PRS Se Mike Akerfledt

SoulisEchoes

Νέο μέλος
Πόντοι
6
Λοιπόν έπαιξα προχθές με την εν λόγο κιθάρα σε κατάστημα της Θεσσαλονίκης και ενθουσιάστηκα με την αίσθηση της ταστιέρας το σχέδιο κτλ. Σκεφτόμουν μήπως την αγόραζα και άλαζα μαγνήτες γιατί χάναν λίγο. Απλά το μεγαλύτερο κακό της κιθάρας είναι το σήμα των Opeth κάτω ακριβώς απο το τρέμολο.

Δείτε για να καταλάβεται:

http://www.thomann.de/gr/prs_se_mike_akerfeldt.htm

Ξέρει κανείς αν θα μπορούσε με κάποιον τρόπο να αφαιρεθεί αυτό;

Σημ. δεν είναι αυτοκόλλητο προφανώς για να ανοίγω θέμα

SoulisEchoes είπε:
Λοιπόν έπαιξα προχθές με την εν λόγο κιθάρα σε κατάστημα της Θεσσαλονίκης και ενθουσιάστηκα με την αίσθηση της ταστιέρας το σχέδιο κτλ. Σκεφτόμουν μήπως την αγόραζα και άλαζα μαγνήτες γιατί χάναν λίγο. Απλά το μεγαλύτερο κακό της κιθάρας είναι το σήμα των Opeth κάτω ακριβώς απο το τρέμολο.

Δείτε για να καταλάβεται:

http://www.thomann.de/gr/prs_se_mike_akerfeldt.htm

Ξέρει κανείς αν θα μπορούσε με κάποιον τρόπο να αφαιρεθεί αυτό;

Σημ. δεν είναι αυτοκόλλητο προφανώς για να ανοίγω θέμα
Έχεις δίκιο. Αυτό είναι deal-breaker και κακή κίνηση από την PRS. Αν είναι inlay, που μάλλον είναι, δεν νομίζω να βγαίνει εύκολα.

Eτσι οπως το βλεπω δεν φαινεται για inlay...σαν καποιου ειδους αερογραφια φαινεται, οποτε για να βγει θα πρεπει να ξαναβαψεις ολη την κιθαρα.

Not feasible :(

γιατι βρε παιδα ειναι κακη κινηση απο prs. αφου αυτο ειναι ολα τα λεφτα... εξαλλου απο οτι καταλαβα ο φιλος θελει να αλλαξει και μαγνητες... οποτε το σχεδιο δεν του αρεσει οι μαγνητες δεν του αρεσουν , μηπως πρεπει να κοιταξει σε καποια αλλη lp ? εν τω μεταξυ αυτη ειναι signature κιθαρα... ποιος ο λογος να απευθηνθεις σε signature κιθαρα οταν δεν εισαι μπιγκ φαν του εν λογω συγκροτηματος ?  δεν ξερω αλλα η αποψη μου ειναι αν προχωρησεις φιλε μου στην αγορα της μην της πειραξεις τιποτα ( αντε μονο τους μαγνητες ) αλλιως θα χασεις και σε μεταπωλ αξια κτλ. αποψη μου...

Όλα τα λεφτά είναι το γεγονός ότι παίζεις μια κιθάρα σαν του αγαπημένου σου καλλιτέχνη. Όχι ότι διαφημίζεις τη μπάντα του. Φαντάζεσαι να έγραφε η EJ Strat με μεγάλα γράμματα "Eric Johnson" πάνω στο σώμα; Ποιος θα την αγόραζε;

Το εν λόγο Logo είναι τρομερά εμπνευσμένο και όμορφο, και το έχω δει ουκ ολίγες φορές ως τατουάζ, ακόμα και από άτομα που δεν ακούνε την μπάντα.

Βέβαια το θέμα είναι ότι ο φίλτατος ΔΕΝ το θελει, οπότε προφανώς όπως σε συμβούλεψαν και τα παιδιά, είτε πηγαίνεις για διαφορετικό μοντέλο είτε την αγοράζεις και της αλλάζεις τα φώτα (πράγμα που δεν πιστεύω να σε συμφέρει οικονομικά, όλο και κάποια lesPaul θα βρεις που να σου κάθεται καλά στο χέρι)

RayDTutto είπε:
Όλα τα λεφτά είναι το γεγονός ότι παίζεις μια κιθάρα σαν του αγαπημένου σου καλλιτέχνη. Όχι ότι διαφημίζεις τη μπάντα του. Φαντάζεσαι να έγραφε η EJ Strat με μεγάλα γράμματα "Eric Johnson" πάνω στο σώμα; Ποιος θα την αγόραζε;
οκ αν καποιον το χαλαει να διαφημιζει την μπαντα που του αρεσει ας μην παρει αυτην την κιθαρα... υπαρχουν τοσες λες πολ σε αυτα τα χρηματα που μπορει να παρει ο ανθρωπος.

