- Πόντοι
- 2,368
μωρε το θεμα ειναι αν δεις το HEADSTOCK που πεθαινεις απο τα γελια (οκ τα κλαμματα) ;D ;DΤο θέμα είναι ότι αν δεις μόνο το σώμα της Silver Sky λες "Α, μια Strat! Γιατί της λείπει εκείνο το φιλέτο στο κάτω κέρατο;"
μωρε το θεμα ειναι αν δεις το HEADSTOCK που πεθαινεις απο τα γελια (οκ τα κλαμματα) ;D ;DΤο θέμα είναι ότι αν δεις μόνο το σώμα της Silver Sky λες "Α, μια Strat! Γιατί της λείπει εκείνο το φιλέτο στο κάτω κέρατο;"
έχεις αγοράσει πολλές και ξέρεις?mikeguitar είπε:οι musicman(john petrucci κυρίως) είναι κιθάρες που τις αγοράζεις με κλειστά μάτια ούτε playability check δε θέλουν.
Ξέρω πολύ καλά γιατι πράγμα μιλάμε εδώ,απλά πιστεύω οταν λεμε συνεχεια για την εξωτερική εμφάνιση λογικό είναι ότι κάποια στιγμή το θέμα θα πάει και στο playability καθώς είναι άλλο το φαίνεσθαι και άλλο το είναι.Και εν πάσει περιπτώση το αν έχω αγοράσει πολλές και ξέρω δεν νομίζω να σε αφορά μη βγαίνεις off topic.Μην κάνεις προσωπικη επίθεση για κάποιον άνθρωπο τον οποίο δεν έχεις γνωρίσει και απλά μοιράζεσται τις απόψεις σας.Θα έστελνα pm απλά σκέφτηκα ό,τι αφού κάποια πράγματα τα λες δημόσια σου απαντώ δημοσίως.Όποιος μεγάλος καλλιτεχνης παίζει με musicman λέει ό,τι είναι κιθάρες οι οποίες είναι τυφλή εμπιστοσύνη.Να διαφωνείς μπορείς να κάνεις όμως όλα τα προηγούμενα δεν είναι σωστό.BlackCrow81 είπε:έχεις αγοράσει πολλές και ξέρεις?
Και εν πάσει περιπτώσει εδώ μιλάμε για άλλο πράγμα και όχι για playability
Γιατί δεν σ' αρέσει το ποντικί χρώμα ; Είναι signature του λαδοπόντικα John Mayer.BlackCrow81 είπε:Το bottom line είναι ότι αυτή η αντιγραφή της Prs είναι άσχημη. Κλέψε αλλά κάντο με στυλ τουλάχιστον
Δε σε ενδιαφέρει ούτε εσένα το πολιτικό κόστος ε? Θα χάσεις τα ψηφαλάκια των γκιμπσονάδων και είναι κάμποσοι και φανατικοί κιόλας εδώ μέσα ;DNikoubis είπε:Πλέον καταλαβαίνω γιατί όλοι παίζουν με Fender.
Μπάσο (παριστάνω ότι) παίζω εγώ, η Fender παίζει μπάλα ακόμα πιο μόνη της από όσο στις κιθάρες. ;DBlackCrow81 είπε:Δε σε ενδιαφέρει ούτε εσένα το πολιτικό κόστος ε? Θα χάσεις τα ψηφαλάκια των γκιμπσονάδων και είναι κάμποσοι και φανατικοί κιόλας εδώ μέσα ;D
Πάντως οι καλύτερες κιθάρες είναι αυτές:Nikoubis είπε:Πλέον καταλαβαίνω γιατί όλοι παίζουν με Fender.
Χαχα λες η PRS να αντιγράψει και την Ibanez ;Tamtam είπε:Μόλις είδα ότι ο John Mayer και η PRS θα κυκλοφορήσουν και ένα νέο πρωτότυπο πετάλι μαζί... "silver tape drive" θα το λένε.
Δεν μπορώ να φανταστώ τι ήχο θα έχει, αλλά εικάζω ότι θα είναι κάποια παραλλαγή tubescreamer κυκλωματος
![]()
Αλλά και να γίνει πάντα ο πρωτομάστορας είναι καλύτερος.Tamtam είπε:Χλωμό