- Πόντοι
- 898
@filmmusic μία διευκρίνηση, εκεί που σύνδεσες τα ακουστικά (και άκουσες τον ήχο δίχως pops) είναι η ίδια η κάρτα που στέλνει σήμα (από line out) και στον ενισχυτή, σωστά;
Όχι.@filmmusic μία διευκρίνηση, εκεί που σύνδεσες τα ακουστικά (και άκουσες τον ήχο δίχως pops) είναι η ίδια η κάρτα που στέλνει σήμα (από line out) και στον ενισχυτή, σωστά;
Οπότε δεν ισχύει αυτό που σου έγραψα πιό πάνω. Λάθος κατάλαβα.Όχι.
Αυτή την έξοδο (της κάρτας γραφικών) πρέπει να δοκιμάσεις.Ο ενισχυτής είναι συνδεδεμένος με HDMI με την κάρτα γραφικών.
Άλλη έξοδος είναι αυτή (που δεν στέλνεις σήμα στον ενισχυτή από αυτή την κάρτα). Οπότε η συγκεκριμένη (εσωτερική) κάρτα δεν κάνει pops και είναι εντάξει, αλλά δεν είναι αυτή που πάει στον ενισχυτή.Εγώ συνέδεσα τα ακουστικά -προφανώς;- στην εσωτερική κάρτα ήχου του υπολογιστή.
Έτσι είναι η κάρτα γραφικών μου:Αυτή την έξοδο (της κάρτας γραφικών) πρέπει να δοκιμάσεις.
ο.κ. εντάξει, τώρα κατάλαβα.Έτσι είναι η κάρτα γραφικών μου.......
δεν έχει έξοδο για ακουστικά. Στο HDMI έχω συνδέσει τον ενισχυτή.
Ναι, σωστά.ο.κ. εντάξει, τώρα κατάλαβα.
Όμως, όπως είπες κάπου πιό πάνω (*1), είχες συνδεδεμένο άλλον ενισχυτή σε αυτή την HDMI έξοδο και δεν είχες προβλήματα pops. Οπότε όπως τα λες πρέπει να είναι ο ενισχυτής.
(*1) εδώ το είπες:
(με τον προηγούμενο ενισχυτή που είχα, δεν το είχε αυτό το πρόβλημα.)
Ναι.Άρα, αποκλειστικός υπέυθυνος είναι ο ενισχυτής.
?Μήπως είναι καμιά ρύθμιση από μέσα, τι να πω.
Μπορεί ναι, μπορεί όχι.Μου έκαναν και firmware update. Μήπως έφταιγε αυτό..
Εννοώ μήπως πρέπει να γίνει καμιά ρύθμιση από τις ρυθμίσεις του ενισχυτή, ώστε να λυθεί το πρόβλημα.
Δεν το γνωρίζω.Εννοώ μήπως πρέπει να γίνει καμιά ρύθμιση από τις ρυθμίσεις του ενισχυτή, ώστε να λυθεί το πρόβλημα.
Ναι, το ξέρω. Δεν το κάνω μόνος.Προσοχή με το factory reset θα διαγραφούν οι δικές σου ρυθμίσεις και θα επανέλθουν οι εργοστασιακές.