Πολιτικά σχόλια

LK είπε:
Φρονώ πάντως ότι είναι απαράδεκτον εις την  Ελληνικήν Τηλεόραση να μην αναφέρονται σε:

«Υλικό φορέα ψηφιακής αποθήκευσης ενιαίου σειριακού διαύλου» και να ομιλούν περί «γιού ες μπί-στικάκια»

Αίσχος  ;D
Να σου πω.

Η λέξη "φορέας" παραπέμπει εις μολυσματικήν νόσον, οπότε αποφεύγεται η χρήση της για την αποφυγή παρεξηγήσεων.

Αν αναφέρετο η φράσις "αποθήκευσης ενιαίου σειριακού διαύλου", κανείς δεν θα έδινε σημασία, γιατί θα νόμιζε ότι είχε πέσει στον Λιακόπουλο κατά λάθος κάνοντας zapping.

@harilatron

Από επαγγελματική διαστροφή ρώτηΞα….διότι άλλο η «καταστροφή» και άλλο η «βλάβη» , τα οποία φυσικά  αμφότερα αποτελούν «φθορά», αλλά να είμεθα ακριβολόγοι  :P ;D

@fusiongtr

Εσύ προσεγγίζεις τον λόγον φιλολογικά , εγώ επιμένω να μην μπορώ να απεμπλακώ από το εργασιακό ego μου ;D ;D

harilatron είπε:
Θέλω να τον ακούσω να περιγράφει πως το κατέστρεψε. 

Να λέει πως η συνεργάτιδά του "έβγαλε το παπούτσι και το χτύπαγε με το τακούνι στη γωνία του γραφείου... να... εδώ... βλέπετε?" ;D
Μπα εγώ έμαθα άλλα, από τον μπατζανάκη, του κουμπάρου, της ξαδέρφης, του κολλητού, της θείας της συνεργάτιδας  ;D

Όπως μου είπε έγινε ως εξής:

Βασικά ήταν ατύχημα. Όπως καθόταν στο γραφείο του και το επεξεργαζόταν ήταν πολύ προβληματισμένος. Το κρατούσε στα χέρια και ίδρωνε...

Τι να κάνω με τούτο, μονολογούσε...

Νωρίτερα όμως είχε φάει κάτι γαρδουμπάκια και τον είχαν θερίσει. Άρχισε να τον πηγαίνει «ζωμός»  ;D

Μετά από μια ηχηρή εκκένωση αερίων, έφυγε τρέχοντας για το WC...

Έλα όμως που μέσα στην φούρια του τα έφερε έτσι η κατάρα και το στικάκι του έπεσε και από μια σατανική σύμπτωση έκατσε κάθετα σε μια πτυχή της καρέκλας...

Μόλις επέστρεψε ανακουφισμένος έκατσε και συνέβη το μοιραίο... Βλέπεις μαύρη η καρέκλα, μαύρο το στικάκι... χάθηκε στην μαύρη τρύπα  ;D

Και δυστυχώς κάπως έτσι καταστράφηκε...

ΥΓ: Τα άνωθεν αποτελούν προϊόν μυθοπλασίας. Αλλά και οι επίσημες «εκδοχές» προϊόντα μυθοπλασίας είναι  ;)         

Πιο γελοία (και με γελοίο χειρισμό) υπόθεση, είχαμε καιρό να ασχοληθούμε.

Το ζήτημα είναι ότι ασχολούνται τόοοοσο πολύ με το ποιος και πως άλλαξε το στικάκι, που έχουν ξεχάσει να ζητήσουν τα λεφτά (και αναδρομικά) από αυτούς που είναι/ήταν στο στικάκι.

Βέβαια και να τα ζητήσουν πάλι στα @@ θα τους γράψουν όπως αποδεικνύεται οι Έλληνες καταθέτες εξωτερικού.

audiokostas είπε:
Χαλαρά. Προσωπικά μου άρεσε πολύ η δικαιολογία "δεν έχω γνώσεις υπολογιστή". Κορυφαίο.

Όμως, το γεγονός ότι κάποιος είναι στην λίστα δεν σημαίνει αυτομάτως ότι χρωστάει και λεφτά στο κράτος. Θέλει πρώτα έλεγχο.

theoctapus είπε:
Όμως, το γεγονός ότι κάποιος είναι στην λίστα δεν σημαίνει αυτομάτως ότι χρωστάει και λεφτά στο κράτος. Θέλει πρώτα έλεγχο.
Μπαα. Κάντο με τον κλασσικό Ελληνικό τρόπο δημοσίου. Άσε τον πολίτη να κάνει τη δουλειά σου.

