- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 1,603
Εσένα τι σε νοιάζει που θα χάσει. Φοβάσαι μην έρθουν οι ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ με την ΟΠΚΕ και πάρουν τα σπίτια μας? ???Χαίρομαι λοιπόν που συμφωνούμε και δεν παίζουμε τον....παπ(π)ά ?
Εσένα τι σε νοιάζει που θα χάσει. Φοβάσαι μην έρθουν οι ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ με την ΟΠΚΕ και πάρουν τα σπίτια μας? ???Χαίρομαι λοιπόν που συμφωνούμε και δεν παίζουμε τον....παπ(π)ά ?
Ας επανέλθουμε στο φλέγον θέμα που έθιξε ο Σπύρος.
Μόνο αυτό θα πω.Dear all ακροβατούμε επικίνδυνα στο να μας κλειδώσω όλους μέσα (ή έξω)... ?
Ας επανέλθουμε στο φλέγον θέμα που έθιξε ο Σπύρος.
Πάντως αυτή η γραμματοσειρά μου θυμίζει τα βιβλία μου του Δημοτικού. "ΕΜΕΙΣ ΚΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ"Για καλό και για κακό εγώ το κΣεσκονισα, θα το βάλω στη βιβλιοθήκη δίπλα στο Μπλεκ,τον Όμπραξ και την Μανίνα διαπανενδαιχωμενω
Προβολή συνημμένου 34407
Πάντως αυτή η γραμματοσειρά μου θυμίζει τα βιβλία μου του Δημοτικού. "ΕΜΕΙΣ ΚΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ"
Μα καλά κι' εσύ έδιωξες τους δίσκους και κράτησες τις Μανίνες; ?Για καλό και για κακό εγώ το κΣεσκονισα, θα το βάλω στη βιβλιοθήκη δίπλα στο Μπλεκ,τον Όμπραξ και την Μανίνα διαπανενδαιχωμενω
Προβολή συνημμένου 34407
Για τα Μπλεκ και Όμπραξ καλά έκανες. ?
Indeed...
Δεν ήμανε φανατικός, αλλά τα ξεκοκκάλιζα όταν έπεφταν στα χέρια μου.
Εγώ διάβαζα πιο πολύ Μπλεκ και Αγόρι.
Αγαπημένος ο Ρόι Ρέις στην Μέλτσεστερ Ρόβερς, και ο Τζον Σταρκ, ο μισθοφόρος ποδοσφαιριστής, που έπαιρνε 1000 λίρες το παιχνίδι και 250 λίρες για κάθε γκολ.