Πολλές Φθηνές ή μια ακριβή κιθάρα;

Για εμένα δεν ισχύουν αυτά. 

Εγώ είναι γεροντοκόρος.

Απλά αντί για γάτες έχω κιθάρες ?
Ναι... καλά... Δες το ΥΓ από πάνω και να μεταφέρεις τα συγχαρητήρια μου ?

• Haha
Reactions: LK
Υπάρχει και ακόμα μια διάσταση, πολύ σημαντική για εμένα τουλάχιστον.

Η ηχογράφηση.

Για εμένα είναι αναγκαίο να έχω πολλές και καλές γιατί τις χρησιμοποιώ για διαφορετικούς ήχους και ηχοχρώματα.

Να ας πούμε τώρα που γράφω ένα ασΘμα χρειάστηκαν και οι 3 (από τις 12 ? )

20241005_194403.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Για εμένα δεν ισχύουν αυτά. 

Εγώ είναι γεροντοκόρος.

Απλά αντί για γάτες έχω κιθάρες ?
Μπορεις και με τα 2 δεν υπάρχει ασυμβίβαστο. Οι γάτες πάντα κάνουν τη ζωή πιο υποφερτή.

• Like
Μπορεις και με τα 2 δεν υπάρχει ασυμβίβαστο. Οι γάτες πάντα κάνουν τη ζωή πιο υποφερτή.
Γάτα αγαπάω μόνο μια.

Για την ακρίβεια γάτο.

Του κολλητού μου , συνταξιούχου  video clubber.?

instasize_240617200055.jpg

αναγκαίο
Είναι ΑΝΑΓΚΑΙΟ όμως Νίκο; Σίγουρα είναι θεμιτό και επιθυμητό. Αλλά υπάρχει όντως τόσο μεγάλη διαφορά (ΜΕΣΑ σε μια μίξη με τύμπανα, μπάσο και πλήκτρα) ανάμεσα στις δύο Τελε της φωτο; Θα άλλαζε τόσο αισθητά το άσΘμα;

• Συμφωνώ
Reactions: Έκτορας

Δες αυτό πχ

Είναι ΑΝΑΓΚΑΙΟ όμως Νίκο; Σίγουρα είναι θεμιτό και επιθυμητό. Αλλά υπάρχει όντως τόσο μεγάλη διαφορά (ΜΕΣΑ σε μια μίξη με τύμπανα, μπάσο και πλήκτρα) ανάμεσα στις δύο Τελε της φωτο; Θα άλλαζε τόσο αισθητά το άσΘμα;

ΤΕΡΑΤΩΔΗΣ γιατι η πρασινη φοραει flat wound χορδες (ποτε μην ηχογραφεις χωρις τουλαχιστον μια κιθαρα με φλατΣ)

• Like
Reactions: Nekkon
19 σελίδες και συνεχίζουμε @LK καλά τα κατάφερες, να δω σε πόσες θα καταλήξουμε σε συμπέρασμα

19 σελίδες και συνεχίζουμε @LK καλά τα κατάφερες, να δω σε πόσες θα καταλήξουμε σε συμπέρασμα
Έχουν καταγραφεί πολλές απόψεις. 

Κατά την σελίδα 50 υπολογίζω ότι θα έρθει και το...

"Και που λέτε... βρήκα αυτήν την κιθάρα σχεδόν τζάμπα... και είχα και μια άδεια θήκη που περίσσευε, κλπ...κλπ..." ?

Μα εάν θα καταλήξουμε σε συμπέρασμα νωρίς, δεν θεωρείται επιτυχημένο και αξιομνημόνευτο ένα θρεντ. Εάν πιάσει τις 35-40 σελίδες, και σφαχτούμε και λίγο στο ενδιάμεσο, μιλάμε για 100% επιτυχία.

• Haha
2 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

Κατά την σελίδα 50 υπολογίζω ότι θα έρθει και το...

Είπαμε. 

Το παρόν νήμα ήταν ακαδημαϊκού ενδιαφέροντος .

Εγώ τις αποφάσεις μου τις πήρα. 

προκειται για εναν μαραθωνιο (οπως ειπε και ο LK) 38 ετων

τον οποιον ξεκινησα 14 ετων με μια stratocaster που μου εκανε δωρο ο πατερας μου, μετα απο ενα roadtrip με τους φιλους του στην κεντρικη Ευρωπη. Ενιωθε μαλλον τυψεις και μας εφερε τα δωρα που θελαμε?.

Η κιθαρα κοντρα πλακε, καμια σχεση με τις σημερινες φθηνες κιθαρες που ειναι μια χαρα, αλλα για μενα ηταν το ονειρο που εγινε πραγματικοτητα.

Τοτε ηταν μονο μια και φθηνη.

Η επομενη ηταν δωρο για τις πανελληνιες περασα στη φαση μια και καλη, Ovation Custom Ballader, .

Δουλευοντας ως φοιτητης αγορασα και μια epiphone ακουστικη για τις παραλιες που επαιζα…συνεπως  μια ακριβη συν μια φθηνη…

Οταν ξεκινησα να δουλευω εντατικα, με αργους ρυθμους περασα στη φαση (μεσω συναλλαγων μτχ οργανων)  να εχω ακριβα οργανα και αρκετα, τοσα  οσο μου επετρεπαν οι συνθηκες και οι προτεραιοτητες μου, χωρις υπερβολες.

Να σημειωθει οτι δεν εχω αλλα ακριβα ενδιαφεροντα…. Δεν εχω ιδιοκτητο αυτοκινητο, ρολογια, κλπ.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Trending...

Νέα θέματα