- Πόντοι
- 18
Κλαρίνο!!!!!Δεν μπορώ να το ακούω καν!!!!!!!!!!!
αααααα...sorry ;Dspy είπε:Και εγώ δεν θα έπαιρνα με τίποτα τούμπα!
Το thread βρίσκεται στο Guitars, Bass & Amps αν δεν πρόσεξες, οπότε αυτά τα όργανα εννοούμε. ::
![]()
Και τότε γιατί πήρες μια κιθάρα έτσι:ax1ss είπε:τις σιχαινομαι..για την πολυ πλαστικουρα που εχουν και δεν εχουν καμια προστυχια--σε αντιθεση με τις τελε!
Γενικα με χαλαει το πλαστκο σαν υλικο!
Φαντάζομαι τι θα παθαίνεις κάθε φορά που μπαίνεις σε κιθαρομάγαζο!....θα πρέπει να έχεις πάρει δραμαμίνη πρώτα για να το αντέξεις!....... ;D ;Dax1ss είπε:STRATOCASTER!
τις σιχαινομαι..για την πολυ πλαστικουρα που εχουν και δεν εχουν καμια προστυχια--σε αντιθεση με τις τελε!
Γενικα με χαλαει το πλαστκο σαν υλικο!
YEEEESSS!!... ;D ;DKERMITT είπε:
μια απ΄τα ίδια!!elavd είπε:Αυτό έλεγα κι εγώ μέχρι πολύ πρόσφατα, αλλά τελευταία κάτι άλλαξε μέσα μου και τις βλέπω με ... άλλο μάτιΜε τιποτα???? Τα δυο λαθη "στραβοχυμενους λουκουμαδες" της fender, jaguar k jazzmaster , καθως και οτιδηποτε με flame η quilted top.....οι λεγομενες κιθαρες-κομοδινα Λουι κενζ
+1 για την JagStag... Μάλλον κομμάτια θα ήταν ο Kurt όταν τη σχεδίαζε...
Πάντως εγώ, εκτός από αυτές τις μυτερές που προανέφερε ο evris, δεν θα αγόραζα επίσης:
1) Stratocaster με αριθμό διπλών μαγνητών >0
2) Fender-οειδή κιθάρα που να έχει έστω και λίγο παραποιημένο σχήμα και ΕΙΔΙΚΑ headstock (βλ. Suhr, Tyler, T. Anderson κλπ). Προτιμώ Parker Fly παρά κάτι άλλο που θυμίζει Fender. Τουλάχιστον η Parker έχει προσωπικότητα βρε αδερφέ!