Ποια κιθάρα δεν θα αγοράζατε με τίποτα;

Και εγώ δεν θα έπαιρνα με τίποτα τούμπα!

Το thread βρίσκεται στο Guitars, Bass & Amps αν δεν πρόσεξες, οπότε αυτά τα όργανα εννοούμε.  ::) ::)

spy είπε:
Και εγώ δεν θα έπαιρνα με τίποτα τούμπα!

Το thread βρίσκεται στο Guitars, Bass & Amps αν δεν πρόσεξες, οπότε αυτά τα όργανα εννοούμε.  ::) ::)
αααααα...sorry ;D

Τελικά πρέπει να είμαι περίπτωση:

μου αρέσει και η jag-stang όπως και η mustang! (για jzm-jag δεν το συζητώ, κρίμα που κοστίζουν τόσο πολύ..  :-\ )

η jag-stang είναι τέλεια (οχι σε κόκκινο όμως!) δεν πα να την σχεδίασε και ο καλατράβα, τα σπάει  :-[

ειμαι καλά γιατρέ;  ???

Aυτά!

teenar.jpg

mermaid-guitar2.jpg

guitar8_small.jpg

weird-guitar3.jpg

Guitar010.jpg

guitars.jpg

v_j_11a.jpg

DealGuitar.jpg

weird-guitar1.jpg

Θα'βαζα κι άλλες αλλά μάλλον θα φάω ξύλο...  ;D

STRATOCASTER!

τις σιχαινομαι..για την πολυ πλαστικουρα που εχουν και δεν εχουν καμια προστυχια--σε αντιθεση με τις τελε  ;) !

Γενικα με χαλαει το πλαστκο σαν υλικο! 

ax1ss είπε:
τις σιχαινομαι..για την πολυ πλαστικουρα που εχουν και δεν εχουν καμια προστυχια--σε αντιθεση με τις τελε  ;) !

Και τότε γιατί πήρες μια κιθάρα έτσι:

Picture11.png

και την έκανες έτσι;

DSC01094.jpg

Οποιαδηποτε κιθαρα μοιαζει με...σερβαντα (με τρελλα νερα στα ξυλα και αλλα τετοια δηλ.) ,οποιαδηποτε κιθαρα  εχει humbuckers , οποιαδηποτε κιθαρα εχει Floyd Rose και φυσικα οποιαδηποτε κιθαρα εχει ΚΑΙ humbuckers ΚΑΙ Floyd Rose....και μοιαζει με σερβαντα.. ;D

ax1ss είπε:
STRATOCASTER!

Φαντάζομαι τι θα παθαίνεις κάθε φορά που μπαίνεις σε κιθαρομάγαζο!....θα πρέπει να έχεις πάρει δραμαμίνη πρώτα για να το αντέξεις!....... ;D ;D

Οτιδήποτε λέει πάνω fender και κοστίζει πάνω από 400-500 ευρώ. Έτσι και αλλιώς δεν αξίζουν παραπάνω λεφτά.

Δεν θα έπαιρνα ποτέ κατάμαυρη IBANEZ ή JACKSON. :-X ???...

Σιχαίνομαι τόσο πολύ τις ολόμαυρες IBANEZ & JACKSON που δεν συγκαταλέγω στους κιθαρίστες αυτούς που τις έχουν αλλά στους καγκουρο-αμπαλο-ψευτομεταλλάδες. (τα ίδια ισχύουν για όλες τις μάρκες εκτός FENDER & GIBSON) >:( :-X..

METAL IS NOT BLACK!!! METAL IS THE LAW!!!

gibson_zakk_wylde_signature_les_paul_camo_bulls_eye1.jpg

Περνάααει ο στρατόος, της Ελλάααδος φρουρόοος...

μικρος ελεγα δεν θα επαιρνα ποτε στρατ και να που βρεθηκα να παιζω 90% με στρατ.

τωρα δεν με φτιαχνουν καθολου οι heavy κιθαρες τυπου bc rich κτλ.

:P ποτε μη λες ποτε

elavd είπε:
Με τιποτα???? Τα δυο λαθη "στραβοχυμενους λουκουμαδες" της fender, jaguar k jazzmaster , καθως και οτιδηποτε με flame η quilted top.....οι λεγομενες κιθαρες-κομοδινα Λουι κενζ
Αυτό έλεγα κι εγώ μέχρι πολύ πρόσφατα, αλλά τελευταία κάτι άλλαξε μέσα μου και τις βλέπω με ... άλλο μάτι ;)

+1 για την JagStag... Μάλλον κομμάτια θα ήταν ο Kurt όταν τη σχεδίαζε...

Πάντως εγώ, εκτός από αυτές τις μυτερές που προανέφερε ο evris, δεν θα αγόραζα επίσης:

1) Stratocaster με αριθμό διπλών μαγνητών >0

2) Fender-οειδή κιθάρα που να έχει έστω και λίγο παραποιημένο σχήμα και ΕΙΔΙΚΑ headstock (βλ. Suhr, Tyler, T. Anderson κλπ). Προτιμώ Parker Fly παρά κάτι άλλο που θυμίζει Fender. Τουλάχιστον η Parker έχει προσωπικότητα βρε αδερφέ!
μια απ΄τα ίδια!!

με τιποτα strat... και οχι αλλα precision ημαρτον!!!

μάλλον δεν μπορώ να σκεφτώ ένα μπάσο που δε θα έπαιρνα με τίποτα...

κάποια που δε μου αρέσουν και δύσκολα θα αγόραζα ναι:

οποιοδήποτε Bongo

οποιοδήποτε ν-χορδο (για ν>6)

οποιοδήποτε 8χορδο (αυτά με τις διπλές χορδές)....αν ήθελα να παίξω μπουζούκι θα έπαιρνα μπουζούκι...

αυτά...αλλά....ποτέ μη λες ποτέ

Τα bongo δεν είναι μπάσα, μπάζα είναι.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back