Jasemeister είπε:+1 όπως επίσης και την jag-stang:Με τιποτα???? Τα δυο λαθη "στραβοχυμενους λουκουμαδες" της fender, jaguar k jazzmaster
Superfunk είπε:Οποιαδηποτε κιθαρα μοιαζει με...σερβαντα (με τρελλα νερα στα ξυλα και αλλα τετοια δηλ.) ,οποιαδηποτε κιθαρα εχει humbuckers , οποιαδηποτε κιθαρα εχει Floyd Rose και φυσικα οποιαδηποτε κιθαρα εχει ΚΑΙ humbuckers ΚΑΙ Floyd Rose....και μοιαζει με σερβαντα.. ;D
elavd είπε:Και τότε γιατί πήρες μια κιθάρα έτσι:τις σιχαινομαι..για την πολυ πλαστικουρα που εχουν και δεν εχουν καμια προστυχια--σε αντιθεση με τις τελε !
Γενικα με χαλαει το πλαστκο σαν υλικο!
και την έκανες έτσι;
Τι??????? Μιλάς σοβαρά???? Είναι χαλαρά η πιο όμορφη κιθάρα που έχει φτιαχτεί ποτέ! Ο Bo Diddley έγραψε ιστορία με αυτή την κιθάρα!!spy είπε:Αυτό
+1 για τις BC Rich.
Πάλι καλά που δεν γεννήθηκες Μεξικάνος!Alchemist είπε:Δεν θα αγόραζα ποτέ coffin case για κιθάρα. Ήθελα να ήξερα πόσο μακάβρια μυαλά υπάρχουν στο μάταιο τούτο κόσμο για να σκεφτούν και να υλοποιήσουν κάτι τέτοιο. Πολύ περισσότερο, πόσο μακάβριος πρέπει να είσαι για να αγοράσεις τέτοια θήκη και να σκας μύτη στην πρόβα και το live με το φέρετρο ανά χείρας! Μπρρρρρ... ???
ax1ss είπε:τις σιχαινομαι..για την πολυ πλαστικουρα που εχουν και δεν εχουν καμια προστυχια--σε αντιθεση με τις τελε !
ΟΚ απλά αυτά που λες δε συμβαδίζουν με αυτό που έφτιαξες τελικά...γιατι μου αρεζε τρελα το design της τελε..αλλα δεν μου εκανε ηχητικα..για αυτο και τα παντρεψα και εκανα το "απολυτο ειδωλο" ;D ;D
Όχι άπλα συμβαδίζει αλλά διορθώνει και κάποιες ατέλειες που είχε κατ’εμε . Για να γίνω πιο συγκεκριμένος.elavd είπε:τις σιχαινομαι..για την πολυ πλαστικουρα που εχουν και δεν εχουν καμια προστυχια--σε αντιθεση με τις τελε !
ΟΚ απλά αυτά που λες δε συμβαδίζουν με αυτό που έφτιαξες τελικά...γιατι μου αρεζε τρελα το design της τελε..αλλα δεν μου εκανε ηχητικα..για αυτο και τα παντρεψα και εκανα το "απολυτο ειδωλο" ;D ;D
Anyway
ΩΩΩ...σας ευχαριστώ...;Dfotonios είπε:Και αυτή σκέφτομαι να την πάρω δώρο στον elavd...