Προτάσεις για ακουστικά

Επικό έπος.?

Btw, σε περίπτωση που ο OP διαλέξει άλλα ακουστικά από κάποια γνωστότερη μάρκα, η λύση είναι η παρακάτω. Βγαίνουν σε ποικιλία χρωμάτων και κουμπώνουν σε όλα τα ακουστικά.

Προβολή συνημμένου 40954

Ποιο είναι αυτό??
Αυτό στο άβαταρ μου ΛΑΙΜΑΙ

Τίναφτο? Gay panda??
Ρηπορτηντ

Άκου εκεί γκεη τα πάντα μου...

Σε μπερδεύει ο φωτισμός...

Όπως βλέπεις φοράει κουκούλα κ γυαλιά ηλίου.. έχει βγει για αλητειες κ θέλει να είναι ινκόγκνιτο 

ιδια με τα χρωματα του κορυφαιότερου ζωου στον πλανητη.

Να προτείνω την κάτωθι στολή για την κουταβίνα?

maxresdefault.jpg

Σε μπερδεύει ο φωτισμός...
Το ροζ χρωματάκι με μπερδεύει. Θα σου πρότεινα να το αντικαταστήσεις με άλλο χρώμα ή με κάποιο ουδέτερο σαν το παρακάτω, για αποφυγή παρεξηγήσεων. Ο κόσμος είναι πολύ κουτσομπόλης να ξέρεις...? 

image.png

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ο κόσμος είναι πολύ κουτσομπόλης να ξέρεις...?

Άστα να παν στο δγιάολα Κώστα.

Εδώ κάποιος (ονόματα δεν λέμε), εμένα που δεν αντέχω ούτε να βλέπω τις πατούσες, μ' έβγαλε πατουσάκια.

Τι να κάνουμε τώρα..

Μεγαλώσαμε στα 80-90ζ κ μας αρέσουν τα φαντεζι χρώματα.

Μέχρι να κάνει το ροτεησον του δηλαδή το συγκεκριμένο άβαταρ κ να αντικατασταθεί θα με περνάνε δηλαδή για Γιάννη από απαράδεκτους?

ΑΦΤο με λες?

akg K1000
Αν παίξεις κάπου με αυτά,πληρώνω όσο όσο να έρθω να σε δώ.

Ακου τον Manosx και πρόσεξε τι σου γράφει ο Fusion.

Αlex raptakis τα 770 pro τα εχω 23 χρόνια,2 ζευγάρια εως τώρα και αν και απο εδώ και πέρα θα χρειάζεται να τα αγοράζω,αυτά θα παίρνω πάλι.Δεν είδα ποτέ,κανέναν επαγγελματία dj να παίζει με αυτά.Ειναι στούντιο ακουστικά,η broadcasting.Θα τα δείς και σε δημοσιογράφους σε μουντιάλ π.χ.

Τα akg είναι αυστριακά,μας τα έστελναν με το κιλό.Δεν θύμαμε ποια,αλλα σε στούντιο χρήση τα ακριβά της ήταν πάρα πολύ καλά.Σίγουρα έχω παίξει και με dj η θα εχω σπάσει κανα ζευγάρι,σίγουρα.

H audio technica όπως και η sony εκαναν μια περίοδο ένα επιθετικό marketing και τα έβαλαν στα αυτιά τους πολλοί διάσημοι djs.Aν θέλεις να μοιάζεις με dj βγαλμένο απο περιοδικό,φοράς τα mdr v700,αν δεν κάνω λάθος,τα ασημί.Αν βγαίνουν ακόμη.Δεν χρειάζεται να μάθεις να μιξάρεις σε τονικότητες ούτος η άλλος,που αυτό θα έπρεπε να σε απασχολεί και όχι πως θα φαίνεσαι με τα ακουστικά, μ@λακισμένο,αλλά αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.Βρήκες και τους μίκτες vestax...pro!

Τι έλεγα?Α ναί,για ακουστικά.

Sennheiser  για djing ηταν η προσωπική μου επιλογή.Εντελώς τυχαία ηταν τα πρώτα μου και τα τελευταία μου.

Η akg και Beyerdynamic άριστες,αλλά πιστέυω για άλλες χρήσεις.

Ισως να εχουν μπεί και στο djing δυναμικά τα τελευταία χρόνια,αλλά δέν νομίζω να δίνουν έμφαση εκεί.

Αφτό σε λέω φείλλλως....Προβολή συνημμένου 40957

Για δοκίμασε το παρακάτω avatar, πού είναι φτιαγμένο απ'τα χεράκια μου και διάσημο κάποτε σε όλο τον πλανήτη.? 

Προβολή συνημμένου 40958
Εντάξει τώρα?

Έβαλα την ορίτζιναλ μπλε βερσιόν.

Όπως ήταν δηλαδή ζωγραφισμένο 

Εντάξει τώρα?

Έβαλα την ορίτζιναλ μπλε βερσιόν.

Όπως ήταν δηλαδή ζωγραφισμένο 
Τώρα ναι, καλύτερα. Αλλά αν θες προτάσεις για κάτι πρωτοποριακό, καλόγουστο και εντελώς unique, σου έχω κάμποσες...

image.png

Τώρα ναι, καλύτερα. Αλλά αν θες προτάσεις για κάτι πρωτοποριακό, καλόγουστο και εντελώς unique, σου έχω κάμποσες...

Προβολή συνημμένου 40962
Μπα ..έχω πολλά ζωγραφισμένα κ ακόμα πιο πολλά κατεβασμένα.

Εκτός αν συνδυάζονται με ακουστικά, να μην είμεθα κ οφ τοπικ

Ευχαριστώ πάντως!

Να ρωτήσω εγώ ο αδαής τώρα, γιατί χρειάζονται σε έναν DJ ακουστικά με μεγάλη πιστότητα?
Ειναι εντελώς άλλης φιλοσοφίας και κατασκευής,ακόμη και οι μεβράνες τους.

Δεν θές υπεραναλυτικό flat στούντιο,ούτε υπερχρωματικό warm hi fi.

ψάχνεις για ατάκα που θα σε βοηθάει στην μίξη και χρωματισμούς για να ακούς τα φίλτρα.Ναι οι επαγγελματίες τα χρησιμοποιουν τόσο διακριτικά που πολλές φορές ο κοσμος δέν τα καταλαβαίνει,ετσι ωστε να ακούγονται σαν να είναι μέσα στην μίξη.

Καμιά σχέση με τα φσσσσσσ βρρρρρρ και κάτι άλλα που σου χαλάνε το χτένισμα ετσι και είσαι κοντά στα ηχεία.

Μπορεί να μιξάρεις και stems στο ableton και εκεί τα μισά απο αυτά που προτείνουν όλοι,πάνε στα σκουπίδια.

Ξέρεις ποιά εταιρία μας άφησε μια φορά μ@λ@κες με ακουστικά?

Η bang & olufsen.

Για να μην αρχίσω να μιλάω για τα ηχεία της.

Εμένα πάντως, κι αυτά καλά μου φαίνονται, παρ' όλο που είναι on ear και όχι over ear (και δεν ξέρω πόσο καλά θα απομονώνουν τον εξωτερικό θόρυβο).

https://www.thomann.de/gr/technics_eah_dj_1200.htm

Σχεδιαστικά ναι.

αλλα μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπερασματα ιδιως αν δεν τα εχεις ακουσει

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back