτι που δεν θα θυμάται κανένας σε 6 μήνες?...μαζί και η μισή υφήλιος ;)

Αλλο πραγμα ρωτησα.... ;D

Ξερεις μου θυμιζεις το ανεκδοτο με τον παππου που ειχε μπει στην Εθνικη ΑΝΑΠΟΔΑ και ελεγε "μα καλα ολοι ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑΝ σημερα και οδηγανε αναποδα?"

;D

Εσενα ετσι κι αλλοιως (και του ΚαταραΧτη απο οτι καταλαβα) αν κατι δεν εχει 23 ακκορντα (φυσικα οχι μινορε και ματζορε  ;D)  στο μετρο,11/23 ρυθμο και τουλαχιστον 14 λεπτα σολιδια ΔΕΝ σου αρεσει... ;D

Superfunk είπε:
Αλλο πραγμα ρωτησα.... ;D
Τι ρώτησες? Πιο πολύ με άρεζε η Μπιγιονσέ που τον κούναγε!!! ;D ;D

Superfunk είπε:
Παράθεση από: marathon στις 15:01 - 29/01/14

Στεναχωριέμαι...αλλά θα συμφωνήσω με το συνάδελφο Cool

Γίναμε 3!!  ;D ;D

Το get lucky με κουράζει.. ίσως απο το υπερβολικό airplay... Άλλα αντίστοιχα φετινά τραγούδια με το ίδιο airplay δεν με έχουν κουράσει όμως (πχ R U Mine)

Ο υπόλοιπος δίσκος θυμάμαι μου είχε κάνει καλύτερη εντύπωση αλλά όχι αρκετή για να τον ακούσω πάνω απο 3-4 φορές.

Μετά απο τέτοιο "ψηστήρι" όμως μπορεί να του δώσω μια ευκαιρία ακόμα.

Superfunk είπε:
αν κατι δεν εχει 23 ακκορντα (φυσικα οχι μινορε και ματζορε  ;D)  στο μετρο,11/23 ρυθμο και τουλαχιστον 14 λεπτα σολιδια ΔΕΝ σου αρεσει... ;D
είναι γεγονός...ότι έαν δεν έχει κάτι από όλα αυτά για να το κάνει ενδιαφέρον...το ξεχνώ σε μία βδομάδα...το ομολογώ ;D ;D

Γίναμε 3!!  ;D ;D
Φίλος...έλα μαζί μας...μόλις γίνουμε κίνημα...θα τους ρίξουμε όλους αυτούς τους τύραννους!!! ;D ;D ;D

marathon είπε:
Φίλος...έλα μαζί μας...μόλις γίνουμε κίνημα...θα τους ρίξουμε όλους αυτούς τους τύραννους!!! ;D ;D ;D
Ωραία έχω κονέ να μας τυπώσει μπλουζάκια! Αλλά μην με βάζετε να ακούω 14 λεπτά σόλο θα πάω με του lycky-δες!  ;D ;D

Τώρα που είδα ότι δεν είμαι μόνος βγαίνω κι εγώ από το καβούκι μου! ;D ;D ;D

Και το Get Lucky και το R U Mine και το Do I wanna Know τα είχα παίξει με τη μπάντα μου γιατί μας είχαν πρήξει όλες μας οι συμμαθήτριες και θέλαμε να...μην φύγουμε μόνοι μετά το live! ;D ;D

Τα έχω σιχαθεί και τα 3!  8)

marathon είπε:
Ναι που να πάρει. Χάθηκε και η παλιά πγιότης των Γκράμι.

Τι μας έμεινε πλέον;

Μόνο τα όσκαρ, τα χρυσά βατόμουρα και το φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.

Μετά το Χάος.

Εγώ ξάγρυπνος για να πιάσω τον Λάκη πάντως, δεν μένω.

ΥΓ. Είναι αλήθεια ότι την custom shop του Rodgers θα την αφήνει η Fender μιά μέρα ολόκληρη "ξεχασμένη" στο μετρό της Νέας Υόρκης για λόγους αυθεντικότητας;

ΥΓ2 Δεν ξέρω για το μέλλον αλλά όποιος με έσωζε από ερημονήσι αυτή την περίοδο, θα τρωγε πολύ ξύλο.

BillTrantos είπε:
Τώρα που είδα ότι δεν είμαι μόνος βγαίνω κι εγώ από το καβούκι μου! ;D ;D ;D
Εσύ είσαι μικρός...δεν έχεις δικαίωμα ψήφου ακόμα... ;D ;D

Μόνο τα όσκαρ, τα χρυσά βατόμουρα και το φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.
...και η Εurovision φίλος ;D

marathon είπε:
...και η Εurovision φίλος ;D
Δεν ήθελα να βάλω τη θρησκεία στη συζήτηση.

BillTrantos είπε:
Και το Get Lucky και το R U Mine και το Do I wanna Know τα είχα παίξει με τη μπάντα μου γιατί μας είχαν πρήξει όλες μας οι συμμαθήτριες και θέλαμε να...μην φύγουμε μόνοι μετά το live! ;D ;D
Did you Get Lucky? Is She Yours now or We Dont Wanna know?  :P :P

Άλλο πράγμα αν μου αρέσει κάτι,  άλλο πράμα αν άξιζε να πάρει Grammy.

Ασφαλώς και άξιζε να πάρει Grammy.

Το τραγούδι ούτε και εμένα μου λεει κάτι, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα.

Εγώ ψάρωσα όμως με τους άλλους στη σκηνή.  ;D ;D

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back