- Πόντοι
- 18
Καλο βραδι νοϊζιανοι!Μολις πριν 2 μερες μου παρεδωσαν την πρωτη μου παραγγελια απο το thomann που δεν ηταν αλλη απο τη zoom g9.2tt.Μαζευα τα ευρουλακια ενα ενα μεχρι να φτασω τα 360 για να την παραγγειλω μιας και αυτην ερωτευθηκα εξ'αρχης.Αρα λοιπον το θεμα μου επειγει.Χρειαζομαι καποιον κατοχο της η καποιον που να εχει παιξει αρκετα με αυτην να μου λυσει μια απορια.διαβασα ολο το εγχειριδιο και εδωσα ιδιαιτερη προσοχη στο μερος οπου εξηγει πως να λειτουργεις τα πεταλια της ως εφφε.Λεει το εξης για να τα ενεργοποιησεις:"press the pedal 2(ας πουμε) settings,γυριζεις καποια knobs και ρυθμιζεις οτι 8ες.εγω ομως εχω δυο προβληματα,1ον δεν ενεργοποιειται το πεταλι μου ετσι,παρα μονο αν το διαλεξω απο την επιλογη wah/efx 1 σε ενα patch η στο manual mode,και 2ον ακομα και να λειτουργουσε οι επιλογες στο pedal 2 settings ειναι υπερβολικα λιγες.Δηλαδη κατι wah,gain controls level controls,frequencies και αλλα τετοια κουλα!αρα πειτε μου καποιον γνωστης,ειναι κατασκευαστικο το προβλημα?να ξερω μην τυχον καταφερω και τη στειλω πισω...
Τελευταία επεξεργασία από moderator: