• Καλώς ήρθατε στο νέο forum! Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Διαβάστε και το σχετικό thread.

PRS SE με roasted neck

V

VangelisV

Guest
Η PRS ανακοίνωσε/αποκάλυψε τη limited σειρά SE με roasted neck και fingerboard και διαθέσιμα 3 μοντέλα σε συγκεκριμένα χρώματα.

• Custom 24: Fire Red, Grey Black, Tobacco Sunburst, Trampas Green, Whale Blue, Purple Burst
  • Custom 24 Lefty: Tobacco Sunburst, Grey Black
  • Custom 24 Floyd: Tobacco Sunburst, Whale Blue

https://www.musicradar.com/news/prs-unveils-first-ever-se-guitars-with-roasted-maple-necks-and-fingerboards

XnrdFknoKv9Zz7goUFUPLM-970-80.jpg

Θα της ταιριαζει ενα κλικ πιο bright τονος, και ατακα, με το νεο μανικι. Εξαιρετικο οργανο!

Θα της ταιριαζει ενα κλικ πιο bright τονος, και ατακα, με το νεο μανικι. Εξαιρετικο οργανο!
Καμιά φορά οι φωτό αδικούν το όργανο ή δεν αντικατοπτρίζουν 100% την πραγματικότητα.

Καμιά φορά οι φωτό αδικούν το όργανο ή δεν αντικατοπτρίζουν 100% την πραγματικότητα.

Σιγουρα. Στην φωτογραφια φαινεται μπλε, ενω δεν ειναι στην πραγματικοτητα. Οπως φαινεται και στο βιντεο, προκειται για ενα χρωμα προς το πετρολ/βεραμαν. Καμια σχεση με το -wow- μπλε χρωμα που εχουν οι CE.

• Like
Reactions: Rebel_Of_South
Σιγουρα. Στην φωτογραφια φαινεται μπλε, ενω δεν ειναι στην πραγματικοτητα. Οπως φαινεται και στο βιντεο, προκειται για ενα χρωμα προς το πετρολ/βεραμαν. Καμια σχεση με το -wow- μπλε χρωμα που εχουν οι CE.
Ντροπή ρε. Εμείς οι άντρες ξέρουμε μόνο τα χρώματα της ίριδας. Τι βεραμαν ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΒΕΡΑΜΑΝ; ?

Δίκιο έχεις, αλλάζουν τα δεδομένα, δεν είναι κάνα φοβερό χρώμα από το βίντεο 

Ντροπή ρε. Εμείς οι άντρες ξέρουμε μόνο τα χρώματα της ίριδας. Τι βεραμαν ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΒΕΡΑΜΑΝ; ?

Δίκιο έχεις, αλλάζουν τα δεδομένα, δεν είναι κάνα φοβερό χρώμα από το βίντεο 

Λογω δουλειας εχω καποιες γυναικειες συνηθειες  :classic_biggrin:

Αυτο ειναι το ακριβες χρωμα. Το whale blue.

1546707609-98860000.jpg

Τι βεραμαν ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΒΕΡΑΜΑΝ;

Να σου πω.

Παλιά δούλευα σε μια εταιρία που έκανε παραγωγή παπλωμάτων και μαξιλαριών.

Είχε τα κανονικά, είχε και τα παιδικά.

Τα παιδικά έβγαιναν μόνο σε τρία χρώματα, μπλε, ροζ, και βεραμάν.

Μου έκανε εντύπωση και τους ρώτησα τον λόγο.

Μου είπαν ότι κανένας δεν παίρνει άλλο χρώμα.

Όλοι παίρνουν ροζ για τα κοριτσάκια, μπλε για τα αγοράκια, και βεραμάν για τα .... άλλου φύλου παιδιά.

Unisex χρωμα. Εχεις διδυμα αγορι κοριτσι?? Παρε βεραμαν και δεν θα τα ξεχωριζεις  :classic_biggrin:

Unisex χρωμα. Εχεις διδυμα αγορι κοριτσι?? Παρε βεραμαν και δεν θα τα ξεχωριζεις  :classic_biggrin:

Αμ δε.

Άμα τους πάρεις βεραμάν, θα παίρνεις στρατιωτάκια δώρο στο κορίτσι, και κούκλες στο αγόρι.

Αρα εαν δεις κιθαριστα με τετοια βεραμαν κιθαρα, θα πρεπει να υποψιαστεις...

• Haha
Reactions: fusiongtr
Πιο σκουρο χρωμα. Και τα δυο ειναι μεταξυ μπλε και πρασινο. Το ενα ανοικτο και το αλλο σκουρο.

• Ευχαριστώ
Reactions: Rebel_Of_South
Αρα εαν δεις κιθαριστα με τετοια βεραμαν κιθαρα, θα πρεπει να υποψιαστεις...

Εγω αυτοεξαιρουμαι, διοτι η δικια μου whale blue prs εχει rosewood μανικι...  :classic_laugh:

Trending...

Νέα θέματα