Ποιό είναι το αγαπημένο σας πετάλi;

Τα έχω δώσει όλα, πλέον το αγαπημένο μου είναι το footswitch του mesa!!

Το αγαπημένο μου πετάλι είναι το εκάστοτε fuzz, που έχω στην κατοχή μου.Στην παρούσα φάση (και ελπίζω να με καλύπτει για πολύ καιρό ακόμα) είναι το Devi Ever Noise Floor.

devieever.jpeg

Aggelos22i είπε:
μιας και λετε για πεταλια εχω μια ερωτηση: θελω ενα πεταλι blues. να παρω το Boss blues driver η Ibanez tubescreamer TS-9 ;
Είναι προτιμώτερο να ανοίξεις ξεχωριστό θέμα, μια και εξαρτάται και από άλλους παράγοντες, όπως πχ η κιθάρα και ο ενισχυτής σου.

πάντως, αν κάνεις μια σχετική αναζήτηση θα βρεις πολύ υλικό, που θα σου λύσει τις απορίες

mustafank είπε:
Είναι προτιμώτερο να ανοίξεις ξεχωριστό θέμα, μια και εξαρτάται και από άλλους παράγοντες, όπως πχ η κιθάρα και ο ενισχυτής σου.

πάντως, αν κάνεις μια σχετική αναζήτηση θα βρεις πολύ υλικό, που θα σου λύσει τις απορίες
ενταξει θα το ψαξω σε απαντημενα μηπως υπαρχει κατι αναλογο ευχαριστω  :)

Αναφέρθηκαν πολλά ''βαρβάτα'' πετάλια που πολύ θα ήθελα να δοκιμάσω, έστω και για μισό λεπτό το καθένα! Θα παραθέσω ένα οικονομικό πετάλι που με εξέπληξε ευχάριστα, πολύ πιο ευχάριστα από κάποια λαμπάτα και πιο ακριβά πετάλια που έτυχε να δοκιμάσω.

digitech_hardwire_SC2.jpg

bluezlick είπε:
malekko vibrato

vibrato_L.jpg
Και γω αγορασα το Malekko (μετα απο τη τη γνωμη σου γι αυτο) και οντως ειναι πλεον ενα απο τα αγαπημενο μου!

Μονο που  με 9βολτο τροφοδοτικο κλιπαρει ελαφρα το σημα πολλεσ φορες και μου τη σπαει λιγο.

Ξερω οτι πρεπει να αγορασω 12βολτο τροφοδοτικο (οπως προτεινει και ο κατασκευαστης)με περισσοτερο headroom αλλα δε ξερω και καποιο γνωστο καλο ρε γαμωτο.

Αν σας βρισκονται 35 ευρω ή κανα 20αρικο μεταχειρισμενο, καντε μια δοκιμη και παρτε αυτο

206319.jpg

Και αν 35 ή 20 σας ειναι ακριβα, δοκιμαστε το διδυμο αδερφακι του, που ειναι πιο φτηνο.

LSESLD-2T.jpg

Ξερω οτι δεν συναγωνιζεται τα πανακριβα που ποσταριστηκαν παραπανω σε καμια περιπτωση, αλλα δε χανετε να το βαλετε μπροστα απο το καθαρο καναλι ενος λαμπατου.

Θα με θυμηθειτε.

Δηλωνω επισης fan του hardwire sc-2 valve distortion, που αναφερθηκε παραπανω ;).

Εμένα είναι το Boss SD1,το μόνο πετάλι που θα κρατήσω σίγουρα για πάντα και το είχα πάρει τότε εντελώς κατα τύχη χωρίς καθόλου ψάξιμο!Σκέφτομαι να πάρω και δεύτερο για να δοκιμάσω και την περίπτωση που είναι ενεργοποιημένα και τα δύο για έξτρα od.Δεν ξέρω αν υπάρχουν καλύτερες λύσεις αλλά από την στιγμή που με βολεύει τόσο δεν με ενδιαφέρει να πειραματιστώ με άλλα πετάλια!

