Ποια gibson ειναι αυτη ρε παιδια ?

δεν ειναι η 68 custom

αυτη στο βιντεο εχει binding στην ακρη του σωματος ενω η 68 εχει binding στην λωριδα του σωματος - επισης δεν εχει pickguard η κιθαρα του βιντεο (καλα αυτο το αφαιρεις  :D :D )

ισως οντως να ειναι prototype μοντελο που θα το δουμε σε λιγο καιρο

ωραιο εργαλειο παντως "σφυρι"  ;D ;D ;D

mpikoz είπε:
Βρέ Άρη ολόκληρη wikipedia http://en.wikipedia.org/wiki/Matt_Heafy#Guitars

Επιλεκτικά στο τέλος γράφει " According to a phone call made by Total Guitar magazine, Heafy has 'something' in the works with Gibson and Epiphone." Μήπως θέλεις να περιμένεις λίγο  :D
Ωραια γραφει πουθενα η ολοκληρη βικιπεδια ποια ακριβως gibson ειναι ?

aris 17561 είπε:
Ωραια γραφει πουθενα η ολοκληρη βικιπεδια ποια ακριβως gibson ειναι ?
Heafy is well known for using a black Gibson Les Paul Custom, fitted with EMG pickups and gold hardware

μαλλον αυτη εχει και στο βιντεο............

αλλα αυτη εχει καποιες διαφορες σε σχεση απο την custom του θωμα - ισως ειναι πιο παλιο μοντελο...............

messalion είπε:
Heafy is well known for using a black Gibson Les Paul Custom, fitted with EMG pickups and gold hardware

μαλλον αυτη εχει και στο βιντεο............

αλλα αυτη εχει καποιες διαφορες σε σχεση απο την custom του θωμα - ισως ειναι πιο παλιο μοντελο...............
Οτι ειναι λες πολ καστομ αυτο ειναι σιγουρο , απλα ψαχνοντας δεν βρηκα ποιο μοντελο ειναι ακριβως... γιατι ειναι γαματη... Μετα σκεφτηκα οτι αν ειναι καποιο εργοστασιακο μοντελο , να την τσιμπισω τωρα πριν προλαβει ο τζιτζιφιογκος και βαλει το ονομα του επανω και ξερασω....

ωραια αγγελια εχεις βαλει αρη αχχαχαχα
  για τους μαγνητες λες ? τι να κανω ? Η jackson sl2h εχει αναγκες κι αυτη... θελει emg... δεν της χαλαω χατηρια...

aris 17561 είπε:
Οτι ειναι λες πολ καστομ αυτο ειναι σιγουρο , απλα ψαχνοντας δεν βρηκα ποιο μοντελο ειναι ακριβως...
ουτε και εγω αλλα απο οτι διαβασα του την εδωσε ο πατερας του

για τους μαγνητες λες ? τι να κανω ? Η jackson sl2h εχει αναγκες κι αυτη... θελει emg... δεν της χαλαω χατηρια...
οχι - αμα ηταν για τους μαγνητες θα σου ειχα στειλει p.m.

για την "Πωλείται JACKSON RR3 μόνο 400 Ευράκια" στο signature σου  ;D ;D ;D

messalion είπε:
για την "Πωλείται JACKSON RR3 μόνο 400 Ευράκια" στο signature σου  ;D ;D ;D
Marketing ο ατιμος ε ?

BTW δες και τους μαγνητες που εχω βαλει...

ουτε και εγω αλλα απο οτι διαβασα του την εδωσε ο πατερας τουοχι -
Γιατι να μην εχω κι εγω πατερα με les paul custom ?  :'( :'( :'(

aris 17561 είπε:
Marketing ο ατιμος ε ?
ασε!!! κολληριο ηθελα μολις την ειδα  :D

BTW δες και τους μαγνητες που εχω βαλει...
που την εχεις βαλει την αγγελια ρε διαολε στητε και δεν την βρισκω ??  ;D ;D ;D

Γιατι να μην εχω κι εγω πατερα με les paul custom ?  :'( :'( :'(
γιατι ζεις στην ελλαδα - το πολυ πολυ να ειχε να σου δωσει κανα μπουζουκι κληρονομια  :D :D :D

aris 17561 είπε:
να την τσιμπισω τωρα πριν προλαβει ο τζιτζιφιογκος και βαλει το ονομα του επανω και ξερασω....
δεν είπαμε να προσλαμβάνεις μια κιθάρα για κάθε πέντε που απολύεις;;;  >:(

gdevelek είπε:
δεν είπαμε να προσλαμβάνεις μια κιθάρα για κάθε πέντε που απολύεις;;;  >:(
Τωρα - τωρα ειμαι στην φαση που προσπαθω να νοικοκυρευτω...Θα κρατησω μονο 6... Αν σκεφτειτε οτι ειχα 11 καποια στιγμη...

δηλαδη

jackson sl2h usa

esp horizon

ibanez prestige

fender strat mex

bcrich warlock deluxe

eiphone les paul

απο αυτες ποια να δωσω αφου ειναι ολες γαματες , εκτος απο την επι η οποια ειναι υποψηφια ... αλλα και παλι θα αντικατασταθει με γκιμπσον...  

Μια που αναφεραμε το βιντεο παραπανω... οι ενυσχητες που χρησιμοποιουν ειναι οι ht-40 να πουμε ?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back