Πολιτικά σχόλια

Terry RoscoeBeck5 είπε:
ΥΓ: Ξέρεις τώρα γιατί το έχω γυρίσει σε «παιδική χαρά» mode... Από επαγγελματική διαστροφή περιμένω τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας στην... βουλή  :P ;D ;D ;D

Ήμαρτον...  ;D
Κιε γώ αμπντό μπλέπω γιαμπρίμ ,σιγά μην ασχολιόμουν με τους Μπλούρπ  ;D ;D......και μάλιθτα-στα ιθπανικά ;D-το παρακολοθω ,μέθω δούνγκλαθ  ;D ;D ;D

LK είπε:
Σοβαρά;;;;

Γιατί δεν μου είπες να στα πώ ...από χθες; ;) ;D ;D

Εγώ πάλι μόλις γύρισα από Quentin Tarantino...να πα να το δείτε.
Να σε πω; Την είδες την συνέντευξη του που αρπάχτηκε με έναν Άγγλο δημοσιογράφο, που τον ρώτησε αν με τις ταινίες του προάγει την βία;

Απόλαυση...  ;D

@Neeq: Μα εσύ δεν είσαι με τους... άλλους;  ;D ;D ;D

Με ποιους αλλους ειμαι? Μη μου λες τετοια... Βαζελοφερνω? ???

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Να σε πω; Την είδες την συνέντευξη του που αρπάχτηκε με έναν Άγγλο δημοσιογράφο, που τον ρώτησε αν με τις ταινίες του προάγει την βία;
Όχι, στείλε link με Pm, αν μπορείς/ έχεις.

neeq είπε:
Με ποιους αλλους ειμαι? Μη μου λες τετοια... Βαζελοφερνω? ???
Όχι βρε... ασπρόμαυρος  ;D

Λοιπόν τα νεότερα- παραπομπή για το... αφηρημένο αγόρι που έχασε το CD του

Ατυχώς ο μπουχέσας ( ω, συγγνώμη μου ξέφυγε) δεν παραπέμφθηκε  ;D

Α, κ. συνήγορε για εσάς http://press-gr.blogspot.gr/2013/01/video_3619.html

LK είπε:
Θεός. ;D ;D ;D ;D

Και λογικό..

Πώς να συνεννοηθεί ένας βρετανός με έναν tennessean  ;D ;D
Μονδελοπνύχτη ,λίγα είναι τα 24ωρά σου ,ήδη ο κολλητός σου Μπαραπέμφθηκε κκι εγώ αύριο ξεκινάω γυρίσματα του πρώου οβίνδεον ,που θα σε αποκαθηλώσει απ τα μάτια του κενού  ;D ;D ;D

Βενσερέμος συνιστώσσες ;D ;D ;D

samy paraga είπε:
Μονδελοπνύχτη ,λίγα είναι τα 24ωρά σου ,ήδη ο κολλητός σου Μπαραπέμφθηκε κκι εγώ αύριο ξεκινάω γυρίσματα του πρώου οβίνδεον ,που θα σε αποκαθηλώσει απ τα μάτια του κενού  ;D ;D ;D

Βενσερέμος συνιστώσσες ;D ;D ;D
Ένα έχω να σου πώ!

Ω!ΜΠΑΝΕ ΜΠΑΝΕ!

;D ;D ;D ;D ;D

LK είπε:
Ένα έχω να σου πώ!

Ω!ΜΠΑΝΕ ΜΠΑΝΕ!

;D ;D ;D ;D ;D
Είθε μικρόθ και τριανταφυλλένιοθ και οι μπάτθεθ που έφαγε ο Μπάνε στο τρίτο τελικό ,μάλλον θου είναι ανάμνηθη παλιά ,κίτρινο γράμμα θτο θυρτάρι ,με υπογραφή Γκάλη ;D ;D ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Ατυχώς ο μπουχέσας ( ω, συγγνώμη μου ξέφυγε) δεν παραπέμφθηκε  ;D
Λιγα για την ετερη διανοια που ομολογησε κιολας την απυθμενη βλακεια του...ενημερωσε δημοσια οτι φυλαει κοπιες εθνικων σχεδιων αμυνας στο σπιτι  του.

Δυστυχως τελειωσε ο χρονος του και δε μπορεσε να πει και τις συντεταγμενες των αντιαεροπορικων ;D

Όντως είχαμε ένα μεγάλο θρίαμβο του κ. Τσίπρα χθες. Κατάφερε να αποδείξει ότι ο κ. Βενιζέλος είναι εξυπνότερος του. Ας μην συγχέουμε την παχυσαρκία με την παχυμυαλία.

Α... και κάτι ακόμη (έτσι, επειδή γουστάρω να είμαι ο πρώτος που θα το γράψει, μάλλον σε όλη την Ελλάδα) θα του κλάσουν μία μάντρα σαβρίδια του Παπακ/νου. Μόνο ανυπολόγιστα ηλίθιοι που δεν ξέρουν ΤΙΠΟΤΕ από ψηφιακά αρχεία και ΤΙΠΟΤΕ από το καθεστώς που διέπει την ανταλλαγή τέτοιων πληροφοριών όπως η λίστα Σκατάρντ, πιστεύουν το αντίθετο.