LOL!!!

φιλε stratocaster αυτό μόλις θα έγραφα τώρα!! ;D

απιστευτο timing..

καλα θα κάνεις να πάρεισ κ δεύτερο κ έγω έχω δύο κ είναι απόλαυση,

τα κάνουν όλα κ συμφέρουν  ;)

Minoru είπε:
LOL!!!

φιλε stratocaster αυτό μόλις θα έγραφα τώρα!! ;D

απιστευτο timing..

καλα θα κάνεις να πάρεισ κ δεύτερο κ έγω έχω δύο κ είναι απόλαυση,

τα κάνουν όλα κ συμφέρουν  ;)
Είναι τόσο απλό πετάλι που προσαρμόζεται σε όλους ενισχυτές πολύ καλά από blues κ alternative εως metalοκαταστάσεις (ανάλογα και τον ενισχυτή) και δεν αλλοιώνει καθόλου τον ήχο κάτι σαν overdrive boost!Μάλλον με βλέπω να πάρω και ένα δεύτερο  8)

Stratocaster boy είπε:
Είναι τόσο απλό πετάλι που προσαρμόζεται σε όλους ενισχυτές πολύ καλά από blues κ alternative εως metalοκαταστάσεις (ανάλογα και τον ενισχυτή) και δεν αλλοιώνει καθόλου τον ήχο κάτι σαν overdrive boost!Μάλλον με βλέπω να πάρω και ένα δεύτερο  8)
οπωσδήποτε και ο συνδιασμός τους μαζί sweet...  8)

ThanosJ είπε:
Ξερω οτι πρεπει να αγορασω 12βολτο τροφοδοτικο (οπως προτεινει και ο κατασκευαστης)με περισσοτερο headroom αλλα δε ξερω και καποιο γνωστο καλο ρε γ***το.
επειδη εχεις αρκετα πεταλια απο οτι θυμαμε θα παρεις αυτο και θα εισαι κομπλε!

http://www.bbesound.com/products/stomp-boxes/supa-charger.aspx

bluezlick είπε:
επειδη εχεις αρκετα πεταλια απο οτι θυμαμε θα παρεις αυτο και θα εισαι κομπλε!

http://www.bbesound.com/products/stomp-boxes/supa-charger.aspx
Ρε εχω ηδη αγορασει 2 μη 9βολτα τροφοδοτικα και αλλα 2 9βολτα τροφοδοτικα. Δυσκολο να δωσω τοσα λεφτα για το ωραιο μηχανημα που λες. :(  Δεν εχει κανα 12βολτο γνωστο αξιοπιστο και να μπορω να το βρω ελλαδα?

Δύο πετάλια.

Το ένα είναι αυτό:

ethos-overdrive.jpg

Και το άλλο, πολύ πρόσφατα, αυτό:

samdpro.jpg

The Genius Loci είπε:
Και το άλλο, πολύ πρόσφατα, αυτό:

samdpro.jpg
The Genius Locci ,αν θυμάμαι καλά είχες ανοίξει παλιότερα ένα θέμα γι'αυτό το πετάλι,το οποίο φαίνεται πολύ ενδιαφέρον.Ποιές είναι οι εντυπώσεις σου γι'αυτό τώρα πλέον που έχεις ασχοληθεί με αυτό;

The Genius Loci είπε:
Δύο πετάλια.

Το ένα είναι αυτό:

ethos-overdrive.jpg
Έλα ρε 'συ, δεν το περίμενα με τίποτα.  ;D

The Genius Loci είπε:
Δύο πετάλια.

Το ένα είναι αυτό:

ethos-overdrive.jpg
Καλά, εντάξει, απαράδεκτο!  ;D

Έχεις αυτό το πετάλι και δεν έχεις κάνει μιά παρουσίαση του, ένα demo thread, κάτι?

...ή έχεις κάνει και δεν το έχω πάρει χαμπάρι εγώ?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back