- Πόντοι
- 16
Ουφ! που λεει κι τουρκογιωργης...
Θα συμφωνήσω, η διαφορά είναι παραπάνω απο εμφανής, αν και τέτοια βιντεάκια και ειδικά απο παίχτες που δεν έχουν "χέρι" δεν μπορούν να αποτελέσουν σημείο αναφοράς...pascal είπε:Ρε σεις, δεν θέλω να το παίξω...έξυπνος.
Αλλά εμένα, σ' αυτό το βίντεο (με ό,τι κομπρεσάρισμα έχει φάει κι' απ' το youtube), η Gibson μου ακούγεται μια κλάση πάνω από την epi.
(Δεν ακούς φωνές, κιθάρες ακούς... ;D)(γιατρέ είμαι ο μόνος; ακούω φωνές![]()
Της άκουσες αφού είχες δει το βιντεο;longshadow είπε:Θα συμφωνήσω, η διαφορά είναι παραπάνω απο εμφανής, αν και τέτοια βιντεάκια και ειδικά απο παίχτες που δεν έχουν "χέρι" δεν μπορούν να αποτελέσουν σημείο αναφοράς...
Η Πατησίων με την Δροσοπούλου είναι παράλληλες.oselifer είπε:Της άκουσες αφού είχες δει το βιντεο;
Εγώ τις άκουσα blind και μου άρεσε καλύτερα η epi..
Μάλιστα πίστευα οτι είναι η gibson μέχρι να δω το βίντεο.
αυτή η ερώτηση στέκεται επάξια δίπλα στο "what is the meaning of life,universe and everything?",πιο γνωστή και ως "μαχόγκανη καλό για μέταλ";aris 17561 είπε:ωραια φενεται η vos αλλα κανει για μεταλ ?
Χωις παεξηγηση και χωρις να θελω να το παιξω εξυπνος ή κακοπροαιρετος, μαλλον δεν ξερεις τι θελεις. Οχι ποια Gibson θελεις αλλλα ΓΕΝΙΚΑ δεν ξερεις τι θελεις.aris 17561 είπε:γι αυτο και ρωταω για να μαθω... αν ειναι καποιος να κανει ερωτησεις και να ξερει τοτε τι νοημα εχει η ερωτηση... εχω μια επιφων και νιωθω οτι ηρθε η ωρα να παρω μια γκιμπσον . θες γιατι με χαλαει το χεντστοκ θες γιατι εχει καποια flaws τα οποια αναμενω απο μια γκιμπσον οτι δεν θα τα εχει ? ( που ειναι και ο κυριως λογος ουσιαστικα )