Θυμηθείτε το.

trolley είπε:
Όντως είχαμε ένα μεγάλο θρίαμβο του κ. Τσίπρα χθες. Κατάφερε να αποδείξει ότι ο κ. Βενιζέλος είναι εξυπνότερος του.
Γιατί είχε τεθεί πότε τέτοιο θέμα;;;;

LK είπε:
Γιατί είχε τεθεί πότε τέτοιο θέμα;;;;
Ποστάραμε την ίδια στιγμή, και μάλλον δεν είδες το συμπλήρωμα στο προηγούμενο ποστ μου. Απαντώ: όχι, δεν είχε τεθεί, αλλά ρώτα και τις βουλευτίνες του... σα Μεσσία τον κοιτάγανε να λέει τις μαλακίες που έλεγε.

trolley είπε:
Ποστάραμε την ίδια στιγμή, και μάλλον δεν είδες το συμπλήρωμα στο προηγούμενο ποστ μου.
opps ναι, δεν το είδα ;)

αλλά ρώτα και τις βουλευτίνες του... σα Μεσσία τον κοιτάγανε να λέει τις μαλακίες που έλεγε.

Καλά, αυτό είναι γνωστό για εμάς (τζάμπα tip για τους νεότερους)..

Όσο μεγαλύτερες μαλακίες λες σε μια γυναίκα, τόσο πιο πολύ σε θαυμάζει.  ;D ;D ;D ;D  

Επίσης.

Α... και κάτι ακόμη (έτσι, επειδή γουστάρω να είμαι ο πρώτος που θα το γράψει, μάλλον σε όλη την Ελλάδα) θα του κλάσουν μία μάντρα σαβρίδια του Παπακ/νου. Μόνο ανυπολόγιστα ηλίθιοι που δεν ξέρουν ΤΙΠΟΤΕ από ψηφιακά αρχεία και ΤΙΠΟΤΕ από το καθεστώς που διέπει την ανταλλαγή τέτοιων πληροφοριών όπως η λίστα Σκατάρντ, πιστεύουν το αντίθετο.

Θυμηθείτε το.
Μα δεν είναι μόνο αυτό το θέμα (το ψηφιακό), είναι και το αναλογικό , δηλαδή το Νομικό  ;D, για το οποίο συμφωνώ με την ανάλυση του Κώστα Χρυσόγονου, ο οποίος δεν ξέρω που ανήκει πολιτικά....αλλα Πασοκτζή δεν τον κόβω.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Α... και κάτι ακόμη (έτσι, επειδή γουστάρω να είμαι ο πρώτος που θα το γράψει, μάλλον σε όλη την Ελλάδα) θα του κλάσουν μία μάντρα σαβρίδια του Παπακ/νου. .......
Αυτό είναι δεδομένο

....το καθεστώς που διέπει την ανταλλαγή τέτοιων πληροφοριών όπως η λίστα Σκατάρντ, πιστεύουν το αντίθετο.
Αν θέλουν μπορουν. Αλλά καλύτερα να μιλάμε για ένα μήνα ποιός πρωτοκόλλησε τι και πότε για να καταλαβαίνει και το 60% του εργατικού δυναμικού της χώρας (βλ. ΔΥ)

Θυμηθείτε το.
Δεν το ξεχάσαμε ποτέ.

Ταραντίνο και White Stripes είναι δύο από τις (κατά την άποψή μου) μεγαλύτερες σύγχρονες marketing απάτες στις οποίες αρνούμαι να ενδώσω.

Παραδόξως, έχω και την συνήθως αισθητικώς διαφωνούσα σύζυγο μαζί μου.

Ότι και να λέτε, το κάνει πιο εύκολο.  ;D

Πάντως παρόλο που δεν είμαι φαν της επιθεώρησης, η χθεσινή είχε πλάκα. Το μπαλέτο μόνο έλειπε. Νομίζω ότι το Αθηνόραμα πρέπει να το βάλει σαν πρόταση για βραδυνή απόδραση.

Τελικά η βουλή έδωσε τελεσίδικη απάντηση στο ερώτημα που μας ταλανίζει όλους, το αναλογικό είναι καλύτερο απ' το ψηφιακό.

audiokostas είπε:
Ταραντίνο και White Stripes είναι δύο από τις (κατά την άποψή μου) μεγαλύτερες σύγχρονες marketing απάτες στις οποίες αρνούμαι να ενδώσω.

Παραδόξως, έχω και την συνήθως αισθητικώς διαφωνούσα σύζυγο μαζί μου.

Ότι και να λέτε, το κάνει πιο εύκολο.  ;D
Δεν πειράζει, ενέδωσες στη Fender, αρκεί  :P ;D ;D

Εδω δεν σου αρεσει ο Cave.... ;D...(που εγραψε και το soundtrack & το σεναριο στην ΤΑΙΝΙΑΡΑ Lawless)

Να το δεις το Django...μιλαμε για φοβερη ταινια!

LK είπε:
Δεν πειράζει, ενέδωσες στη Fender, αρκεί  :P ;D ;D
Στα πατενταρισμένα σχήματά της ναι, το ομολογώ. Στο όνομα, όχι απαραίτητα. ;)

Να το δεις το Django...μιλαμε για φοβερη ταινια!
Σαφώς. Κι άλλα βέλη στη φαρέτρα μου.

Πάντως παρόλο που δεν είμαι φαν της επιθεώρησης, η χθεσινή είχε πλάκα. Το μπαλέτο μόνο έλειπε. Νομίζω ότι το Αθηνόραμα πρέπει να το βάλει σαν πρόταση για βραδυνή απόδραση.
Ευτυχώς που δεν είχε το Borgen μετά.

Η σύγκριση θα ήταν αυτοκτονικά θλιβερή. :'(

audiokostas είπε:
Δεν το ξεχάσαμε ποτέ.
Άντε πάλι... βρε, η υπενθύμιση δεν απευθύνεται στους ελάχιστους σκεπτόμενους μπασίστες που παίζουν μπλουζ στην Ελλάδα.

Trending...

Νέα θέματα

Back