Είναι προτιμώτερο να ανοίξεις ξεχωριστό θέμα, μια και εξαρτάται και από άλλους παράγοντες, όπως πχ η κιθάρα και ο ενισχυτής σου.Aggelos22i είπε:μιας και λετε για πεταλια εχω μια ερωτηση: θελω ενα πεταλι blues. να παρω το Boss blues driver η Ibanez tubescreamer TS-9 ;
ενταξει θα το ψαξω σε απαντημενα μηπως υπαρχει κατι αναλογο ευχαριστωmustafank είπε:Είναι προτιμώτερο να ανοίξεις ξεχωριστό θέμα, μια και εξαρτάται και από άλλους παράγοντες, όπως πχ η κιθάρα και ο ενισχυτής σου.
πάντως, αν κάνεις μια σχετική αναζήτηση θα βρεις πολύ υλικό, που θα σου λύσει τις απορίες
Και γω αγορασα το Malekko (μετα απο τη τη γνωμη σου γι αυτο) και οντως ειναι πλεον ενα απο τα αγαπημενο μου!bluezlick είπε:malekko vibrato
![]()
Είναι τόσο απλό πετάλι που προσαρμόζεται σε όλους ενισχυτές πολύ καλά από blues κ alternative εως metalοκαταστάσεις (ανάλογα και τον ενισχυτή) και δεν αλλοιώνει καθόλου τον ήχο κάτι σαν overdrive boost!Μάλλον με βλέπω να πάρω και ένα δεύτερο 8)Minoru είπε:LOL!!!
φιλε stratocaster αυτό μόλις θα έγραφα τώρα!! ;D
απιστευτο timing..
καλα θα κάνεις να πάρεισ κ δεύτερο κ έγω έχω δύο κ είναι απόλαυση,
τα κάνουν όλα κ συμφέρουν![]()
οπωσδήποτε και ο συνδιασμός τους μαζί sweet... 8)Stratocaster boy είπε:Είναι τόσο απλό πετάλι που προσαρμόζεται σε όλους ενισχυτές πολύ καλά από blues κ alternative εως metalοκαταστάσεις (ανάλογα και τον ενισχυτή) και δεν αλλοιώνει καθόλου τον ήχο κάτι σαν overdrive boost!Μάλλον με βλέπω να πάρω και ένα δεύτερο 8)
επειδη εχεις αρκετα πεταλια απο οτι θυμαμε θα παρεις αυτο και θα εισαι κομπλε!ThanosJ είπε:Ξερω οτι πρεπει να αγορασω 12βολτο τροφοδοτικο (οπως προτεινει και ο κατασκευαστης)με περισσοτερο headroom αλλα δε ξερω και καποιο γνωστο καλο ρε γ***το.
Ρε εχω ηδη αγορασει 2 μη 9βολτα τροφοδοτικα και αλλα 2 9βολτα τροφοδοτικα. Δυσκολο να δωσω τοσα λεφτα για το ωραιο μηχανημα που λες.bluezlick είπε:επειδη εχεις αρκετα πεταλια απο οτι θυμαμε θα παρεις αυτο και θα εισαι κομπλε!
http://www.bbesound.com/products/stomp-boxes/supa-charger.aspx
The Genius Locci ,αν θυμάμαι καλά είχες ανοίξει παλιότερα ένα θέμα γι'αυτό το πετάλι,το οποίο φαίνεται πολύ ενδιαφέρον.Ποιές είναι οι εντυπώσεις σου γι'αυτό τώρα πλέον που έχεις ασχοληθεί με αυτό;The Genius Loci είπε:Και το άλλο, πολύ πρόσφατα, αυτό:
![]()
Έλα ρε 'συ, δεν το περίμενα με τίποτα. ;DThe Genius Loci είπε:Δύο πετάλια.
Το ένα είναι αυτό:
![]()
Καλά, εντάξει, απαράδεκτο! ;DThe Genius Loci είπε:Δύο πετάλια.
Το ένα είναι αυτό:
![]()