- Πόντοι
- 2,878
Γιατί Χάρη μου το λες αυτό; Εμείς πχ είμαστε όπου μας βάλουν- ΟΚ ο Κώστας τραγουδάει, φυσικά θα κάτσει κέντρο. Που τον θες; Πίσω- πίσω;Haris είπε:"Ταπεινός" σε ποστ που αναφέρεται σε εσένα και τον Κώστα... Μάλιστα...
Σας έχεις δει παιδί μου πάνω στη σκηνή;
Αν (για κάποιο ανεξήγητο λόγο) βρεθείτε στο ίδιο πάλκο θα ακουστεί η κραυγή "Headstocks on the loose! EVERYBODY DUCK! NOW!" ;D
Πάντως, τρουθ του μπι τολντ, και ντίβες δεν είστε και άοκνοι είστε. Το σωστό, σωστό...![]()

Εγώ πάλι όπου΄είναι ο ενισχυτής ή μου πουν οι συνεργάτες (κιθαρίστες). Θέλουν να είναι αριστερά; Πάω δεξιά. Θέλουν δεξιά; Πάω αριστερά. Θέλουν και δεξιά και αριστερά; Ε, κάπου στριμώχνομαι και εγώ ;D Απλά μετά βγαίνω από την... φωλιά μου ;D ;D ;D
Και δεν ξέρω αν το παρατήρησες, αλλά οι ντράμερ είναι η αμέσως επόμενη φερέγγυα κατηγορία

ΥΓ: Υπάρχουν και οι πνευστοί, αλλά είναι «ειδική» κατηγορία. Είναι πολύ λίγοι, παίζουν με 500 μπάντες ο καθένας... Δεν ξέρω αν συγκαταλέγονται στις «Ντίβες», αλλά τους κυνηγάς με το ντουφέκι για πρόβα ;D
Όμως όπως είπα είναι «ειδικές» οι συνθήκες που διέπουν τις συνεργασίες με τους πνευστούς.