• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Από πότε ο thomann ζητάει να "δει" την κάρτα πληρωμής?

STUDIOM13 είπε:
Δηλαδή αν στην σκαναρισμένη κάρτα μου, αποκόψω τον αριθμό, μαυρίσω την τρύπα που έμεινε, και ξανασώσω το αρχείο σαν φωτογραφία, υπάρχει τρόπος να δει κάποιος τον αριθμό?
Κανένας τρόπος...λίγο να ξέρεις πως δουλεύουν τα pixels σε μία φωτογραφία, μπορείς να πείς στον chrpaok911 που στο 1ο του post έγραψε αυτό..

"ΜΗΝ ΛΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ"

Λοιπόν και για να τελειώνουμε με το θέμα του x-ray scanning. Ο αλγόριθμος δημιουργίας ενός αρχείου jpg δεν κρατάει πουθενα οποιοδήποτε είδος ιστορικού. Πουθενά το ξαναλέω. Για την ακρίβεια είναι αλγόριθμος με απώλεια πληροφορίας και συμπίεσης κάτι που εξ ορισμού έρχεται σε αντίθεση με την διατήρηση ιστορικού. Αν κάποιος κάνει ότι και ο IraklisZS δηλαδή,

IraklisZS είπε:
... έκοψα ενα ορθογώνιο εκεί πάνω που είναι τα νούμερα, το διέγραψα, και μετά το γέμισα με μαύρο...
είναι καλυμμένος. Η πληροφορία του τι υπήρχε πρίν χάνεται εξ ολοκλήρου. . & -

chrpaok911 είπε:
ή οποιασδήποτε άλλης εφαρμογής υποστηρίζει x ray-scanning σε εικόνες
Εμένα πάντως θα με ενδιέφερε ποιές εφαρμογές υποστηρίζουν x ray-scanning, εκτός από τις ιατρικές (τομογράφους κλπ) και συναφείς. Προφανώς ο φίλος μας μπερδεύει τη ψηφιακή τεχνολογία με την αναλογική...όπως το ότι με x ray ανακαλύπτουν ένα χαμένο έργο ζωγραφικής κάτω από ένα άλλο κλπ...

δεν ξέρω, μάραθε, αν παρατηρεις τις διαφημίσεις google, αλλά και τα ...κινητά, προσφέρουν x-ray scanning για ατελειωτη διασκεδαση μέσα στο μετρό!

IraklisZS είπε:
δεν ξέρω, μάραθε, αν παρατηρεις τις διαφημίσεις google, αλλά και τα ...κινητά, προσφέρουν x-ray scanning για ατελειωτη διασκεδαση μέσα στο μετρό!
Δεν ξέρω εάν έχεις κάνει το λάθος, να πατήσεις πάνω σε αυτές τις google διαφημίσεις...και να δείς μετά από ένα μήνα το λογαρισμό του τηλεφώνου σου ;D ;D

όσο για το εάν είδε γκόμενες γυμνές με τις εφαρμογές του google...ας μας πεί κάποιος ;)

το είχε κάνει η μανα μου (για εκεινο το "gps στο κινητό σου") και μετά τρέχαμε

marathon είπε:
όσο για το εάν είδε γκόμενες γυμνές με τις εφαρμογές του google...ας μας πεί κάποιος ;)
θα μας πει αυτός που βλέπει αριθμούς καρτών ;D

Αυτά που λέτε με τα κινητά δεν έχουν καμία σχέση με το δήθεν x-ray scanning αρχείων εικόνας. Μην ψαρώνετε με βλακείες. Είπαμε, jpg και τέλος.

chembeast είπε:
Γι'αυτό παίρνεις μια χρεωστική κάρτα και ησυχάζεις..... ;)
Ακριβώς.

Για να ειστε καλυμμενοι απο τετοιους φοβους, αγοραστε λεπτη ασπρη χαρτοταινια η μονωτική, κοψτε μια λεπτη λωριδα και κολληστε την πανω στα νουμερα της καρτας σας. ΜΕΤΑ βγαλτε τη φωτογραφια και στειλτε την με μαιλ. Αφηστε τους μετα να παλευουν να δουν το νουμερο με προγραμματα, x-rays και αλλα κουραφεξαλα.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back