"Είχατε τόσα και χρωστάτε φόρο τόσα. Αν τον είχατε καταθέσει στην ΔΟΥ σας, παρακαλώ προσκομίστε τις σχετικές αποδείξεις."

audiokostas είπε:
Το ζήτημα είναι ότι ασχολούνται τόοοοσο πολύ με το ποιος και πως άλλαξε το στικάκι, που έχουν ξεχάσει να ζητήσουν τα λεφτά (και αναδρομικά) από αυτούς που είναι/ήταν στο στικάκι.
Η δικιά μου εντύπωση είναι πως, εξαιτίας της πίεσης της κοινής γνώμης αλλά και της τρόικας, έχουν κινητοποιηθεί, όχι μόνο για τη λίστα των 2.000 προσώπων αλλά και γενικώτερα.

Ενδεικτικά:

http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=492803

audiokostas είπε:
Ναι, αλλά εδώ και το ζητούμενο: Το να ασχοληθούμε με ένα (τεχνηέντως) γελοίο ζήτημα, για να μην ασχοληθούμε με τα πραγματικά ζητήματα  ;)

Δεν λέμε για το φορολογικό του «γερό λαδά» Στουρνάρα, που μας αλλάζει τον αδόξαστο ή τις αυξήσεις της ΔΕΗ που θα μας αλλάξει τα φώτα εφέτος...

Αναπαράγουμε την «στικιάδα»...   

Να γίνει sticky το θέμα παρακαλώ.

irenepink.jpg.w300h400.jpg

Μα το Θεό...θα τρελλαθώ τελείως!!!!

http://www.iefimerida.gr/news/86393/από-70-έως-500-δολάρια-το-εισιτήριο-για-την-ομιλία-παπανδρέου-στο-ορεγκον

«Ενας από τους 100 μεγαλύτερους στοχαστές παγκοσμίως σύμφωνα με το περιοδικό Foreign Policy, ο Γιώργος Παπανδρέου, θα μιλήσει για την κατάσταση της Ευρωζώνης σήμερα αλλά και για το μέλλον της», αναφέρει το World Affairs Council.
Πάει και o Δαλάι-Λάμα...Πάω για μιά γερή δόση ELP :'( :-X

Τι υπονοεις Marathon? Οτι δεν ειναι ενας από τους 100 μεγαλυτερους στοχαστες παγκοσμιως??
angry.gif

Ενας από τους 100 μεγαλύτερους στοχαστές παγκοσμίως σύμφωνα με το περιοδικό Foreign Policy....
Καλά...και ο Αναστασιάδης στο Πρώτο Θέμα μπορεί να γράψει ότι ο Harilatron είναι μέσα στους 100 μεγαλύτερους κιθαρίστες παγκοσμίως αν θέλει - και δεν τρέχει και τίποτα.

Από την άλλη, προσωπικά δεν συμμερίζομαι την άποψη που θέλει τον ΓΑΠ αφελή. (Ίσως είναι λίγο -ΟΚ πολύ- εκτός πραγματικότητας αλλά χαζός δεν είναι.)

Νομίζω η πολιτική θα έπρεπε να βρίσκεται σε ένα επίπεδο μετά από αυτό: (ΓΑΠ = χαζός, Μητσοτάκης = γκαντέμης, Σιμήτης = έχει ελιές στη μούρη, Αδωνις=τηλεπλασιέ κλπ)

Είναι άσχημο το πόσος κόσμος τελικά σχηματίζει άποψη για τα άτομα αυτά όχι για το τι κάνουν και το τι λένε αλλά με βάση τέτοια στερεότυπα που αρπάζει από το facebook και τους χαβαλέδες.

harilatron είπε:
Από την άλλη, προσωπικά δεν συμμερίζομαι την άποψη που θέλει τον ΓΑΠ αφελή.
Έτυχε να τον γνωρίσω....καλά δεν ήπιαμε και μπύρες με τις ώρες...αλλά φάτσες / συμπεριφορές / τρόπους , κόβω.

Χαζός ΔΕΝ είναι με την καμία.

Το αντίθετο θα έλεγα. 

marathon είπε:
Μα το Θεό...θα τρελλαθώ τελείως!!!!
Από εσένα δεν το περίμενα.

Καλά πώς περιμένεις να πουλήσουν τόσο πανάκριβα εισιτήρια; Όλο και καμιά μπαρούφα πρέπει να πούνε.

Ελπίζω -τουλάχιστον- να είναι 100στος στη λιστα...Πάω να συνεχίσω τους ΕLP για τιμωρία

Trending...

Νέα θέματα

Back