Πολιτικά σχόλια

trolley είπε:
RCA to SCART

Και μένα μου πήρε λίγο χρόνο για αποκωδικοποίηση.
;D ;D ;D ;D ;D ;D

Α! ;D ;D ;D ;D ;D

edit:

@neeq

Πάρε ρε συ τη γιαγιά μια  TV με  ενσωματωμένο mpg…τσιγκούνη  :P,  βάζεις τη γυναίκα να τραβάει καλώδια  ;D ;D ;D

trolley είπε:
Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ο Διώτης κατέστρεψε το USB.

Οπότε πλέον να αγοράζετε μόνο κάρτες ήχου firewire, εφ' όσον το USB έχει καταστραφεί.
έκανα το λάθος σήμερα (μετά από πολύ καιρό) να αφήσω να παίζουν ειδήσεις απο τιβι (εγώ μαγείρευα)

Αν ξανακούσω την λέξη "στικάκι" θα αυτοπυρποληθώ...

Πάντως δεν μπορείς να αρνηθείς πως "tostikakilagkard" έχει μια ιδιαίτερη ηχητική.

Προσωπικά μου θυμίζει "το κρασάκι του τσού".

Εμ ειδατε που σας τα λεω.... ;D..ενω αν το ονειρο μου για...εξαρτηση ειχε γινει πραγματικοτητα τωρα θα ειχε μαζεψει κανα 10αρι δις το κρατος απο τους.....στικακιδες...,οπως εκανε το...Βερολινο οταν του πηγε το...στικακι....ο κλεφτης.... ;)..("ποιος μαμει τη νομιμοτητα και αλλες τετοιες αηδιες οταν εχεις να κανεις με φοροφυγαδες"  ειπε ο Σοϊμπλε και καλα εκανε....μια και την επομενη μερα εκαναν ...ουρες εξω απο την εφορια οι.....στικακιδες για να κανουν...εθελουσια...διορθωση στις φορολογικες τους δηλωσεις...)

Αυτη ειναι η διαφορα ενος ΚΡΑΤΟΥΣ απο μια ΜΠΑΝΑΝΙΑ...at the end of the day...

Μόνο ο Χάρρυ Κλυνν το έχει ανεβάσει έξι φορές (με διαφορετικά σχόλια) και εκατοντάδες άνθρωποι το έχουν κάνει share από αυτόν.

Είναι κρίμα πάντως. Είναι πραγματικά κρίμα άνθρωποι που αποκτούν την επαφή με τον κόσμο μέσω του "δε μας χέζεις ρε Νταλάρα" ή του "πάμε πλατεία" να καταλήγουν να ποτίζουν την κοινωνία με ανόητο δηλητήριο και να αποπροσανατολίζουν τόσο κόσμο που καλόπιστα τους ακούει.  

Harry_klyn_BEROLINO.png

Φρονώ πάντως ότι είναι απαράδεκτον εις την  Ελληνικήν Τηλεόραση να μην αναφέρονται σε:

«Υλικό φορέα ψηφιακής αποθήκευσης ενιαίου σειριακού διαύλου» και να ομιλούν περί «γιού ες μπί-στικάκια»

Αίσχος  ;D

Το μεγάλο αίσχος είναι που ο Διώτης το κατέστρεψε μετά την αντιγραφή. Δεν μπορούσε δηλαδή να το δωρίσει στους πτωχούς? Τι δηλαδή? Κάνουμε τη δουλειά μας και μετά το σπάμε το εργαλείο? Ποιος είσαι ρε φίλε? Ο Pete Townshend?

Το κατέστρεψε δια σπασίματος;

Είσαι σίγουρος;  :P ;D

Πόσα gb ήταν

Τι δυνατότητα αποθήκευσης είχε ;  ;D ;D

LK είπε:
«Υλικό φορέα ψηφιακής αποθήκευσης ενιαίου σειριακού διαύλου»
Αυτό μου θυμίζει κάτι σε γερμανικό sex toy που συνοδεύεται από manual 600 σελίδων.

Ο άλλος λέει, έδωσε το ''στικάκι'' στη συνεργάτιδά του, καθώς αυτός είχε άγνοια στους ηλ. υπολογιστές.

Μα καλά, τί να τους κάνει τους υπολογιστές ο διευθυντής του ΣΔΟΕ? Με τέτοιες βλακείες θα ασχολείται κοτζάμ διευθυντής? Ακούς εκεί ηλ. υπολογιστές!   ;D

Οι υπολογιστές είναι για χαζούς. Και όλοι αυτοί οι εκατοντάδες χιλιάδες άνεργοι που έχουν πτυχία ECDL, πληροφορικής και γενικά οποιασδήποτε άλλης σχολής, τί νομίζετε ότι είναι?? Χαζοί είναι, γι΄ αυτό είναι άνεργοι!! Δεν έχουν ούτε ένα προσόν και ψάχνουν και δουλειά!

Έλεος, τι άλλο θα ακούσουμε...ακούς εκεί ''ηλεκτρονικοί υπολογιστές''...μπα σε καλό σας...  ;D  ;D

kwstas79 είπε:
Αυτό μου θυμίζει κάτι σε γερμανικό sex toy που συνοδεύεται από manual 600 σελίδων.
;D ;D ;D

Και που ξέρεις εσύ από αυτά;;;; ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

LK είπε:
;D ;D ;D

Και που ξέρεις εσύ από αυτά;;;; ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Μου το φέρανε δώρο στο γάμο, ξέρεις "αχρείαστο να'ναι" φάση.

kwstas79 είπε:
Η φράση "Read the Fucking Manual" μόλις απέκτησε νέο νόημα.

trolley είπε:
Η φράση "Read the Fucking Manual" μόλις απέκτησε νέο νόημα.
Και η ερώτηση "Αγάπη μου που να τον βάλω τον 9-πινο αντάπτορα"?

Δεν είχε ποτέ τόσο δύσκολη απάντηση.

harilatron είπε:
Και η ερώτηση "Αγάπη μου που να τον βάλω τον 9-πινο αντάπτορα"?

Δεν είχε ποτέ τόσο δύσκολη απάντηση.
Αν υπάρχει αγάπη, υπάρχει συμβατότης απόλυτη, τι να μας πούνε και οι αντάπτορες.

LK είπε:
Το κατέστρεψε δια σπασίματος;

Είσαι σίγουρος;  :P ;D

Πόσα gb ήταν

Τι δυνατότητα αποθήκευσης είχε ;  ;D ;D
Τι να πω. Αν έλεγε απλά ότι το έσβησε ή ότι το έκανε format, θα του ζητούσαν το φυσικό μέσο για να ελέγξει η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος αν τα αρχεία μπορούν να ανακτηθούν. Οπότε θα αναγκαζόταν να πει ότι το έχασε. (Γιατί προφανώς το έχει χάσει - αν το είχε θα το έδινε). Οπότε εκτιμώ ότι γι' αυτό λέει ότι το κατέστρεψε.

Αλλά δεν μου αρκεί.

Θέλω να τον ακούσω να περιγράφει πως το κατέστρεψε. 

Να λέει πως η συνεργάτιδά του "έβγαλε το παπούτσι και το χτύπαγε με το τακούνι στη γωνία του γραφείου... να... εδώ... βλέπετε?" ;D

Trending...

Νέα θέματα

Back