Γι αυτό είσαι δικηγόρος...την έκανες γυριστή!!!! ;D ;DLK είπε:Άλλο πράγμα αν μου αρέσει κάτι, άλλο πράμα αν άξιζε να πάρει Grammy.
Γι αυτό είσαι δικηγόρος...την έκανες γυριστή!!!! ;D ;DLK είπε:Άλλο πράγμα αν μου αρέσει κάτι, άλλο πράμα αν άξιζε να πάρει Grammy.
Ο σκοπός επετεύχθη,αλλά δεν άξιζαν τον κόπο τόσες ώρες πρόβας,θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε και με άλλα κομμάτια.Αλλά έχει δίκιο ο marathon,λείπει η εμπειρία! ;D ;Dgadget είπε:Did you Get Lucky? Is She Yours now or We Dont Wanna know?![]()
![]()
Μην στεναχωριέσαι...άμα δούμε ότι δεν μας βγαίνουν οι ψήφοι...θα σε μετρήσουμε!! ;DBillTrantos είπε:Αλλά έχει δίκιο ο marathon,λείπει η εμπειρία! ;D ;D
Ας μη ξεχναμε οτι οι εποχες εχουν αλλαξει ;Dmarathon είπε:Με το ζόρι να μας αρέσει κάτι που δεν θα θυμάται κανένας σε 6 μήνες?...
δεν νομίζω...σκέψου τι κολοσούς θα είχε να αντιμετωπίσειwarpie είπε:Πιστευω οτι το RAM αν ειχε βγει στα 80s θα ηταν classic album σημερα
Γιατί είπα εγώ πουθενά ότι μου άρεσε τον Get Lucky και δεν το ενθυμούμαι;;;; ;Dmarathon είπε:Γι αυτό είσαι δικηγόρος...την έκανες γυριστή!!!! ;D ;D
http://www.grammy.com/awardswarpie είπε:Το να αγορασεις εναν δισκο και να τον λιωσεις στο ακουσμα δεν ισχυει πλεον και ισως αυτος
ειναι ενας απ'τους λογους που δεν βγαινουν πολλα "classics".
ε...ναι...τώρα σοκαρίστηκα!! ;D ;DLK είπε:ούτε Jamiroquai...σοκαρίστηκες τωρα;;;;D ;D ;D
Καλα, classic στο συγκεκριμενο genre εννοω το οποιο εχει μερικους κολοσσους οπως αυτοmarathon είπε:δεν νομίζω...σκέψου τι κολοσούς θα είχε να αντιμετωπίσει
δεν παρακολουθείς τα Grammys μου φαίνεται φίλος!!! ;D ;Datreu73 είπε:Με την Sabrina ο χορός και η κίνηση γίνονται ευχαρίστηση. Ανέκαθεν.
Διακρίνω καλό γούστο στις συμμαθήτριές σου!BillTrantos είπε:Και το Get Lucky και το R U Mine και το Do I wanna Know τα είχα παίξει με τη μπάντα μου γιατί μας είχαν πρήξει όλες μας οι συμμαθήτριες...
"Καλές οι κοπελίτσες με στύλ και με φινέτσαindie-anos laternative είπε:Διακρίνω καλό γούστο στις συμμαθήτριές σου!
Φαντάσου να ζητούσαν Πάολα ή Παντελίδη...
Αν περιμέναμε να εκτιμήσουν αυτά τα πράγματα... :-Xgadget είπε:"Καλές οι κοπελίτσες με στύλ και με φινέτσα
Αλλα απο λίγο μπούτι δεν δείχνουν λίγη πέτσα"
-Ημιζ
Αλλά η αλήθεια είναι πώς αν μια κοπέλα δεν μπορεί να εκτιμήσει το 8-finger tapping στα 290bpm σε neoclassical σόλο..... ε δεν λέει!![]()
![]()
![]()
![]()
Εγω προσωπικα απεχω μακραν απο το ειδος αλλα το συγκεκριμενο κομματι και ειδικα οτι εχει κανει με κομματια που σημετεχει ο Pharrell τον τελευταιο καιρο μου εχουν κανει εντυπωση. Πολυ χαρηκα που πηραν τα 5 GrammyNikolas είπε:Κοίτα... απλά πράγματα:
Για να κάτσω εγώ, ο κλασσικό παπάρας να γουστάρω και να το ακούω μέχρι τις 1:30 εχτές το βράδυ.. σημαίνει οτι σπάει κόκαλα!
Και ο Pharrell έχει κάνει κι εκείνο το 24 hour project που είναι επίσης απίθανο!
Τέτοιοι άνθρωποι επισκευάζουν για λίγο την πίστη μου στην εμπορική μουσική.
Προτιμώ κιλότο.BillTrantos είπε:Από μπούτι πάντως μια χαρά! ;D
Εγώ από μικρός στήθος έτρωγα στο κοτόπουλο και χωρίς την πέτσα κιόλας.Ξενέρωτος! ;D ;Dfusiongtr είπε:Προτιμώ κιλότο.
Μαγειρεύεται καλύτερα στην κατσαρόλα! ;D ;D ;D