παντως εμενα μου αρεσει !!! γουστα ειναι αυτα

Αρχικά λοιπόν είμαι μεγάλος φαν του συγκροτήματος αλλά δεν θέλω όταν βγαίνω για λαιβ με την μπάντα μου να είμαι με μια κιθάρα που θα έχει φάτσα φόρα το λόγκο των opeth το οποίο κατα τα άλλα είναι πραγματικά πολύ όμορφο!! Με τους μαγνήτες δεν ξετρελάθηκα και αν την αγόραζα ναι θα τους άλλαζα. Αυτο που μου άρεσε πραγματικά πολύ είναι η αίσθηση που έιχα στο χέρι με το όργανο.

Δεν είναι inlay σίγουρα. Πρέπει να είναι αερογραφία.

σου βρηκα μια ακομα καλυτερη και ευκολοτερη λυση !

Θα σκαψεις στο σημειο του logo και θα βαλεις ενα kaos pad !

Ksekourdistos είπε:
σου βρηκα μια ακομα καλυτερη και ευκολοτερη λυση !

Θα σκαψεις στο σημειο του logo και θα βαλεις ενα kaos pad !
Χαχα!! Πολυ καλο! ;D

Singlecut και απο εμενα...

Εχω την tremonti και ειναι απιστευτη..

αλλα τα bird inlays ειναι κορυφη ρε γμτ!!

Φιλε σε ποιο μαγαζι την δοκιμασες αν επιτρεπεται?και σε τι τιμη?

Τα inlays με φτιάχνουν τρελά!

Από μένα επιτρέπεται απο το forum δεν ξέρω! Στον Ζάχο την δοκίμασα πριν 5-6 μέρες τις έφερε και την έχει στα 800. Όχι πολύ πάνω απο thomann δηλαδή

aris 17561 είπε:
ποιος ο λογος να απευθηνθεις σε signature κιθαρα οταν δεν εισαι μπιγκ φαν του εν λογω συγκροτηματος ?
+ Απειρο

Δεν νομιζω πως υπαρχει λογως να αγορασει καποιος αυτη την κιθαρα απο τη στιγμη που δεν του αρεσει το γκρουπ.Γνωμη μου ειναι οτι πολλοι θα ειναι αυτοι που θα αγορασουν την κιθαρα εξαιτιας του σηματος των opeth, γιαυτο το λογο αλλωστε πιστευω οτι η prs εβαλε το συγκεκριμενο σηματακι ειναι σα να λες οτι θελω signature κιθαρα χωρις την υπογραφη αυτου που την χρησιμοποιει ε τοτε τι signature κιθαρα θα ειναι.

Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι δεν φαινεται και τοσο ασχημο (το σηματακι) και μαλλον ο λογως που το εκαναν αρκετα μεγαλο ειναι για να μην φαινεται σαν μια μουτζουρα απο μακρυα.

soulisechoes + 1 για τα inlays

αλλα ξανασκεψου το δεν ειναι και τοσο ασχημο το σηματακι,και δεν νομιζω πως υπαρχει τροπος να βγει χωρις να υπαρξει ζημια.

αρκετες prs εχει ο ζοζεφ. κατεβα πειραια μερια ζωσιμαδων και θα δεις αρκετες.

μην κανετε το λαθος και αγορασετε prs απο οπουδηποτε προτου δειτε τις τιμες του dv247

εν τω μεταξυ δεν φενεται να χαλαει και πολυ τους υποψηφιους αγοραστες το σημα των οπεθ αφου βρισκεται στην θεση 16 ως προς την εμπορικοτητα της...

SoulisEchoes είπε:
Τα inlays με φτιάχνουν τρελά!

Από μένα επιτρέπεται απο το forum δεν ξέρω! Στον Ζάχο την δοκίμασα πριν 5-6 μέρες τις έφερε και την έχει στα 800. Όχι πολύ πάνω απο thomann δηλαδή
που ειναι αυτο το μαγαζι φιλε μου ? λεω να παω κι εγω μια βολτα...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back