- Πόντοι
- 2,638
Όχι βρε αχούρ... Μπεν Χουρ... Αλλά βέβαια ποιος ξέρει σε τι εντάσεις έπαιζες πάλι και δεν ακούς ;D ;D ;D ;DNestoras είπε:Σε αχούρ' πάλι ήσουνα;
Όχι βρε αχούρ... Μπεν Χουρ... Αλλά βέβαια ποιος ξέρει σε τι εντάσεις έπαιζες πάλι και δεν ακούς ;D ;D ;D ;DNestoras είπε:Σε αχούρ' πάλι ήσουνα;
Ρε συ ;D είπα πως ΔΕΝ συμφωνώ με όσα είπε ,αλλά στη τελική είπε κάτι με έναν λογικό ειρμό στην έκφραση και τη σκέψη του και αρκετά-τα περισσότερα- πράγματα έχουν μια βάση ,έστω κι αν εμφανίζεται στο ΣΚΑΙ ;D ;D.Terry RoscoeBeck5 είπε:Όσο για τον Ράμφο ναι μεν αλλά... Κάπου συμφώνησα με αυτά που άκουσα, κάπου με εκνεύρισε απίστευτα- αλλά και εδώ δεν θα επεκταθώ
Αυτό το ''off the box'' είναι ένα ΜΟΝΑΔΙΚΟ ταλέντο ,μόνο που δεν μάθαμε ποτέ τι σημαίνει '' in the box'' και εσύ σαν νεώτερος από μένα -σα συμβουλή στο λέω- θα πρέπει κάποτε να το αποκτήσεις σαν ευαγγέλιο ,μπας και πάμε λίγο παραπέρα .neeq είπε:Σχετικα με τα out of the box thinking κτλ, να πω πως απογοητευομαι, που σε ενα φορουμ μουσικής, αντι να δημιουργουμε πραματα, γκρινιαζουμε γι'αυτα.
Η αφεντια μου, εκμεταλλευομενη την αδυναμια αυτή που πολλαπλασιαζεται στο στρατο, κοιμοταν επι ένα μήνα στον ξενωνα της λέσχης, θυμίζοντας κάθε βραδυ στους εποπτες οτι απαγορεύεται να κοιμαται μονος του ο συφάνταρος που ειχα επινοήσει, απο το λόχο στρατηγείου ;D
Αν η εκμεταλλευση της ευθυνοφοβιας ήταν τέχνη, θα ήμουν ο Πικάσο της, τοσο αντίκειμενικά το λεώ, κι ασ'τις φίλες σου να λενε το αντιθετό.
Εγω απλά λέω πως μπορειτε να εκμεταλλευτειτε την ανικανοτητα των αλλων να σκεφτουν παραέξω...δε λεω ότι ειναι καλο...απλά για να την παλεψουμε λίγο μεχρι να γινουμε όλοι ραμφη ;Dsamy paraga είπε:Αυτό το ''off the box'' είναι ένα ΜΟΝΑΔΙΚΟ ταλέντο ,μόνο που δεν μάθαμε ποτέ τι σημαίνει '' in the box'' και εσύ σαν νεώτερος από μένα -σα συμβουλή στο λέω- θα πρέπει κάποτε να το αποκτήσεις σαν ευαγγέλιο ,μπας και πάμε λίγο παραπέρα .
Φιλικά Νίκε ,έτσι?![]()
Αν έχεις την ικανότητα να θεωρείς έναν Ράμφο λίγο -που εγώ το λέω δειλά και με το όποιο μυαλό υποθέτω πως έχω στα 47μου-τότε ναι πήγαινε μπροστά και απόδειξέτο με πράξεις και λόγους ,εγώ θα κάτσω να σας θαυμάζω και όπου χρειαστεί θα σας βοηθάω και το Ράμφο κι εσένα.neeq είπε:Εγω απλά λέω πως μπορειτε να εκμεταλλευτειτε την ανικανοτητα των αλλων να σκεφτουν παραέξω...δε λεω ότι ειναι καλο...απλά για να την παλεψουμε λίγο μεχρι να γινουμε όλοι ραμφη ;D
Κάθόλου Νίκε ,είμαι της απόψεως πως παιδιά σαν εσένα πρέπει να απαιτήσουν ένα καλύτερο μέλλον -και το εννοώ -καθότι εγώ δεν έχω να προσφέρω τπτ πλην φιλολογίας -χρήσιμης μεν ,αλλά όχι πρακτικής .neeq είπε:Νομιζω με παρεξηγησες λίγο Σαμυ ;D
που τετοια τυχη.... :'(harilatron είπε:Φαντάζομαι θα ξέρεις ότι κάποιοι έχουν προσπαθήσει να παρουσιάσουν αυτό το "εύρημα" ως απόδειξη υποταγής κλπ ε? ;D
Τα κατηγορητήρια και οι δίκες και που αφορούν "νέες τεχνολογίες" και διάπραξη αδικημάτων μέσω αυτών….είναι pure fun ;D ;D ;Dtrolley είπε:Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ο Διώτης κατέστρεψε το USB.
Οπότε πλέον να αγοράζετε μόνο κάρτες ήχου firewire, εφ' όσον το USB έχει καταστραφεί.
Οπως η γιαγια μου, που με πηρε να μου πει να της παω αντακτορα αρσεα τουσκαρ για το εμπεγκLK είπε:Τα κατηγορητήρια και οι δίκες και που αφορούν "νέες τεχνολογίες" και διάπραξη αδικημάτων μέσω αυτών….είναι pure fun ;D ;D ;D
Μπαρδόν;;;; ??? ;D ;D ;D ;D ;Dneeq είπε:Οπως η γιαγια μου, που με πηρε να μου πει να της παω αντακτορα αρσεα τουσκαρ για το εμπεγκ![]()
RCA to SCARTLK είπε:Μπαρδόν;;;; ??? ;D ;D ;D ;D ;D