- Πόντοι
- 363
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
- Μπάσο
- Τύμπανα
- Πλήκτρα
Είναι ένα σενάριο.Μπορεί πολύ απλά (και πιθανότατα) να πρόκειται για end of life της μητρικής ή/και του επεξεργαστή.
Είναι ένα σενάριο.Μπορεί πολύ απλά (και πιθανότατα) να πρόκειται για end of life της μητρικής ή/και του επεξεργαστή.
Περισσότερο αυτό πιστεύω και εγώ.Μπορεί πολύ απλά (και πιθανότατα) να πρόκειται για end of life της μητρικής
Θα μου επιτρέψεις ένα ακόμη "σενάριο"...Είναι ένα σενάριο.
μπορεί και 94 με 95 ή και πιό πριν ?Θα μου επιτρέψεις ένα ακόμη "σενάριο"...
Βλέπω αυτό το "νήμα" και νομίζω ότι είμαι στο... 1998 (ή κάπου εκεί κοντά) ?
Βλέπω αυτό το "νήμα" και νομίζω ότι είμαι στο... 1998 (ή κάπου εκεί κοντά)
Άνοιξε το windows powershell ως administrator, γράψε wininit και πατα έντερ.Είτε 1995 Είτε 2024, η ενασχόληση με τη σαβούρα βοηθάει την ψυχή και το μυαλό.
Σε προστατεύει από επισκέψεις σε Ιατρούς Είτε για αλτσχάιμερ Είτε για ψυχολογικά.
Μόλις τελείωσα και με το πεταμένο λαπτοπ που βρήκα, ένα acer aspire 3000....όλα τζετ και αυτό.
Να αγιάσει το στόμα σου, θέλεις να αλλάξεις μια RAM και κάνεις εγχείρηση κανονική.Άσχετο-σχετικο.
Τι ωραία τα έκαναν τα λαπτοπ πριν 20 χρόνια, άμεση πρόσβαση σε όλα τα components με 2 βίδες.
Στα καινούργια, αν δεν είναι πάνω από 1Κ δεν υπάρχει αυτό., πρέπει να ξηλώνεις πλαστικό.
Και τι θες φίλος... να γίνουν (αρματολοί και) κλέφτες οι κατασκευαστές;Άσχετο-σχετικο.
Τι ωραία τα έκαναν τα λαπτοπ πριν 20 χρόνια, άμεση πρόσβαση σε όλα τα components με 2 βίδες.
Στα καινούργια, αν δεν είναι πάνω από 1Κ δεν υπάρχει αυτό., πρέπει να ξηλώνεις πλαστικό.
Μιας και το αναφέρεις το θέμα των thermals, πριν λίγες μέρες η Microsoft παρουσίασε τα νέα της Surface laptop, με Copilot κλπ και τα διαφήμιζε ως 50% πιο δυνατά από τα Macbook με M3 επεξεργαστές.Αν δεν τα έχουν όλα compact, να ψήνεις... αρνί στο μηχάνημα και να πρέπει να αγοράσεις το επόμενο, θα το κλείσουν το μαγαζί. ?
Τα win11 είναι ακόμα πιο ελαφριά, τα έχω εγκαταστήσει σε 2ης γενιάς i5... (υπάρχει τρόπος να κάνεις bypass τον έλεγχο που κάνουν για cpu, κτλ)Τελικά δεν θα μάθω πότε τι έφταιξε .
Θύμωσα και έβγαλα τα XP sp3 , και έβαλα windows 7 ultimate sp1 (64 bit)..
Με εκφράζει πιο πολύ ?
Πριν κάτι μέρες μού σκάει ένα παράθυρο με ένα μήνυμα από την Microsoft στην οθόνη (στην πραγματικότητα μού κάλυψε και τις 4 οθόνες, κι αυτό το είδα πρώτη φορά?) ενημερώνοντας με ότι, μπορεί μεν το pc μου να μην μπορεί να τρέξει Wins 11, αλλά η εταιρεία θα συνεχίσει να βγάζει updates για τα Wins 10 που τρέχω έχω ως το τέλος του 2025, αν θυμάμαι καλά.Τα win11 είναι ακόμα πιο ελαφριά, τα έχω εγκαταστήσει σε 2ης γενιάς i5
Δεν μπορώ να βάλω 11, δεν έχω ram (έχω μόνο 4 gb- είναι παλιά motherboard, δεν σηκώνει παραπάνω...θα ρεταρει).Τα win11 είναι ακόμα πιο ελαφριά, τα έχω εγκαταστήσει σε 2ης γενιάς i5... (υπάρχει τρόπος να κάνεις bypass τον έλεγχο που κάνουν για cpu, κτλ)
Φυσικά ακόμα πιο ελαφρύ, γρήγορο, ασφαλές αλλά και user friendly os είναι τα Lubuntu... Ακόμα και gaming υποστηρίζουν (steam) και drivers έχουν για gpu nvidia.
Μια χαρά μπορεί να τρέξει 11.Πριν κάτι μέρες μού σκάει ένα παράθυρο με ένα μήνυμα από την Microsoft στην οθόνη (στην πραγματικότητα μού κάλυψε και τις 4 οθόνες, κι αυτό το είδα πρώτη φορά?) ενημερώνοντας με ότι, μπορεί μεν το pc μου να μην μπορεί να τρέξει Wins 11, αλλά η εταιρεία θα συνεχίσει να βγάζει updates για τα Wins 10 που τρέχω έχω ως το τέλος του 2025, αν θυμάμαι καλά.
Τώρα, πως το pc μου με i5 10ης γενιάς (10600KF), 32GB RAM και RTX 3050 δεν μπορεί να τρέξει τα Wins 11 μόνο η Microsoft ξέρει.?
Που να ξέρουν και αυτοί. ?To ξέρω. Η Microsoft όμως το αγνοεί...?