- Πόντοι
- 363
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
- Μπάσο
- Τύμπανα
- Πλήκτρα
Τα 50 ....σε λίγο βγαίνω στη σύνταξη ?O LK πλησιάζει τα -άντα. Δεν τον προλαβαίνω?
Τα 50 ....σε λίγο βγαίνω στη σύνταξη ?O LK πλησιάζει τα -άντα. Δεν τον προλαβαίνω?
Τα 50 ....σε λίγο βγαίνω στη σύνταξη ?
O LK πλησιάζειτατις -άντα. Δεν τον προλαβαίνω?
30 κιθάρες των 200 ευρώ είναι 6 χιλιάρικα.
Με 6 χιλιάρικα παίρνεις 6 καλές κιθάρες του χιλιάρικου και καλύπτεις όλη τη βασική γκάμα.
Συμφωνώ και επαυξάνω και είναι η μόνιμη επωδός μου στον κ. συνήγορο.30 κιθάρες των 200 ευρώ είναι 6 χιλιάρικα.
Με 6 χιλιάρικα παίρνεις 6 καλές κιθάρες του χιλιάρικου και καλύπτεις όλη τη βασική γκάμα.
Μην σκέφτεσαι σαν ζαίος και βάλε το μυαλό σου να δουλέψει και να κατανοήσει τι διαβάζει πριν απαντήσεις.Μη γραφετε σα ζαιοι ρε παιδια. Αυτα ειναι μαθηματικα που βρίσκουν εφαρμογή για εναν στους 10.000.
Για πες μας με τα σημερινά δεδομένα ποτε θα εχεις 1 χιλιαρικο για να παρεις την καλη κιθαρα; Η περιεγραψε μας πως το έκανες στις καλυτερες εποχες. Εκτος αν καθαριζουν η μαμα κι ο μπαμπας αλλα και παλι, σε ποιο δέντρο φυρτωνουν αυτά τα χιλιαρικα;
Αν δεν παρατήρησες βρίσκεσαι σε ένα thread που ο OP θα μπορούσε να έχει μια ή δύο κιθάρες αυτής της περίπτωσης που θίχτηκε- αν δεν είχε πάρει κάποιες άλλες φυσικά.Αυτα ειναι μαθηματικα που βρίσκουν εφαρμογή για εναν στους 10.000.
Έχω αυτές που πρέπει (για τα γούστα μου) ως "ακριβές ".Αν δεν παρατήρησες βρίσκεσαι σε ένα thread που ο OP θα μπορούσε να έχει μια ή δύο κιθάρες αυτής της περίπτωσης που θίχτηκε- αν δεν είχε πάρει κάποιες άλλες φυσικά.
ΥΓ: Αφήστε πάραυτα του όποιους μαίους, φαίους, ταίους γιατί το λουκέτο θα πέσει σε χρόνο dt
Συμφωνώ και επαυξάνω και είναι η μόνιμη επωδός μου στον κ. συνήγορο.
Βρε αγορίνα άπαντες, λιγότερο ή περισσότερο έχουμε τα θέματα της καθημερινότητας που μας απασχολούν. Όμως δεν είναι ακριβώς ο τόπος για να τα αναλύσουμε και σαφέστατα δεν κάνουμε αναφορές ή χαρακτηρισμούς με κομματικές χροιές - είναι άλλωστε και στους κανονισμούς. Σε παρακαλώ μην το συνεχίσεις.Εχεις αυτή τη στιγμή 1000 € για κιθάρα;
Το κανω λιγο πιο ευκολο: είχες έστω πριν 5 χρονια 1000 € για κιθάρα;
Δεν το κανω κομματικό παιδιά, με δυο πολεμους στη γειτονια μας οποιοα κυβέρνηση και να ειχαμε στην ίδια μέγγενη θα ειχαμε πιαστει.
Εγω ειμαι εδώ και 3-4 χρόνια ένα λογαριασμό πίσω σε όλες τις ΔΕΚΟ. Εσεις;
...Για πες μας με τα σημερινά δεδομένα ποτε θα εχεις 1 χιλιαρικο για να παρεις την καλη κιθαρα; Η περιεγραψε μας πως το έκανες στις καλυτερες εποχες. Εκτος αν καθαριζουν η μαμα κι ο μπαμπας αλλα και παλι, σε ποιο δέντρο φυρτωνουν αυτά τα χιλιαρικα;
Και για να συμπληρώσω, κάποιοι προτιμούν να τα τρώνε στο τζόγο, στα ταξίδια, στις γυναίκες, αυτοκίνητα κλπ Άλλοι γουστάρουν να πάρουν μια κιθαρίτσα επειδή τους φτιάχνει το κέφιΑπαντώ εγώ ο μόνιμα χαμηλόμισθος. Υπομονή, αποταμίευση και δόσεις όπου είναι εφικτό. Τα 30€ ή 50€ τον μήνα στην άκρη θα σου πάρουν μία κιθάρα όταν μαζέψεις όλο το ποσό. Αν αρχίσεις να παίρνεις κιθάρες σε νεαρή ηλικία 3 - 4 ή και παραπάνω κιθάρες θα τις αποκτήσεις ώσπου να έρθεις στα τελευταία -άντα. Αν η απάντηση του οποιουδήποτε είναι δεν μπορώ να αποταμιεύσω, τότε αυτός δεν θα αγοράσει κιθάρα. Μακάρι οι καλές κιθάρες να κόστιζαν 50€ αλλά δυστυχώς κοστίζουν πολύ περισσότερο.
Έμαθα από μικρός να βάζω προτεραιότητες και να εστιάζω σε αυτά που προτιμώ, δηλαδή να μην αγοράζω τα πάντα για να αποταμιεύσω γι' αυτό που πραγματικά θέλω.
Εχεις αυτή τη στιγμή 1000 € για κιθάρα;
Το κανω λιγο πιο ευκολο: είχες έστω πριν 5 χρονια 1000 € για κιθάρα;
Εμένα μου αρέσει να βλέπω κιθάρες.
Δεν με νοιάζει καν να είναι δικές μου
Δώσε σε 2 διαφορετικά άτομα ακριβές κιθάρες και αυτοκίνητα. Ο ένας θα τα παρουσιάσει προκλητικά με στυλ κοιτάξτε πτωχοί τι έχω και ο άλλος με τρόπο που θα σου αρέσει και θα γουστάρεις.αλλά ούτε και σκοπός μου είναι να προκαλέσω κάποιον.
To εχω σκεφτεί πολλές φορές, όταν κάνω πχ ένα review για μια νεα κιθάρα, ότι μια μερίδα κόσμου θα το διαβάσει και πιθανόν να προκληθεί.