- Πόντοι
- 16
Αυτό που ξέρω καλά, είναι ότι η εταιρία τους κατάλαβε από πολύ νωρίς τι δυναμίτη είχε στα χέρια της με το συγκεκριμένο άλμπουμ των Daft Punk και αποφάσισε συνειδητά να το υποστηρίξει όσο μπορούσε. Η προώθηση που είχε το άλμπουμ πολύ πριν κυκλοφορήσει ήταν εκπληκτική και συνειδητή. Στοχευμένη. Τίποτε δεν έγινε στην τύχη. Αυτό βέβαια δεν είναι και τίποτε περίεργο αλλά περιμένεις να γίνει για τη Rihanna ή τον Bieber, όχι για τους Daft Punk.
Εδώ όμως έγιναν δύο ακόμη πράγματα: οι κριτικοί αποθέωσαν το άλμπουμ και ο κόσμος το αγάπησε και πούλησε πολύ. Και επειδή αυτά τα δύο ΔΕΝ πάνε μαζί, όταν καταφέρουν και πάνε συνήθως μιλάμε για αριστούργημα...
Προφανώς το άλμπουμ ήταν ένα από τα καλύτερα της χρονιάς
http://www.noiz.gr/index.php?topic=201506.msg775684#msg775684
και πολύ πιθανό να είναι και ένα από τα καλύτερα της δεκαετίας. Ο καιρός θα δείξει.
Παρ' όλα αυτά δεν νομίζω να χορέψω με αυτό όσο χόρεψα με το One Step Beyond. Με πήραν τα χρόνια πλέον... ;D
Τώρα αν θα ήθελα να είμαι στη σκηνή μαζί με το Stevie Wonder; ΧΑ!!! Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να παίξω και πολλά πράγματα από την τρεμούλα. Θα περίμενα να τελειώσει το πανηγύρι και να καθίσουμε παράμερα να μου πει τις ιστορίες του. Αρχίζοντας μάλλον από το Songs In The Key Of Life.
Εδώ όμως έγιναν δύο ακόμη πράγματα: οι κριτικοί αποθέωσαν το άλμπουμ και ο κόσμος το αγάπησε και πούλησε πολύ. Και επειδή αυτά τα δύο ΔΕΝ πάνε μαζί, όταν καταφέρουν και πάνε συνήθως μιλάμε για αριστούργημα...
Προφανώς το άλμπουμ ήταν ένα από τα καλύτερα της χρονιάς
http://www.noiz.gr/index.php?topic=201506.msg775684#msg775684
και πολύ πιθανό να είναι και ένα από τα καλύτερα της δεκαετίας. Ο καιρός θα δείξει.
Παρ' όλα αυτά δεν νομίζω να χορέψω με αυτό όσο χόρεψα με το One Step Beyond. Με πήραν τα χρόνια πλέον... ;D
Τώρα αν θα ήθελα να είμαι στη σκηνή μαζί με το Stevie Wonder; ΧΑ!!! Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να παίξω και πολλά πράγματα από την τρεμούλα. Θα περίμενα να τελειώσει το πανηγύρι και να καθίσουμε παράμερα να μου πει τις ιστορίες του. Αρχίζοντας μάλλον από το Songs In The Key Of Life.