Αυτό λες εσύ? Ή ότι βρέθηκαν άνθρωποι που έλεγαν πως οι Στόουνς είχαν ακριβά εισουτήρια στη τελευταία τουρνέ? ;D ;D ;Dmarathon είπε:Μα το Θεό...θα τρελλαθώ τελείως!!!!
http://www.iefimerida.gr/news/86393/από-70-έως-500-δολάρια-το-εισιτήριο-για-την-ομιλία-παπανδρέου-στο-ορεγκον
Δεν αντιλαμβανεσαι το στοχασμο?chris gti είπε:Ο άνθρωπος προσπάθησε να βάλει την αλυσίδα στο ποδήλατο του ενώ ήταν πάνω του και οδηγούσε ρε παιδιά, τι να λέμε τώρα... ;D
Δεν πιανεις την καινοτομια Neeq που εκανε ο ΓΑΠ, λυπαμαι που στο λεω. Αυτο που σκεφτηκε και εκανε ηταν πολυ μπροστα. Απλα θελει μερικες προβες για να τελειοποιησει την τεχνικη του. ;Dneeq είπε:Aν στοχαστης ειναι αυτος που βαζει την αλυσιδα στο ποδηλατο εν κινησει, μαλλον πρωτος θα είναι...
Κοιτα, πολλα μπορεις να πεις για τους δυο πρωτους, αλλα χαζους δεν τους λες με τιποτα. Ιδιαιτερα τον πρωτο.Τώρα για το γκαντέμη,τον ελιά και το ΓΑΠ ,θα τραβήξει μακριά η κουβέντα ,αλλά δεν τους λες και ξουράφια .
Ας μη το πάρουμε με τη μεταφυσική έννοια του όρου γκαντέμης και χωρίς να θέλω να θίξω τους νοσταλγούς του νομίζω δρέπει τους καρπούς της πολιτικής του καρριέρας ,έχοντας μπροστά του πρωθυπουργό τον άνθρωπο που τον έριξε και έφαγε στην ''επετηρίδα'' τη σειρά της κόρης του . Αν έχω κάτι να θυμάμαι απ τη πρωθυπουργία του είναι εκεί στα 89 τη κουβέντα του κουμπάρου μου .......''Αφού είδαμε το Κώστα πρωθυπουργό ,τα έχουμε δει όλα '' ,κατά πως φαίνεται είπε μεγάλη κουβέντα γιατί οι επόμενοι ,ήταν ακόμη χειρότεροι ;D ;D. Ναι επίσης και τη τιμή της βενζίνης ,σε μια νύχτα ,από 75 δρχ τη πήγε 150 .Waterfall-K είπε:Κοιτα, πολλα μπορεις να πεις για τους δυο πρωτους, αλλα χαζους δεν τους λες με τιποτα. Ιδιαιτερα τον πρωτο.
Για τον τριτο.....οτι και να πουμε λιγο ειναι.
Πραγματικα, One-Of-A-Kind! ;D ;D
Με το "λεφτά υπάρχουν" τον έχει ταυτίσει.harilatron είπε:Πάντως είναι μεγάλη επιτυχία του ΓΑΠ που ενώ έκανε κάποια κολοσσιαία λάθη, ο κόσμος τον έχει ταυτίσει απλά με τη σαβούρα που έφαγε με το ποδήλατο.
Αυτό πάει στις αποτυχίες. ;Dgdevelek είπε:Με το "λεφτά υπάρχουν" τον έχει ταυτίσει.
Προσπαθώ να μην συμμετέχω ποτέ σε πολιτικά threads,αλλά μου είναι πολύ δύσκολο να μην κάνω μιά εξαίρεση... :-\harilatron είπε:Ίσως (ο κόσμος) πιστεύει ότι η παρουσία και ο ρόλος του πρωθυπουργού είναι ασήμαντος ή διαδικαστικός και το σύστημα πάει "στον αυτόματο" καθοδηγούμενο από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων/την πλουτοκρατία/τη λέσχη Μπίλντερμπεργκ κλπ
Θα το μαλώτσω μωλέ το χορδοσφιχτάκι ;D ;D ;D ;D κι εγώ ξέρω για τη φάση με την αλυσίδα και το ποδήλατο ,αλλά δεν μπορώ να την αποδείξω . Τι θα πει λογικότατα ,αφού τα δικαστήρια έδειξαν άλλα ε? Τελειώσαμε ,μόνο εκ των αποτελεσμάτων που βιώνουμε στη κενωνία μπορούμε να δείξουμε -αν μπορούμε -τι συμβαίνει........Terry RoscoeBeck5 είπε:Ο μεγαλύτερος ( ε, ας μην υπερβάλουμε κι όλας) από τους μεγαλύτερους τέλος πάντως, urban legends που δημιουργήθηκαν την τελευταία δεκαετία (τουλάχιστον) ήταν αυτός του ΓΑΠ.
