- Πόντοι
- 38
Ναι που το ξέρεις???Superfunk είπε:Αυτο δεν ειναι καλωδιο.
Αλλα ναι ,του μαμει τη μανα... ;D ;D...
Αλλα τι να το κανεις το wireless? Στους U2 παιζεις? ;D
Προφανως αυτο θα αναδεικνυει το volume knob των $500 (πρεπει να ψαξω να βρω το link).audiokostas είπε:Εκεί να δεις τι γίνεται.
Τα €50 το μέτρο είναι τα οικονομικά του πανεριού.
$3000 το μέτρο είναι καλά; http://www.msshifi.com/crazy-super-insane-sales/audioquest-wel-signature-72v-dbs-ic-1m-rca.html
Μεταχειρισμένα βέβαια για να μην μας πιάσουν και τον κώλο, ε;
Τοσο δα. Για "καλα" καλωδια εχω κατι Custom Pro της Planet Waves μεχρι να παρω αποφαση να φτιαξω δικα μου με Sommer και Neutrik. Στα live βεβαια συνηθως παιρνω κατι φτηνα RockCable γιατι μου εχουν εξαφανιστει διαφορα πραγματα κατα καιρους.Υπερβάλλεις λίγο (έως πολύ).
Χώρια που μπορείς να κατεβαίνεις από τη σκηνή την ώρα του sound check και να ακούς τι στην ευχή μαγειρεύει το παιδάκι στην κονσόλα....funky_bassman είπε:δεν γουστάρω να τρώω τούμπες με μπλεγμένα καλώδια (το έχω πάθει 2-3 φορές)...
Στο TB διαφοροι λενε καλα λογια για τα Relay G30 της Line6. Δεν εχω προσωπικη εμπειρια βεβαια απο οποιοδηποτε wireless.funky_bassman είπε:
Alps RK50Nikoubis είπε:Προφανως αυτο θα αναδεικνυει το volume knob των $500 (πρεπει να ψαξω να βρω το link).
Ποιο Line6 είχες δει? Εγώ πήρα το sennheiser από Ελλάδα 165 ευρώ και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος... Έχει και di έξοδο οπότε έλυσα όλα μου τα προβλήματα σχεδόν... Ο ήχος τολμώ να ομολογήσω ήταν λίγο πιο ΠΡΙΜΟΣ και με περισσότερη ατάκα από ότι με τα καλώδια (κάτι rockable των 15 ευρώ) που χρησιμοποιούσα... Πολύ μεγάλη ευκολία...audiokostas είπε:Χώρια που μπορείς να κατεβαίνεις από τη σκηνή την ώρα του sound check και να ακούς τι στην ευχή μαγειρεύει το παιδάκι στην κονσόλα....
Έχω παίξει δυο φορές με wireless και δεν με χάλασε καθόλου.
Να μην πω ψέματα, το σκέφτομαι.
Απλώς τα Line6 που άκουσα και μ΄άρεσαν, είναι λίγο τσιμπημένα. :-\
Και εγω απο τα ερασιτεχνικα wireless προτιμω τα Line 6... αλλα σαν το καλωδιο ....τιποτα.Απλώς τα Line6 που άκουσα και μ΄άρεσαν, είναι λίγο τσιμπημένα
Τι να πω... Εγώ δεν ακούω τις διαφορέςSuperfunk είπε:Και εγω απο τα ερασιτεχνικα wireless προτιμω τα Line 6... αλλα σαν το καλωδιο ....τιποτα.![]()
Μήπως γιατί δεν κατεβαίνει κάτω από τα 80Hz ;funky_bassman είπε:Εγώ πήρα το sennheiser από Ελλάδα 165 ευρώ και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος... Έχει και di έξοδο οπότε έλυσα όλα μου τα προβλήματα σχεδόν... Ο ήχος τολμώ να ομολογήσω ήταν λίγο πιο ΠΡΙΜΟΣ και με περισσότερη ατάκα από ότι με τα καλώδια (κάτι rockable των 15 ευρώ) που χρησιμοποιούσα... Πολύ μεγάλη ευκολία...
Σωστά αλλά για τα βαβουροlive μας, μια χαρά είναι.Και εγω απο τα ερασιτεχνικα wireless προτιμω τα Line 6... αλλα σαν το καλωδιο ....τιποτα.![]()
Στο live των REM που ημουν tech στο support εκανα μια....προχειρη συγκριση των Sennheiser που ειχαμε εμεις με αυτα που ειχαν οι RΕΜ ,κατι πανακριβα SONY & SHURE ,(για μπασο μιλαω γιατι ο BUCK δεν παιζει σχεδον ποτε με wireless) & η διαφορα ηταν...ψιλοτραγικη.... ;D & ΠΑΛΙ ομως ο tech τους μου ειπε οτι προτιμαει τα καλωδια ....funky_bassman είπε:Τι να πω... Εγώ δεν ακούω τις διαφορές![]()
Ούτε στο 5 χορδο είχε πρόβλημα... Ήταν λίγο πιο πρίμος ο ήχος αλλά έτσι και αλλιώς παίζω με σχετικά πρίμο ήχο... Δεν ξέρω τι να πω... Ίσως δεν έχω τόσο παιδεμένο αυτί...audiokostas είπε:Μήπως γιατί δεν κατεβαίνει κάτω από τα 80Hz ;
Frequency response 80...16.000 Hz
Για κιθάρα δείχνει να είναι οκ.
Ασε για πεντάχορδο..
Δεν έχει πρόβλημα;
Σωστά αλλά για τα βαβουροlive μας, μια χαρά είναι.
Πρέπει να είσαι ντόζος να γράψεις στούντιο με wireless.
Εγω δε λεω για τα ποτενσιομετρα αλλα για κατι knobs, απο (τιμιο προφανως) ξυλο, που ηταν OMG-NIGHT-AND-DAY διαφορα σε σχεση με τα πλαστικα σε clarity, dynamics και λοιπες audiophile-ο-ειδεις λεξεις.audiokostas είπε:Alps RK50
Ασε, ξέρω.
Κοντά στο χιλιάρικο
http://cgi.ebay.com/ALPS-Potentiometer-RK50112-10K-50K-100K-250K-RK50-pot-/350338636424?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5191cf5a88
Nikoubis είπε:Εγω δε λεω για τα ποτενσιομετρα αλλα για κατι knobs, απο (τιμιο προφανως) ξυλο, που ηταν OMG-NIGHT-AND-DAY διαφορα σε σχεση με τα πλαστικα σε clarity, dynamics και λοιπες audiophile-ο-ειδεις λεξεις.
Κατι ελεγε στη διαφημιση για τις δονησεις του ξυλου και πως αυτες επηρρεαζουν τον ηχο. ;D
audiokostas είπε:Silver Rock Signature knobs
The new knobs are custom made with...