Ποιο ειναι το αγαπημενο σας ποτο??

Gin Tonic και παγωμένη μπύρα...

και ένα γνωμικο: Αν υπάρχει συκώτι και Θεός την που****αμε! ;)

καφεδάκι, ουζάκια, σουμάδα, σαλέπι, βυσινάδα, λεμονάδα αληθινή, νερό με "υποβρύχιο", ale, coke, g&t, limonaya ME λεμόνι, Jameson το καλοκαίρι, malt τον χειμώνα, και 20άχρονες να τις πίνεις στο ποτήρι............. και ότι κερνάτε.

Αντε στην υγειά μας........

Γάλα!! (πίνω τουλάχιστον 1lt την ημέρα ;D ) Το καλοκαίρι καμια μπυρίτσα, και οταν χειμωνιάσει το γυρνάω σε Jameson. Α! και τσίπουρα οπωσδήποτε όταν βρίσκομαι στο χωριό μου (Θεσσαλία rulezzzzzz).

[shadow=red,left][glow=red,2,300]Μπύρα[/glow][/shadow]...

Μα τα τελευταία 2 χρόνια, όπου και να φάω εκτός σπιτιού, πίνω πάντα νερό...

St4rg4z3r είπε:
Α! και τσίπουρα οπωσδήποτε όταν βρίσκομαι στο χωριό μου (Θεσσαλία rulezzzzzz).
+669.

Ρούμι (μαύρο)... ΟΧΙ στις μπύρες... κάνουν κιλούμπα!!! (Αν και τις γουστάρω τρελά... ZUMBR απο τον τσέχο ειδικά τρέλα!!!)

Ουζάκι-τσιπουράκι...

Και μία βότκα λεμονάδα τις καυτές νύχτες...

Καθώς και κανα γουισκάκι με ένα ποτήρι νερό απο δίπλα τις κρύες νύχτες του χειμώνα... (χωρίς πάγο το γουισκάκι-παγωμένο το νερό...)

να προσεχεις με την συσκευασια στις κοκακολες zero. εδω και δυο τρεις μηνες συχνα πυκνα μου πεφτουν μπουκαλια μισου λιτρου που δε κανουν αφρο . νερο σκετο. μου εχουν τυχει να ειναι ασφαλισμενα αλλα ξεβιδωμενα κατα το ημισυ, μου εχει τυχει ενα μπουκαλι να ειναι στραβοβιδωμενο (εμφανως) και να μην ξεβιδωνει με τιποτα , και οταν χρησιμοποιησα μαχαιρι για να το ... σφαξω και να το δοκιμασω δεν εκανε σχεδον καθολου αφρο και εμοιαζε στην γευση  με νερο. Η κοκα κολα κομπανι  ειναι ερασιτεχνες . η εψα κολα , οι πορτοκαλαδες επαπ στην ορεστιαδα και μιχαηλιδη στην αλεξανδρουπολη δε θα εκαναν ποτε τετοια πατατα....!!!!!! :)

Σοβαρα? δεν μου έχει τύχει ποτέ κάτι τέτοιο με κοκα κόλες. Παίρνω τις συσκευασίες 1.5 λίτρο.

Μήπως έχει πρόβλημα ο προμηθευτής απο εκεί που παίρνεις εσύ?

Τώρα αλλάξανε και λογότυπο και γίνανε πολύ βινταζ...  :D

μπα , στο ιδιο μερος φτιαχνονται ολες. δεν υπαρχει ποιοτικος ελεγχος φαινεται.

Vartanis είπε:
Γιωργο, με μετρο τις καταχρησεις. ;D ;D ;D
Αδερφε είμαι 110 κιλά. Αν καπνιζα και έπινα κιόλας θα πέθανω 30 χρονών.  ;)

lambrosgg είπε:
Αδερφε είμαι 110 κιλά. Αν καπνιζα και έπινα κιόλας θα πέθανω 30 χρονών.  ;)
Οπως ελεγε κ ο Αλεξανδρακης:

Δεν καπνιζε, δεν επινε, πεθανε υγιεστατος!!

...

Trending...

Νέα θέματα

Back