"get Lucky" Daft Punk, Pharrell Williams, Stevie Wonder...

Nikolas είπε:
Μα τι groove είν'αυτό; Απίθανοι όλοι τους.
8)

Το funk/soul ζει και βασιλεύει- προσωπικά με έχει ενθουσιάσει αυτή η φρέσκια εκδοχή του. Δώστε γκρούβα στο λαό  ;D

Είναι κομμάτι που θες να το εντάξεις στο play list της μπάντας σου, άμα παίζεις σε αυτό το στιλ (για να ακούει και ο κιθαρίστας)  ;) ;D

LK είπε:
Και για να αποδώσω τα εύσημα στους DP, επιτέλους ο Nile Rodgers  έκανε νούμερο 1  ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Τι κάνετε μωρέ...; Σταματήστε το κάρβουνο...

http://en.wikipedia.org/wiki/Le_Freak

Τετοια ΔΙΣΚΑΡΑ γεματη ΚΕΦΙ και ΧΑΡΑ εχει να βγει απο την εποχη αυτου του δισκου (αν θυμουνται οι παλαιοι με αυτον και μονο το δισκο εβγαζες χαλαρα 4 ωρες ΠΑΡΤΥ... ;D)

madness.jpg
Εντάξει φοίλως, εσύ έβγαλες τα ΕΙΚΟΝΙΣΜΑΤΑ...

trolley είπε:
Όνειδος, αίθχοθ.
;D ;D ;D ;D

Είναι η πιο χαρακτηριστική bass line ever....σχώρα με , ΔΕΝ μπορώ να κάνω αλλιώς.  ;D

edit:

Παλεύει με το super freak του Rick James ;D

Ολος ο δισκος ''Random access memories'' ειναι ενα αριστουργμα !!!

το ενα καλυτερο απο το αλλο

υπαρχει δε ενα κομματι ''Giorgio Moroder'' το οποιο οχι μονο κολλαει σα βδέλλα στο μυαλο αλλα εχει ενα drum part απο τη μεση και μετα που ειναι οτι καλύτερο άκουσα μέσα στο 2013.

theoctapus είπε:
να καταλάβουμε ότι μερικές φορές το εμπορικό έχει κάνει επιτυχία γιατί όντως είναι καλό και όχι γιατί μας κάνουν πλύση εγκεφάλου
Υπάρχει σίγουρα και εμπορική μουσική μαζικής παραγωγής που βασίζεται στο promotion, αλλά υπάρχουν και σπουδαίοι δημιουργοί στην ποπ κουλτούρα που απλώς πετυχαίνουν να κάνουν τόσο καλή μουσική που αρέσει σε όλους. Πολλές φορές μάλιστα τυχαίνει αυτή η μουσική να είναι και πολύ υψηλού καλλιτεχνικού επιπέδου, βλ. π.χ. τις ώριμες δουλειές των Beatles και υπάρχουν πολλά άλλα παραδείγματα.

sfaku είπε:
, αλλά υπάρχουν και σπουδαίοι δημιουργοί στην ποπ κουλτούρα που απλώς πετυχαίνουν να κάνουν τόσο καλή μουσική που αρέσει σε όλους.
Huey Lewis and the News ....I rest my case. ;D

LK είπε:
;D ;D ;D ;D

Είναι η πιο χαρακτηριστική bass line ever....σχώρα με , ΔΕΝ μπορώ να κάνω αλλιώς.  ;D

edit:

Παλεύει με το super freak του Rick James ;D
Είμαι (σχεδόν) βέβαιος ότι αναφέρεσαι στο Good Times (των Chic) και όχι στο Le Freak.

trolley είπε:
Είμαι (σχεδόν) βέβαιος ότι αναφέρεσαι στο Good Times (των Chic) και όχι στο Le Freak.
Άλλη κομματάρα,

Όχι, στο Le freak αναφέρομαι, αν και καταλαβαίνω το ερώτημα σου (τη θεωρώ χαρακτηριστηκότατη bass line γιατί ακολουθεί την γραμμή φωνητικών).

