Τεχνικός για Marshall mods?

kosthrash

Ενεργό μέλος
Πόντοι
218
Γνωρίζετε αν υπάρχει πουθενά στην Ελλάδα τεχνικός/ εταιρεία που να ασχολείται με mods σε ενισχυτές Marshall; (Όχι τους vintage, αυτούς που κυκλοφορούν στην αγορά τώρα, κυρίως τους plexi based, όπως πχ τους Origin 20/50, sv20 κτλ)

O Effectrum Electron στη Nέα Σμύρνη και οι Analog Touch στη Νέα Ερυθραία είναι οι ασφαλέστερες επιλογές. Θα σου πρότεινα να συλλέξεις πληροφορίες για το mod που θέλεις και να τους στείλεις ένα email. Έχω πάει και στους δύο, προσωπικά προτιμώ τους Analog Touch λόγω απόστασης. Μου έχουν φτιάξει πάνω από 10 ενισχυτές, αν και δεν έχω κάνει mods, μόνο services και restorations σε vintage μηχανήματα.

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Όποιος έχει κάνει ήδη mods σε Marshall (Jose, κτλ) ας ποσταρει με τις εντυπώσεις του!

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Όποιος έχει κάνει ήδη mods σε Marshall (Jose, κτλ) ας ποσταρει με τις εντυπώσεις του!
Δεν έχω κάνει στον δικό μου αλλά έχω παίξει με μονταρισμένο το ίδιο μοντέλο, JCM800 '83, που είχε ένα επιπλέον στάδιο προενίσχυσης. Δεν ξέρω αν είχε πειραχτεί κάτι και στο tone stack, ίσως να είχε ένα κλίκ περισσότερα μεσαία αλλά ήταν και η διαφορά των μεγαφώνων, ο δικός μου έχει τα G12 65 και ο μονταρισμένος είχε την πρώτη σειρά V30s.

Θεώρησα ότι η μόντα είναι κάπως περριτή στην εποχή μας, απ την άποψη ότι υπάρχουν τρία δις πετάλια που μπορώ να βάλω μπροστά στον δικό μου και να πετύχω πολύ περισσότερα παραπλήσια ή μη ηχοχρώματα και γκάζι. Απ την άλλη ο χαρακτήρας του modded ήταν πιο ευγενικός και πιο compressed, ίσως αυτό αρέσει σε κάποιους.

Ο μονταρισμένος δεν νομίζω ότι μπορούσε να πάρει και πολλά μπροστά, άντε κάτι να σφίξει λίγο τα μπάσα κάποιο tubescreamer ή treble booster. Πάντως fuzzάρες τις ξεχνάς σίγουρα.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back