- Πόντοι
- 36
Θα έχει "ballsy sound", που λένε και οι Αμερικάνοι...fotonios είπε:Και αυτή σκέφτομαι να την πάρω δώρο στον elavd...
Θα έχει "ballsy sound", που λένε και οι Αμερικάνοι...fotonios είπε:Και αυτή σκέφτομαι να την πάρω δώρο στον elavd...
Ή αλλιώς...αρ(*@δια ήχο ... ;Dspy είπε:Θα έχει "ballsy sound", που λένε και οι Αμερικάνοι...Και αυτή σκέφτομαι να την πάρω δώρο στον elavd...
παραλειψη δικια μου..Αν δε κατάλαβες, το σχόλιό μου αφορούσε μόνο τη φράση σου σχετικά με το ότι σιχαίνεσαι το πλαστικό. Μου έκανε εντύπωση λοιπόν το ότι αφενός το σιχαίνεσαι, αφετέρου (σε μια κιθάρα με ομολογουμένως λίγο πλαστικό) σχεδόν το διπλασίασες.
Σωστά δεν είναι κιθάρα. Δεν έχει original Floyd Rosestavrilian είπε:Μα ειναι κιθαρα τωρα αυτη?
auto 3anapes tostavrilian είπε:και μακραν το χειροτερο headstock...
I LOVE THIS GUITARstavrilian είπε:Προσωπικα δεν θα αγοραζα ποτε οποιοδηποτε κιθαρα γραφει πανω dean...Πραγματικα οτι πιο απαισιο και κιτσατο εχω δει σε οργανο, και μακραν το χειροτερο headstock...
Μα ειναι κιθαρα τωρα αυτη?
Φαντάζομαι μια άσπρη strat με maple ταστιέρα σε κάνει να έχεις εφιάλτες ;Dbloody_sunday είπε:Ποτέ των ποτών:
...οποιαδήποτε κιθάρα βουτηγμένη στον ασβέστη (και πάλι ειδικά Les Paul Studio ή strat)
Φροϋδικούς! ;D Αν και περισσότερο αυτή με το rosewood...Jasemeister είπε:Φαντάζομαι μια άσπρη strat με maple ταστιέρα σε κάνει να έχεις εφιάλτες ;D
Βάζεις τις ibanez στο ίδιο τσουβάλι με dean και bc rich?? ααααααααααααααααααα!!!!! θα τρελαθώ!!! ;D ;D ;Delio55 είπε:-Stratocaster δεν θα αγοραζα με τιποτα γιατι δεν μου αρεσει ο ηχος τους, θα ελεγα ακριβεστερα με εκνευριζει....ειδικα με bridge μαγνητη!!!!! :
- Jazzmaster λογω σχηματος.
- Και οτιδηποτε απο Ibanez, dean, BC rich