+1NemOOO είπε:Νομιζω την εχετε παρει με κακο ματι την τεκιλα... Κατα την γνωμη ειναι the best για σφηνακια....Κατι αλλα πολυχρωμα και παρδαλα σιχαινομαι....(αφηστε που εχουν γευση σαν συροπι για βηχα....)
Παντως πανω απο ολα ποιοτική μπυρα....ολων των ειδών..Με ιδιαιτερη εκτιμηση σε Trappist (και ειδικοτερα στις westmalle)...
+1 στα "γυναικεία σφηνάκια" -1 στην τεκίλα!η αλήθεια είναι οτι μισώ και τα σφηνάκια!δεν καταλαβαίνω το ρόλο ύπαρξης τους!2 σφηνάκια=1 ποτό (σε χρήματα περιπου),οπότε γιατι να χαλάς τα λεφτά σου ανούσια???boody είπε:Η τεκιλα μαλιστα μου χαλαει το στομαχι μαλιστα πριν προλαβει να χαλασει το κεφαλι μου. την ασπρη την πινω οταν με κερασουν , απο ευγενεια και μονο.οταν με ρωτανε παντως "γιωργο τι σφηνακι να βαλω ? " απαντω περηφανα "κατι γυκαικειο.." και συνηθως επιστρεφουν με ουρσους , σναπς , κλπ
Εννοείς Jack Danniels με Amaretto?????????Earendil είπε:I)Jack-Amaretto στις "κυριλέ" εξόδους.![]()
MONO Μαλαματίνα με μια λεμονόκουπα μέσα αντί για lime....bluesbreaker είπε:Γινεται μόνο με Μαλαματίνα η μπορεί να γινει και με Γεωργιάδη(Άδωνη Γεωργιάδη)?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι.bluesbreaker είπε:Εννοείς Jack Danniels με Amaretto?????????I)Jack-Amaretto στις "κυριλέ" εξόδους.![]()
Εγώ προσωπικά, ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑ ρετσίνα...NemOOO είπε:Καλα ρε παιδες πώς μπορειτε και μπλεκεται ρετσινες και κρασια με sprite και coca cola....Νομιζα οτι κανατε πλακα στην αρχη αλλά μετα είδα ότι το εννοείται....![]()
![]()
όσο και η γκολάρα του Scholes προχθές, ε; ;DEarendil είπε:ΙΙΙ)Αν η ρακή ΤΣΟΥΖΕΙ επαρκώς...bring it on! ;D
Είπα και εγώ... Οντως η ρετσινα ειναι χαλια και υπαρχουν πολλά οικονομικα και πολύ καλα κρασια....elavd είπε:Εγώ προσωπικά, ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑ ρετσίνα...Καλα ρε παιδες πώς μπορειτε και μπλεκεται ρετσινες και κρασια με sprite και coca cola....Νομιζα οτι κανατε πλακα στην αρχη αλλά μετα είδα ότι το εννοείται....![]()
![]()
Η τελευταία φορά ήταν πριν 15 χρόνια...
Εννοείται ότι κάνω πλάκα![]()
Δοκίμασε πρώτα, και μετά στείλε μου pm.bluesbreaker είπε:Καλα ρε Nemo σου ξένισε η ρετσίνα με την sprite και την coca cola και όχι το Jack με το Amaretto?? ;D ;D!
Ρε μην παίζεις με τη ζωή σου λέμε. ;Dόσο και η γκολάρα του Scholes προχθές, ε; ;D
Το χοντραίνει ο τυπάκος, έτσι;Earendil είπε:Ρε μην παίζεις με τη ζωή σου λέμε. ;Dόσο και η γκολάρα του Scholes προχθές, ε; ;D
Με εψησες άγρια!θα δω αν έχω τα απαραίτητα υλικά σπίτι,αλλιώς όταν ξαναβγώ θα το ζητήσω και θα σου πώ...και εσύ δοκίμασε το bacardi-martini και πες μου τη γνωμη σουEarendil είπε:Δοκίμασε πρώτα, και μετά στείλε μου pm.Καλα ρε Nemo σου ξένισε η ρετσίνα με την sprite και την coca cola και όχι το Jack με το Amaretto?? ;D ;D!
![]()
Bacardi? Martini? Nah...bluesbreaker είπε:Με εψησες άγρια!θα δω αν έχω τα απαραίτητα υλικά σπίτι,αλλιώς όταν ξαναβγώ θα το ζητήσω και θα σου πώ...και εσύ δοκίμασε το bacardi-martini και πες μου τη γνωμη σουΔοκίμασε πρώτα, και μετά στείλε μου pm.Καλα ρε Nemo σου ξένισε η ρετσίνα με την sprite και την coca cola και όχι το Jack με το Amaretto?? ;D ;D!
![]()
!