- Πόντοι
- 863
- Ιδιότητα
- Μπάσο
Ναι... καλά... Δες το ΥΓ από πάνω και να μεταφέρεις τα συγχαρητήρια μου ?Για εμένα δεν ισχύουν αυτά.
Εγώ είναι γεροντοκόρος.
Απλά αντί για γάτες έχω κιθάρες ?
Ναι... καλά... Δες το ΥΓ από πάνω και να μεταφέρεις τα συγχαρητήρια μου ?Για εμένα δεν ισχύουν αυτά.
Εγώ είναι γεροντοκόρος.
Ευχαριστεί πολυ!Ναι... καλά... Δες το ΥΓ από πάνω και να μεταφέρεις τα συγχαρητήρια μου ?
Μπορεις και με τα 2 δεν υπάρχει ασυμβίβαστο. Οι γάτες πάντα κάνουν τη ζωή πιο υποφερτή.Για εμένα δεν ισχύουν αυτά.
Εγώ είναι γεροντοκόρος.
Είναι ΑΝΑΓΚΑΙΟ όμως Νίκο; Σίγουρα είναι θεμιτό και επιθυμητό. Αλλά υπάρχει όντως τόσο μεγάλη διαφορά (ΜΕΣΑ σε μια μίξη με τύμπανα, μπάσο και πλήκτρα) ανάμεσα στις δύο Τελε της φωτο; Θα άλλαζε τόσο αισθητά το άσΘμα;αναγκαίο
Είναι ΑΝΑΓΚΑΙΟ όμως Νίκο; Σίγουρα είναι θεμιτό και επιθυμητό. Αλλά υπάρχει όντως τόσο μεγάλη διαφορά (ΜΕΣΑ σε μια μίξη με τύμπανα, μπάσο και πλήκτρα) ανάμεσα στις δύο Τελε της φωτο; Θα άλλαζε τόσο αισθητά το άσΘμα;
Έχουν καταγραφεί πολλές απόψεις.19 σελίδες και συνεχίζουμε @LK καλά τα κατάφερες, να δω σε πόσες θα καταλήξουμε σε συμπέρασμα
Κατά την σελίδα 50 υπολογίζω ότι θα έρθει και το...19 σελίδες και συνεχίζουμε @LK καλά τα κατάφερες, να δω σε πόσες θα καταλήξουμε σε συμπέρασμα
Μα εάν θα καταλήξουμε σε συμπέρασμα νωρίς, δεν θεωρείται επιτυχημένο και αξιομνημόνευτο ένα θρεντ. Εάν πιάσει τις 35-40 σελίδες, και σφαχτούμε και λίγο στο ενδιάμεσο, μιλάμε για 100% επιτυχία.19 σελίδες και συνεχίζουμε @LK καλά τα κατάφερες, να δω σε πόσες θα καταλήξουμε σε συμπέρασμα
2 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε
Κατά την σελίδα 50 υπολογίζω ότι θα έρθει και το...
NAI.... Μήπως θα ήθελες να τις μοιραστείς μαζί μας; ?Εγώ τις αποφάσεις μου τις πήρα.
ΝΑ δεις είπαμε το FB εσύ ?NAI.... Μήπως θα ήθελες να τις μοιραστείς μαζί μας; ?