- Πόντοι
- 1,788
;D ;D ;D ;D ;D ;Dtrolley είπε:RCA to SCART
Και μένα μου πήρε λίγο χρόνο για αποκωδικοποίηση.
Α! ;D ;D ;D ;D ;D
edit:
@neeq
Πάρε ρε συ τη γιαγιά μια TV με ενσωματωμένο mpg…τσιγκούνη
![Stick out tongue :P :P](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f61b.png)
;D ;D ;D ;D ;D ;Dtrolley είπε:RCA to SCART
Και μένα μου πήρε λίγο χρόνο για αποκωδικοποίηση.
έκανα το λάθος σήμερα (μετά από πολύ καιρό) να αφήσω να παίζουν ειδήσεις απο τιβι (εγώ μαγείρευα)trolley είπε:Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ο Διώτης κατέστρεψε το USB.
Οπότε πλέον να αγοράζετε μόνο κάρτες ήχου firewire, εφ' όσον το USB έχει καταστραφεί.
Αυτό μου θυμίζει κάτι σε γερμανικό sex toy που συνοδεύεται από manual 600 σελίδων.LK είπε:«Υλικό φορέα ψηφιακής αποθήκευσης ενιαίου σειριακού διαύλου»
;D ;D ;Dkwstas79 είπε:Αυτό μου θυμίζει κάτι σε γερμανικό sex toy που συνοδεύεται από manual 600 σελίδων.
Μου το φέρανε δώρο στο γάμο, ξέρεις "αχρείαστο να'ναι" φάση.LK είπε:;D ;D ;D
Και που ξέρεις εσύ από αυτά;;;; ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Η φράση "Read the Fucking Manual" μόλις απέκτησε νέο νόημα.kwstas79 είπε:Αυτό μου θυμίζει κάτι σε γερμανικό sex toy που συνοδεύεται από manual 600 σελίδων.
;D ;D ;D ;D ;D ;Dtrolley είπε:Η φράση "Read the Fucking Manual" μόλις απέκτησε νέο νόημα.
Και η ερώτηση "Αγάπη μου που να τον βάλω τον 9-πινο αντάπτορα"?trolley είπε:Η φράση "Read the Fucking Manual" μόλις απέκτησε νέο νόημα.
Αν υπάρχει αγάπη, υπάρχει συμβατότης απόλυτη, τι να μας πούνε και οι αντάπτορες.harilatron είπε:Και η ερώτηση "Αγάπη μου που να τον βάλω τον 9-πινο αντάπτορα"?
Δεν είχε ποτέ τόσο δύσκολη απάντηση.
Τι να πω. Αν έλεγε απλά ότι το έσβησε ή ότι το έκανε format, θα του ζητούσαν το φυσικό μέσο για να ελέγξει η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος αν τα αρχεία μπορούν να ανακτηθούν. Οπότε θα αναγκαζόταν να πει ότι το έχασε. (Γιατί προφανώς το έχει χάσει - αν το είχε θα το έδινε). Οπότε εκτιμώ ότι γι' αυτό λέει ότι το κατέστρεψε.LK είπε:Το κατέστρεψε δια σπασίματος;
Είσαι σίγουρος;;D
Πόσα gb ήταν
Τι δυνατότητα αποθήκευσης είχε ; ;D ;D