Έχω τα audiotechnica M40x, πολύ καλός ήχος,πολύ καλή ευκρίνεια ίσως λίγο ανεβασμένα τα μπάσα, με πολύ καλό stereo image. Ίσως χάνει λίγο ευκρίνεια στις υψηλές σε δυνατές εντάσεις. Τα μαξιλαράκια πράγματι φθείρονται εύκολα, ακόμα και στη στέκα και τα έχω 2 χρόνια. Με κουράζουν στην εφαρμογή έπειτα απο καμια ώρα συνεχούς λειτουργίας αλλά δεν έχω δοκιμάσει άλλα αντίστοιχα για να ξέρω τι γίνεται. Εαν θυμάμαι καλά όταν το έψαχνα,σε ενα review (δυστυχβς δεν μπορω να το βρω) υπήρχε ερώτηματικό στο εαν θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για dj-ing ,λόγω ευαίσθητης στέκας. Μαλλον προορίζονται για studio χρηση.
Γενικά απο ό,τι έχω καταλάβει τα ακουστικά για dj έχουν προτεραιότητα το δυνατό ήχο και την "anti vandal" κατασκευή για να αντέχουν στις συνθήκες των club (καποιος έριξε ποτό, συνεχεις μεταφορες,βαλε βγαλε κλπ)
Κατα τα άλλα, το αισθητικό κομμάτι κατα τη γνώμη μου παίζει έστω και ένα μικρό ρόλο . Σε προδιαθέτει διαφορετικά να δημιουργήσεις, ένας εξοπλισμός που θεωρείς καλαίσθητος παρά κάτι που το βλέπεις και λες "πως ειναι έτσι αυτή η μλκια". Δε μιλάμε να είναι το κριτήριο επιλογής βέβαια.
Γενικά απο ό,τι έχω καταλάβει τα ακουστικά για dj έχουν προτεραιότητα το δυνατό ήχο και την "anti vandal" κατασκευή για να αντέχουν στις συνθήκες των club (καποιος έριξε ποτό, συνεχεις μεταφορες,βαλε βγαλε κλπ)
Κατα τα άλλα, το αισθητικό κομμάτι κατα τη γνώμη μου παίζει έστω και ένα μικρό ρόλο . Σε προδιαθέτει διαφορετικά να δημιουργήσεις, ένας εξοπλισμός που θεωρείς καλαίσθητος παρά κάτι που το βλέπεις και λες "πως ειναι έτσι αυτή η μλκια". Δε μιλάμε να είναι το κριτήριο επιλογής βέβαια.