Δεν παίζω τόσα πολλά χρόνια μουσική όπως πολλοί φίλοι - συνάδελφοι εδω μέσα, αλλά και τα 18 χρόνια που είμαι στα στούντιο με μπάντες δεν είναι λίγα...σε αυτά εχω παρατηρήσει τα εξής.
-Δεν εχω αργήσει ούτε ένα δευτερόλεπτο εκτός μίας φοράς που....κλειδωθήκαμε μέσα σε 856 (Αιγάλεω-Αθήνα) απο αστυνομία για έλεγχο για...κλοπή...κάποιος είχε κλάψει το πορτοφόλι του...
-Δεν έχω πάει ποτέ αδιάβαστος, κυρίως γιατί αυτό που κάνω με διασκεδάζει
-Δεν έχω πάει ποτέ χωρίς ούτε καν δικά μου καλώδια
-Δεν έχω γκρινιάξει ποτέ γιατί είναι επιλογή μου να κάνω ότι κάνω
Δεχομαι ότι όλοι μπορεί να κάνουμε λάθος 1-2 φορές και κάτι να μην φέρουμε, να μην είμαστε σε διάθεση ή να ξεχάσουμε μια πρόβα. Αλλά όταν αυτό γίνει 3 και 4 και πάνω, οποιος κ να είναι δεν υπάρχουν διπλωματίες κατ εμε. Αν μία μπάντα θέλει να πάει μπροστά του λες "αντε γεια " και προχωράς. Το έχω κάνει πολλές φορές και με κολλητούς ακόμη που ήταν καλοί φίλοι, κακοί συνεργάτες.
-Δεν εχω αργήσει ούτε ένα δευτερόλεπτο εκτός μίας φοράς που....κλειδωθήκαμε μέσα σε 856 (Αιγάλεω-Αθήνα) απο αστυνομία για έλεγχο για...κλοπή...κάποιος είχε κλάψει το πορτοφόλι του...
-Δεν έχω πάει ποτέ αδιάβαστος, κυρίως γιατί αυτό που κάνω με διασκεδάζει
-Δεν έχω πάει ποτέ χωρίς ούτε καν δικά μου καλώδια
-Δεν έχω γκρινιάξει ποτέ γιατί είναι επιλογή μου να κάνω ότι κάνω
Δεχομαι ότι όλοι μπορεί να κάνουμε λάθος 1-2 φορές και κάτι να μην φέρουμε, να μην είμαστε σε διάθεση ή να ξεχάσουμε μια πρόβα. Αλλά όταν αυτό γίνει 3 και 4 και πάνω, οποιος κ να είναι δεν υπάρχουν διπλωματίες κατ εμε. Αν μία μπάντα θέλει να πάει μπροστά του λες "αντε γεια " και προχωράς. Το έχω κάνει πολλές φορές και με κολλητούς ακόμη που ήταν καλοί φίλοι, κακοί συνεργάτες.