Αν παίξεις κάπου με αυτά,πληρώνω όσο όσο να έρθω να σε δώ.
Ακου τον Manosx και πρόσεξε τι σου γράφει ο Fusion.
Αlex raptakis τα 770 pro τα εχω 23 χρόνια,2 ζευγάρια εως τώρα και αν και απο εδώ και πέρα θα χρειάζεται να τα αγοράζω,αυτά θα παίρνω πάλι.Δεν είδα ποτέ,κανέναν επαγγελματία dj να παίζει με αυτά.Ειναι στούντιο ακουστικά,η broadcasting.Θα τα δείς και σε δημοσιογράφους σε μουντιάλ π.χ.
Τα akg είναι αυστριακά,μας τα έστελναν με το κιλό.Δεν θύμαμε ποια,αλλα σε στούντιο χρήση τα ακριβά της ήταν πάρα πολύ καλά.Σίγουρα έχω παίξει και με dj η θα εχω σπάσει κανα ζευγάρι,σίγουρα.
H audio technica όπως και η sony εκαναν μια περίοδο ένα επιθετικό marketing και τα έβαλαν στα αυτιά τους πολλοί διάσημοι djs.Aν θέλεις να μοιάζεις με dj βγαλμένο απο περιοδικό,φοράς τα mdr v700,αν δεν κάνω λάθος,τα ασημί.Αν βγαίνουν ακόμη.Δεν χρειάζεται να μάθεις να μιξάρεις σε τονικότητες ούτος η άλλος,που αυτό θα έπρεπε να σε απασχολεί και όχι πως θα φαίνεσαι με τα ακουστικά, μ@λακισμένο,αλλά αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.Βρήκες και τους μίκτες vestax...pro!
Τι έλεγα?Α ναί,για ακουστικά.
Sennheiser για djing ηταν η προσωπική μου επιλογή.Εντελώς τυχαία ηταν τα πρώτα μου και τα τελευταία μου.
Η akg και Beyerdynamic άριστες,αλλά πιστέυω για άλλες χρήσεις.
Ισως να εχουν μπεί και στο djing δυναμικά τα τελευταία χρόνια,αλλά δέν νομίζω να δίνουν έμφαση εκεί.