Σιγα να μην απολυθει!Η Divinity Roxx δεν ειναι?Ασε που παιζει και με streamer!Nestoras είπε:Kαι όποιος μου πει ότι πρέπει ν' απολυθεί η συνεργάτιδά μου για Χ λόγους την έχει γ@μ...
Να μεινει να μεινει!
Σιγα να μην απολυθει!Η Divinity Roxx δεν ειναι?Ασε που παιζει και με streamer!Nestoras είπε:Kαι όποιος μου πει ότι πρέπει ν' απολυθεί η συνεργάτιδά μου για Χ λόγους την έχει γ@μ...
ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΩ!!!!! ;D ;D ;Dbouzoukleri είπε:Πότε απολύεται ο ασυνεπής συνεργάτης;
Το λέει η ερώτηξις. Όταν δεν είναι συνεπής και δεν είναι πλέον συν και εργάτης.
Όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
Η μουσική δεν χωράει συναισθηματισμούς. Μαθηματικά είναι. Υποδιαιρέσεις και πολλαπλασιασμοί είναι από την φύση της.
Μπορώ να πίνω μπύρες με τον οποιονδήποτε αλλά αν δεν βαράω καλά την ΛΑ μαζί με αυτόν , ζόρι το πράμα.
Μπορώ να σας αγαπώ όλους αλλά αν εσείς βαράτε ΛΑ και εγώ στον γάμο του Καραγκιόζη, ζόρι το πράμα.
Μπορώ να γράφω Δαίμονες σαν τον Καρβέλα και εσείς να παίζετε την τσιγκολολέτα, ζόρι το πράμα.
Μπορείτε να κλείνετε το Άλμπερτ Τάδε Χώλ, ενίοτε και το Γκρέιτ Όπερα Χάουζ να είμαι άξιος για τα παραπάνω και να έρχομαι όποτε μου καπνίσει, ζόρι και αυτό.
Μπορεί να φέρνω 10.000 γκρούπυς θαλασσομάτες ξανθές και μελαχροινές με μωβ μάτια αλλά να ξεφυσάω σαν τρένο σε κάθε νέο ακόρδο, ζόρι το πράμα.
Ως άνθρωπος έχω μια φιλοσοφία. Στις συνεργασίες απαιτούνται συνεργάτες. Αν δεν ....... τότε μιλάμε για σκλάβο και αφεντικό ή αφεντικό και σκλάβο.
Πάντα για ερασιτεχνικής φύσεως μπάντες. Όταν είναι μπίζνα. Όποιος πληρώνει κάνει κουμάντο.
Με αυτό το όνομα μόνο μπασίστρια ή πορνοστάρ θα μπορούσε να είναι...juggler είπε:Σιγα να μην απολυθει!Η Divinity Roxx δεν ειναι?Ασε που παιζει και με streamer!
Να μεινει να μεινει!
Για πες... τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση...;AuditoryDriving είπε:Τώρα άμα είστε οι Φλόυντ και το παιδί ειναι ο Σιντ...
Ειδες λοιπον η π-----α τι ωραια που παιζει?!kwstas79 είπε:Με αυτό το όνομα μόνο μπασίστρια ή πορνοστάρ θα μπορούσε να είναι...
θα το (την) ακούσουμε σε 4-5 άλμπουμ...trolley είπε:Για πες... τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση...;
Προτείνω να περάσει το θέμα στα "Απαντημένα".AuditoryDriving είπε:θα το (την) ακούσουμε σε 4-5 άλμπουμ...
Τι εννοείς "τι γίνεται"; Έγινε. Πήραν τον Gilmour και στη συνέχεια τον έφυγαν (τον Syd).trolley είπε:Για πες... τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση...;
trolley είπε:Προτείνω να περάσει το θέμα στα "Απαντημένα".
Αυτό είναι για το βιβλίο «Γκίνες». Δεν το έχω ξανακούσει/ζήσει.kwstas79 είπε:Εγώ ρε λάκηδες που μου έχει τύχει το θεϊκό ΟΛΗ η υπόλοιπη μπάντα να μου το παίζει ντίβα και να μην πατάει;
Όπως είπε κι ο πόντιος που οδηγούσε αντίθετα στην εθνική.Terry RoscoeBeck5 είπε:Αλλά όλοι οι άλλοι πλην ενός, ε, είναι κάτι που δεν το ακούς κάθε μέρα![]()
Καθότι είναι γνωστό τοις πάσι ότι ο γυαλός είναι στραβός.Αλλά όλοι οι άλλοι πλην ενός, ε, είναι κάτι που δεν το ακούς κάθε μέρα![]()
Εμείς οι δύο εξαιρούμαστε από ότι βλέπω .... ;D 8)Στην «πυραμίδα» με τις Ντίβες των γκρουπ, IMHO η διαστρωμάτωση πάει ως εξής (από την κορυφή προς τα κάτω):-Τραγουδιστής/ τραγουδίστρια
-Lead κιθαρίστας
-Πληκτράς
-Ρυθμικός κιθαρίστας
-Ντράμερ
-Μπασίστας.
Δε συζητάμε όμως γι'αυτόν τον τύπο "απολυμένου"panouhl είπε:καλά τα λέτε παιδιά αλλά να δούμε και το πράγμα από τη σκοπιά του απολυμένου.
Εμένα με έδιωξε από μια μπάντα μεγαλόσχημος συμφορουμίτης κιθαροκράτορας γιατί σε live που ήταν να παίξουμε 7 κομμάτια συνέβει το εξής. Έσπασαν οι χορδές του άλλου κιθαρίστα και συνέχιζε με τετράχορδη ξεκούρδιστη κιθάρα μη μπορώντας να αλλάξει επιτόπου χορδές (ηλικία γαρ). Έτσι, και για να μην ξεφτιλίζεται το παιδί πήρα την πρωτοβουλία (σαν τραγουδιστης) να πω οτι θα παίξουμε το τελευταίο κομμάτι στο τέταρτο και όχι στο έκτο. Ο αρχηγός επέμενε να συνεχίσουμε έτσι
Μετά από αυτό με έβρισαν σαν άχρηστο όλοι (και ο μαγαζάτορας και ο τύπος για τον οποίο σταμάτησα) και συνεχίζω τη solo καριέρα.
Έχουμε και τους τεμπέληδες αλλά έχουμε και τους αρχηγίσκους της συμφοράς, έτσι? ;D ;D ;D
το φοβερό στην δικιά μας μπάντα είναι πως ο πρώτος είναι και το δεύτερο...Terry RoscoeBeck5 είπε:Στην «πυραμίδα» με τις Ντίβες των γκρουπ, IMHO η διαστρωμάτωση πάει ως εξής (από την κορυφή προς τα κάτω):
Τραγουδιστής/ τραγουδίστρια
Lead κιθαρίστας
Πληκτράς
Ρυθμικός κιθαρίστας
Ντράμερ
Μπασίστας.
;D ;D ;Daudiokostas είπε:Καθότι είναι γνωστό τοις πάσι ότι ο γυαλός είναι στραβός.
Εμείς οι δύο εξαιρούμαστε από ότι βλέπω .... ;D 8)
"Ταπεινός" σε ποστ που αναφέρεται σε εσένα και τον Κώστα... Μάλιστα...Terry RoscoeBeck5 είπε:Βρε συ πες μου... έχεις δει μπάντα που ο μπασίστας να είναι ντίβα; Ο ταπεινός και άοκνος εργάτης είναι ο άνθρωπας ;D