• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Ποια Gibson les paul standard ?

Ξέρω οτι είναι "λίγο" εκτος των γουστων σου αλλα τσεκαρε και αυτήν την Κυρία

http://smart.noiz.gr/details.php?id=6480

Αρνειται κανείς οτι πρόκειται περι εργαλείου ?  ;D ;D ;D

(δεν γνωριζω αυτον που την πουλάει - δεν έχω κανένα όφελος εννοειται.)

Με το συμπάθειο δηλαδή,αλλά όποιος δεν μπορεί να διακρίνει (κυρίως στον ήχο) τις διαφορές μεταξύ μιάς Epiphone και μίας Gibson...μάλλον λάθος χόμπυ διάλεξε.

Άρη μετά από 10 σελίδες,νομίζω οτί ήρθε η ώρα να κάνεις την επιλογή σου.Είσαι ήδη μπερδεμένος και νομίζω οτί θα μπερδευτείς ακόμα περισσότερο συνεχίζοντας αυτό το θέμα...

Αν και δεν πληροί τις "προδιαγραφές" σου,πάρε αυτή την 68άρα που την πουλάει ο τύπος για...€1800.00 ( :o) Η τιμή είναι ξεφτίλα και η κιθάρα είναι απλά καλύτερη από οποιαδήποτε Gibson USA...

δηλαδη σε ενα blind test a/b αναμεσα σε epiphone και gibson με ακριβως τους ιδιους μαγνητες και τον εξοπλισμο ηχογραφησης , θεωρεις οτι το 90 τις εκατο των κιθαριστων θα μπορουσε να βαλει το χερι του στην φωτια για μια του επιλογη ;

Θεωρω οτι την διαφορα την καταλαβαινει ο παιχτης στο χερι του και σε αυτο που ακουει αυτος εκεινη την στιγμη και οχι ολοι οι αλλοι που ακουνε το τελικο αποτελεσμα .

Ksekourdistos είπε:
δηλαδη σε ενα blind test a/b αναμεσα σε epiphone και gibson με ακριβως τους ιδιους μαγνητες και τον εξοπλισμο ηχογραφησης , θεωρεις οτι το 90 τις εκατο των κιθαριστων θα μπορουσε να βαλει το χερι του στην φωτια για μια του επιλογη ;

Θεωρω οτι την διαφορα την καταλαβαινει ο παιχτης στο χερι του και σε αυτο που ακουει αυτος εκεινη την στιγμη και οχι ολοι οι αλλοι που ακουνε το τελικο αποτελεσμα .
σε αυτο συμφωνω...

Τα κλείνω γουστάρω αλλά μετά τα ξανά ανοίγω...ξενερωνω... Είναι σαν τις γυναίκες... Την ωραία θα την βλέπεις και θα την χαίρεσαι.;) 

''Θεωρω οτι την διαφορα την καταλαβαινει ο παιχτης στο χερι του και σε αυτο που ακουει αυτος εκεινη την στιγμη και οχι ολοι οι αλλοι που ακουνε το τελικο αποτελεσμα''.

Εκεί είναι η ουσία στο feeling (οι μαγνήτες είναι κάτι που αλλάζει εύκολα).

Επίσης όταν παίρνεις Gibson (όχι studio)... παίρνεις έπιπλο!

aris 17561 είπε:
Τα κλείνω γουστάρω αλλά μετά τα ξανά ανοίγω...ξενερωνω... Είναι σαν τις γυναίκες... Την ωραία θα την βλέπεις και θα την χαίρεσαι.;) 
Πασα γυνη..........

Σωκρατης 469π.Χ.-399π.Χ.

Τελικά πότε θα αγοραστεί αυτή η αναθεματισμένη LP;Και πότε θα κλείσει αυτο το θέμα τέλος πάντων; Κυπριακό το κάναμε,άντε! :)

Ρε σεις, δεν θέλω να το παίξω...έξυπνος.

Αλλά εμένα, σ' αυτό το βίντεο (με ό,τι κομπρεσάρισμα έχει φάει κι' απ' το youtube), η Gibson μου ακούγεται μια κλάση πάνω από την epi.

(γιατρέ είμαι ο μόνος; ακούω φωνές;)

Σε αυτό που παρέθεσα εγώ ; ναι αυτό πιθανότητα γίνεται γιατί ξέρεις ότι ο τύπος αλλάζει κιθάρες... Και πότε τις αλλάζει. Όσο καλό αυτί και να έχει κάποιος και να εντοπίζει διάφορες πιστεύω ότι οι διάφορες στον ήχο δεν αξίζουν τα φορά λεφτά διαφορά. Τώρα για όλα τα υπόλοιπα περί διαφοράς στο μανίκι κτλ τις δέχομαι αλλά στον ήχο είναι από μηδαμινές ως αμελητέες. Κατά την άποψη μου βέβαια...

pascal είπε:
Ρε σεις, δεν θέλω να το παίξω...έξυπνος.

Αλλά εμένα, σ' αυτό το βίντεο (με ό,τι κομπρεσάρισμα έχει φάει κι' απ' το youtube), η Gibson μου ακούγεται μια κλάση πάνω από την epi.

(γιατρέ είμαι ο μόνος; ακούω φωνές;)
Nαιιι αλλα αυτος παιζει καλυτερα με την epi ;)

Εγώ το άκουσα το video χωρίς να το δω καθόλου και μου άρεσε καλύτερα η epiphone..  :o

Είναι βέβαια λίγο πεθαμένη η epi αλλά η gibson ξυρίζει υπερβολικά κάτι που δε μου αρέσει.

Βέβαια όταν είδα το video η gibson άρχισε να μου αρέσει περισσότερο.  ;)

lofring είπε:
Ξέρω οτι είναι "λίγο" εκτος των γουστων σου αλλα τσεκαρε και αυτήν την Κυρία

http://smart.noiz.gr/details.php?id=6480

Αρνειται κανείς οτι πρόκειται περι εργαλείου ?  ;D ;D ;D

(δεν γνωριζω αυτον που την πουλάει - δεν έχω κανένα όφελος εννοειται.)
Και Long tennon και κατασκευάρα και Mini Humbuckers

Έχω ίδια και δεν την αλλάζω με τίποτα.

aris 17561 είπε:
Ρε παιδιά τι είναι αυτό το λονκ τενον νεκ ;

Με πολύ απλά λόγια αν προσέξεις την φωτογραφία θα διαπιστώσεις οτί το κάτω μέρος του μανικιού φτάνει ως το neck-pickup cavity.(το κενό που βρίσκεται ο μαγνήτης.) σε αντίθεση με άλλες όπου το μανίκι δεν φτάνει ως εκεί.Επαναλαμβάνω,με πολύ απλά λόγια...

Σίγουρα θέλεις να το χει η Leslie σου...(παλιά το είχαν μόνο οι reissues από το Custom Shop)

1222870023.jpg

Trending...

Νέα θέματα

Back