Ποιο ειναι το αγαπημενο σας ποτο??

Earendil είπε:
Καλα ρε Nemo σου ξένισε η ρετσίνα με την sprite και την coca cola και όχι το Jack με το Amaretto?? ;D ;D :P!
Δοκίμασε πρώτα, και μετά στείλε μου pm. ;)
Με εψησες άγρια!θα δω αν έχω τα απαραίτητα υλικά σπίτι,αλλιώς όταν ξαναβγώ θα το ζητήσω και θα σου πώ...και εσύ δοκίμασε το bacardi-martini και πες μου τη γνωμη σου ;)!
Bacardi? Martini? Nah... :P :-X
χαχαχαχαχαχαχαχα!αν δε σου αρέσουν μόνα τους τότε αποκλείεται να σου αρέσουν μαζί ;)!!!καταλαβαίνω

μπουχαχαχαχα ;D

να που σιγα σιγα αρχισαν να βγαινουν οι ποτες και οι αλχημιστες των ποτων... :P

λοιπον,το ιδιο θεμα εβαλα και σε 1 αλλο φορουμ(<--αχα!ενας προδωτης :P :P)

και κοιταξτε απαντηση που πηρα...

"1 ειναι το ποτο!!το σαλιφ αλλα με λιιιγο ντιαο!

αλλα αν το δοκιμασεις μην βαλεις πολυ ντιαο γιατι μετα γινετε

μπουντρους και δεν πινετε,τζαμπα θα χαλασεις το σαλιφ!" :o

τι να πεις τωρα.. ???

"ναι!αστυνομια εκει?μισο,,ερχομαι να παραδοθω"

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα!εχω δακρύσει απο τα γέλια!!!θεος.........θέλω και εγώ σαλίφ με λιιιιιγο ντιαο!!!!

Earendil είπε:
Ρε μην παίζεις με τη ζωή σου λέμε. ;D
καλά, καλά κάτσε μην κάνει καμιά μπινιά ο Λαπόρτα και τον κρατήσει τον Φρανκ, γιατί όλο "δεν έχει αποφασισθεί τίποτα" μου είναι  ::) :-X

panagiotis είπε:
καλά, καλά κάτσε μην κάνει καμιά μπινιά ο Λαπόρτα και τον κρατήσει τον Φρανκ, γιατί όλο "δεν έχει αποφασισθεί τίποτα" μου είναι  ::) :-X
Βρε εγώ να κάτσω, ο Rijkaard δεν κάθεται με τίποτα. :P

(Ούτε με σαλίφ, ούτε με ντιάο) ;D ;D

Earendil είπε:

Βρε εγώ να κάτσω, ο Rijkaard δεν κάθεται με τίποτα. :P

(Ούτε με σαλίφ, ούτε με ντιάο) ;D ;D
πάντως τα έξι μπαλάκια στις νυχτερίδες δεν ήταν άσχημα.... :D ::)

Single malts σκωτσέζικα... http://www.noiz.gr/index.php?topic=151553.msg155903#msg155903 (και από blends άντε και κανένα Jameson),

μαρτίνι με γκραν μαρνιέ κίτρινο, με ένα - δυο παγάκια,

MAΡΓΑΡΙΤΑ...

...και μπύρες κάθε είδους, αλλά με προτίμηση στις "γκουρμέ" αλλά αναλόγως και με τη διάθεση, στις δροσιστικές.

Στην Κουβα εχουν το Cuba Libre στην Τουμπα.....Το Tumba Libre, Ρετσινα με Coca Cola!

(Εννοειται πως προτιμω το Gin... :) )

pdPOSMP0004.jpg

Το πιό ακριβό ποτό πάντως είναι αυτό (αν συνυπολογίσεις και τα αεροπορικά για Μόναχο...)...

elavd είπε:
Γέννημα θρέμμα...

...στα Γιάννενα...

;D
Κοιτα, υπαρχουν πχ ξενοι που νιωθουν πιο Ελληνες απο μας..Ε αμα το χεις!..  8)

στα νειατα μου ημουν εδω:

B137.jpg

στο εργοστασιο θα πρεπει ειχαν τη φωτογραφια μου...

καποια στιγμη καταλαβα οτι περασα τα ορια (ηταν αργουτσικα βεβαια...) και σταματησα.

τωρα μπυριτσα, κανα Jägermeister και σε πιο gay φαση κανα Baileys. (πολυ καλο αλλα παρεξηγημενο ποτο IMHO) A! και το χειμωνα ουϊσκακι malt ή καποιο παλιο (μανια με vintage...)  ;D

MuddyPete είπε:
Κοιτα, υπαρχουν πχ ξενοι που νιωθουν πιο Ελληνες απο μας..Ε αμα το χεις!..  8)
Η αλήθεια είναι ότι είμαι ΑΣΧΕΤΟΣ από μπάλα...Και επίσης δεν είμαι φαν καμιάς ομάδας (ΟΚ ίσως λίγο του Παναθηναϊκού λόγω παιδικών καταβολών, αν και μεγάλωσα οικογένεια Ολυμπιακών...)

Μπορεί να παίζει τελικό champions league και εγώ να μη το ξέρω καν...;D

Από όταν ασχολήθηκα με τη μουσική, το ποδόσφαιρο και το μπασκετ ΕΣΒΗΣΑΝ οριστικά από το μυαλό μου.;)

elavd είπε:
Από όταν ασχολήθηκα με τη μουσική, το ποδόσφαιρο και το μπασκετ ΕΣΒΗΣΑΝ οριστικά από το μυαλό μου.;)
Δλδ εσβησε κ το Powerade σαν αγαπημενο σου ποτο..

Δλδ τωρε σε ρωτανεεε...Τι μουσικη εισαι??  :P :P :P :P

Trending...

Νέα θέματα

Back