- Πόντοι
- 398
Χάλια εμφάνιση.
Και ασθενικό θα πρόσθετα εγώ.
Και ο ήχος αρκετά thin γενικότερα (για τα γούστα μου πάντα).
Άψυχη μου φάνηκε ρε γμτ, καθόλου όγκος ακόμα και για μονούς.
Αν και εμφανισιακά δεν με ενόχλησε το headstock έτσι όπως την είδα "σε δράση".
Παρακατω η ανταλλαγη με τον Φιλο Fotzen . Και οι δυο χαρουμενοι μετα την τελικη συμφωνια. Αποδειξη οτι τις εχουμε κρατησει για 7-8 χρονια. Ειναι παντα θέμα γουστου….εγω στην 60’s custom shop βρηκα την strat των ονειρων μου μετα απο καμια 10 αρια αμερικανες που περασαν απο τα χερια μου.Η διαφορα μας …εγω προτιμω τον καθαρο ηχο και ειμαι κυριως ακορντακιας….ενω το παιξιμο του Ντινου ( εαν θυμαμαι καλα) ηταν τελειο με την R8 που ειχα τιοτε και τον plexi μου με μπολικη βρωμα απο ενα xotic bb preamp.Όχι. Αυτούς είχε.
Και μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση από όταν την πήρα (ανταλλαγή) γιατί εκτός από big muff για Gilmour, δεν πλησίαζα για κανένα λόγο bridge μονό σε strat.
Απίστευτα γεμάτος ήχος.
Βέβαια, όσο την ανακάλυπτα έπαθα πλάκα με τα μπάσα του neck, ειδικά με πολλά γκάζια.
Αυτό το piano-like που λέτε τόση ώρα παραπάνω, το έχει σε υπερθετικό βαθμό στα καθαρά της.
Edit: Πιανιστικά ακόρντα αναφέρθηκαν, εγώ είχα ήχο στο μυαλό μου.
I beg to differ...η suhr ηταν τελεια με βρωμα, ενω στα καθαρα μου φαινοταν πολυ hi fi.
Γεια μας...!!!Στα δικα μου αυτια…ειναι ωραιο να συμφωνουμε με τη διαφωνια μας…
Γερασα, ο Flotzen εχει καλυτερη μνημη. Για την ιστορια αλλη strat ειχαμε ανταλλαξει, η δικη μου suhr ηταν Suhr Pro series C2Γεια μας...!!!
Έχεις pm για τα της ανταλλαγής.