«Το χαζό».
Μόνο χαζό δεν ήταν το αγόρι. Το έστησε, βεβαίως ελέω της μανούλας του, και το έφερε εις πέρας...
Το τι θα συνέβαινε το είχαμε πάρει μυρωδιά από το 2000, από την στιγμή που το πανελλήνιο διάβασε στο περιοδικό «Νέμεση»- της Λιάνας Κανέλη- τα υποκλαπέντα e- mails μεταξύ του Giorgos και της μαμάς Margaret.
Τότε όποιος κατάλαβε... κατάλαβε.
Για την ιστορία και για όσους θυμούνται η ιστορία πήγε στα δικαστήρια και φυσικά οι Papandreous δικαιώθηκαν- λογικότατο αφού αυτό που δημοσίευσε η Κανέλη ήταν προιόν κλοπής.
Όμως αυτό δεν αναιρεί την ουσία του ζητήματος: Ότι ο κορυφαίος... στοχαστής είχε μια... δουλίτσα να φέρει εις πέρας
Και φυσικά την κατάφερε, καθότι... λεφτά υπάρχουν και φυσικά απύθμενο απόθεμα βλακείας σε αυτήν την χώρα (συγνώμη για αυτό το τελευταίο, αλλά είναι η ταπεινή μου γνώμη) .
Φίλος εσένα σε υποπτεύομαι για... ληστοσυμμορίτη ;D ;D ;Dsamy paraga είπε:Θα το μαλώτσω μωλέ το χορδοσφιχτάκι ;D ;D ;D ;D κι εγώ ξέρω για τη φάση με την αλυσίδα και το ποδήλατο ,αλλά δεν μπορώ να την αποδείξω . Τι θα πει λογικότατα ,αφού τα δικαστήρια έδειξαν άλλα ε? Τελειώσαμε ,μόνο εκ των αποτελεσμάτων που βιώνουμε στη κενωνία μπορούμε να δείξουμε -αν μπορούμε -τι συμβαίνει........
ΆΡΗ θεέ ,το Γκάλη στο χωλ οφ φέιμ .Terry RoscoeBeck5 είπε:Φίλος εσένα σε υποπτεύομαι για... ληστοσυμμορίτη ;D ;D ;D
Μου φαίνεσαι ύποπτος ότι θες να χαλάσεις την... τάξης του κόσμου ;D
Βρε μπας και είσαι σε καμία... συνισταμένη; ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Καλά το πας ;D ;D ;Dsamy paraga είπε:ΆΡΗ θεέ ,το Γκάλη στο χωλ οφ φέιμ .
Καθότι ένας είναι ου Γκάλης κι ένας ου Καραπιάλς ;D
Θες τη γνώμη μου Φίλως?Terry RoscoeBeck5 είπε:Καλά το πας ;D ;D ;D
Αλλά για να πεισθώ πρέπει να απαντήσεις σε αυτό:
Οι δορς και οι περπλ είναι σούπερ γκρουπ- ναι ή ου; ;D ;D ;D ;D
Ααααααααααααααααααααααα τους αλιίτες ;D ;D ;Dsamy paraga είπε:Θες τη γνώμη μου Φίλως?
Ειλικρινώς?
Είναι υποπροιόντα του συστήματος ,τωνε Βίλνδερβένγκε και των σινυστοσώνε ,σιωνιστώνε του Τσύριζα ;D ;D ;D
Λιγα για τον Βαλβερδε μη το κανω το forum καλοκαιρινο... >samy paraga είπε:Θες τη γνώμη μου Φίλως?
Ειλικρινώς?
Είναι υποπροιόντα του συστήματος ,τωνε Βίλνδερβένγκε και των σινυστοσώνε ,σιωνιστώνε του Τσύριζα ;D ;D ;D
Σοβαρά;;;;Terry RoscoeBeck5 είπε:ΥΓ: Ξέρεις τώρα γιατί το έχω γυρίσει σε «παιδική χαρά» mode... Από επαγγελματική διαστροφή περιμένω τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας στην... βουλή