Πάντως αυτό με τον Nile Rodgers , νομίζω ότι είναι σαφές ότι ήταν χιούμορ.

Ο Άνθρωπος είναι θεός, και όλες του οι δουλείες ήταν άψογες.

Από που να αρχίσω και που να τελειώσω....θα τελειώσω με τις παραγωγές του στον Jimmie Vaughan.

Μου αρέσει πολύ -πολύ σαν παραγωγός , πιο πολύ από συνθέτης και κιθαρίστας (όχι πως εκει δεν σπέρνει) .

...γεμίσαμε "καρεκλάδες" εδώ μέσα ;D ;D

LK είπε:
Nile Rodgers...

Φίλος δεν είναι τυχαίο ότι η λευκή stratocaster του έχει το όνομα «The Hitmaker».

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Φίλος δεν είναι τυχαίο ότι η λευκή stratocaster του έχει το όνομα «The Hitmaker».
Φίλως, δεν με νοιάζει αν είναι λευκή. USB έχει; :P ;D

edit: Πάντως για να προλάβω αυτό που είπα "δεν μου αρέσει τόσο σαν κιθαρίστας", σε μία dream band funk groove με strat type guitar , θα προτιμούσα των Jesse Johnson.....αλλά από την άλλη εμμονές είναι αυτές.  ;D ;D

Παραγωγή φυσικά, o Nile  ;D

LK είπε:
εάν έχει όμως...μην σκίσεις κανένα καλσόν!!!! ;D ;D

marathon είπε:
εάν έχει όμως...μην σκίσεις κανένα καλσόν!!!! ;D ;D
Τα καλσόν μου εμένα φιλώς είναι  Gaultier, 125 $ το τεμάχιον.

ΔΕΝ τα σκίζω και USB 3.0 να έχει.  ;D ;D ;D ;D

LK είπε:
Όχι μωρέ... Μια γκουμούτσα του ΄59 είναι  ;D Παλιά τα ξσύλα, έχει χαλάσει και το χρώμα... δράμα το κούτσουρο  ;D ;D ;D

LK είπε:

Από που να αρχίσω και που να τελειώσω....θα τελειώσω με τις παραγωγές του στον Jimmie Vaughan.
Και παντου,ακομα και σ'αυτα τα πιο "παραδοσιακα" πραγματα οπως το strange pleasure του Vaughan αλλα και στους Vaughan bros εχει αφησει τον ηχο του περα απο την πολυ καλη παραγωγη.

Οπου παει αφηνει φρεσκαδουρα!

Οσο για τον Huey Lewis,συμφωνουμε και συμπασχουμε. ;D ;D

gvour είπε:
αλλα και στους Vaughan bros εχει αφησει τον ηχο του περα απο την πολυ καλη παραγωγη.
ΣυμφωνάΩ. Το family style , είναι Kat'eme ο καλλίτερος δίσκος τους...και των δύο.  ;D

Huey Lewis...Εγώ και εσύ μείναμε να ακούμε  ;D ;D ;D

Superfunk είπε:
Το Get Lucky γραφτηκε απο την ΓΚΡΟΥΠΑΡΑ που ονομαζεται DAFT PUNK και τον ΘΕΟ που ονομαζεται NILE RODGERS.

Δεν θα μπορουσε παρα να ηταν ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ και φυσικα ΧΙΤΑΡΑ....

Στο βιντεο που λινκαρε ο ΟΡ χορευουν ακομα και οι...γλαστρες... :)  και φυσικα με μεγαλη μου...ευχαριστηση θα .....δεχομουν... ;D τον Stevie Wonder σε...ρολο γλαστρας διπλα μου (αφου βεβαια πρωτα με ειχαν παρει με τα υπογλωσσια απο το σοκ που θα παθαινα βλεποντας τον διπλα μου στη σκηνη  ;D)

ΟΛΟΣ ο δισκος δε ,οχι μονο το συγκεκριμενο κομματι,ειναι απλα ενα ΚΛΑΣΣΙΚΟ αριστουργημα απο αυτα που γραφονται καθε 10,το πολυ,χρονια...
τοσο απλα

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back