G
Guest
Guest
Για να πεταχτώ και πάλι σαν την "βούρτσα", θα πρέπει να έχεις παρόμοια εικόνα (όπου UMC βλέπε Focus)Επίσης επέλεξε τη Focusrite σε αυτό το παράθυρο, στο Device. Θα πρέπει να βάλεις το Focusrite USB ASIO.
Το Sample Rate θα πρέπει να είναι είτε 44100 είτε 48000, και το Buffer Size στην κάρτα σου θα πρέπει να είναι σχετικά μικρό, από 96 μέχρι 192 το πολύ - όταν παίζεις "live".
Προβολή συνημμένου 33822
Προβολή συνημμένου 33823

Άσχετα απ' το αν ακούς κάτι ή όχι, όταν κουμπώσεις στην κάρτα κιθάρα ή ότι άλλο και παίξεις, αυτά εδώ αντιδρούν καθόλου;Όχι, παλι δεν ακούγεται τιποτα
Στη φώτο φαίνεται το ένα απο τα δύο ηχεία που έχω. Σε αυτό το ηχείο βάζω τα καλώδια, δοκίμασα να βάλω και στη line 1 και στην line 2 τα καλώδια, παλι τίποτα. Εχω δοκιμάσει όπως ανέφερα και με τους drivers της κάρτας και δεν δουλεύει. Εχω επιλεγμένο και το focursite usb audio σαν playback αλλα δεν κανει διαφορά. Για την ακρίβεια δεν ακούω γενικά τιποτα απο το focusrite usb audio οπότε μάλλον απο εκεί ξεκινάει το πρόβλημα, το θέμα είναι και έτσι να ναι δεν ξέρω τι να κανω για να ακούσω ήχο