- Πόντοι
- 38
Ξερετε ποια ακριβως γκιμπσον ειναι αυτη ? Αν μπορειτε παραθεστε και κανενα λινκ τομαν...
και μένα αυτή ήταν η πρώτη που μου'ρθε κατα νου...mkm είπε:
Ωραια γραφει πουθενα η ολοκληρη βικιπεδια ποια ακριβως gibson ειναι ?mpikoz είπε:Βρέ Άρη ολόκληρη wikipedia http://en.wikipedia.org/wiki/Matt_Heafy#Guitars
Επιλεκτικά στο τέλος γράφει " According to a phone call made by Total Guitar magazine, Heafy has 'something' in the works with Gibson and Epiphone." Μήπως θέλεις να περιμένεις λίγο![]()
Heafy is well known for using a black Gibson Les Paul Custom, fitted with EMG pickups and gold hardwarearis 17561 είπε:Ωραια γραφει πουθενα η ολοκληρη βικιπεδια ποια ακριβως gibson ειναι ?
Οτι ειναι λες πολ καστομ αυτο ειναι σιγουρο , απλα ψαχνοντας δεν βρηκα ποιο μοντελο ειναι ακριβως... γιατι ειναι γαματη... Μετα σκεφτηκα οτι αν ειναι καποιο εργοστασιακο μοντελο , να την τσιμπισω τωρα πριν προλαβει ο τζιτζιφιογκος και βαλει το ονομα του επανω και ξερασω....messalion είπε:Heafy is well known for using a black Gibson Les Paul Custom, fitted with EMG pickups and gold hardware
μαλλον αυτη εχει και στο βιντεο............
αλλα αυτη εχει καποιες διαφορες σε σχεση απο την custom του θωμα - ισως ειναι πιο παλιο μοντελο...............
για τους μαγνητες λες ? τι να κανω ? Η jackson sl2h εχει αναγκες κι αυτη... θελει emg... δεν της χαλαω χατηρια...ωραια αγγελια εχεις βαλει αρη αχχαχαχα
ουτε και εγω αλλα απο οτι διαβασα του την εδωσε ο πατερας τουaris 17561 είπε:Οτι ειναι λες πολ καστομ αυτο ειναι σιγουρο , απλα ψαχνοντας δεν βρηκα ποιο μοντελο ειναι ακριβως...
οχι - αμα ηταν για τους μαγνητες θα σου ειχα στειλει p.m.για τους μαγνητες λες ? τι να κανω ? Η jackson sl2h εχει αναγκες κι αυτη... θελει emg... δεν της χαλαω χατηρια...
Marketing ο ατιμος ε ?messalion είπε:για την "Πωλείται JACKSON RR3 μόνο 400 Ευράκια" στο signature σου ;D ;D ;D
Γιατι να μην εχω κι εγω πατερα με les paul custom ? :'( :'( :'(ουτε και εγω αλλα απο οτι διαβασα του την εδωσε ο πατερας τουοχι -
ασε!!! κολληριο ηθελα μολις την ειδαaris 17561 είπε:Marketing ο ατιμος ε ?
που την εχεις βαλει την αγγελια ρε διαολε στητε και δεν την βρισκω ?? ;D ;D ;DBTW δες και τους μαγνητες που εχω βαλει...
γιατι ζεις στην ελλαδα - το πολυ πολυ να ειχε να σου δωσει κανα μπουζουκι κληρονομιαΓιατι να μην εχω κι εγω πατερα με les paul custom ? :'( :'( :'(
δεν είπαμε να προσλαμβάνεις μια κιθάρα για κάθε πέντε που απολύεις;;; >aris 17561 είπε:να την τσιμπισω τωρα πριν προλαβει ο τζιτζιφιογκος και βαλει το ονομα του επανω και ξερασω....
Τωρα - τωρα ειμαι στην φαση που προσπαθω να νοικοκυρευτω...Θα κρατησω μονο 6... Αν σκεφτειτε οτι ειχα 11 καποια στιγμη...gdevelek είπε:δεν είπαμε να προσλαμβάνεις μια κιθάρα για κάθε πέντε που απολύεις;;; >![]()