Τι θα γινει ρε παιδια με το Βίντεο 12/5/2020 facebook?

Χαίρομαι λοιπόν που συμφωνούμε και δεν παίζουμε τον....παπ(π)ά ?
Εσένα τι σε νοιάζει που θα χάσει. Φοβάσαι μην έρθουν οι ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ με την ΟΠΚΕ και πάρουν τα σπίτια μας? ???

Σήμερα είναι Παρασκεβή.

Κάντε ότι γουστάρετε.

Από άβριο όμως, τα κεφάλια μέσα ρεμάλια.

Dear all ακροβατούμε επικίνδυνα στο να μας κλειδώσω όλους μέσα (ή έξω)... ?

Ας επανέλθουμε στο φλέγον θέμα που έθιξε ο Σπύρος.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Υπάρχει κανείς που να σημείωσε/θυμάται τις διαφορετικές τιβές που χρησιμοποίησε ο χάκερς?

DIGITAL

ALPHA

EPSILON

Συμπληρώστε παρακαλώ ...

Dear all ακροβατούμε επικίνδυνα στο να μας κλειδώσω όλους μέσα (ή έξω)... ?

Μόνο αυτό θα πω.

Τώρα γύριζα με τη μηχανή και κατέβαινα τη Μεσογείων και γέλαγα γιατί σκεφτόμουν πως θα πέσει και αυτό που είναι ευχάριστο για εμένα είναι πως ξέρω πως θα τον ΠΟΝΕΣΕΙ? Συνήθως γενικά αν σχολιάζω ή θέλω να γίνει κάτι λέω πάντα να ναι καλά ο άνθρωπος αλλά για τον συγκεκριμένο θα κάνω μια εξαίρεση χαχαχαχαχαχαχχα?

Για καλό και για κακό εγώ το κΣεσκονισα, θα το βάλω στη βιβλιοθήκη δίπλα στο Μπλεκ,τον Όμπραξ και την Μανίνα διαπανενδαιχωμενω

20230224_200949.jpg

Για καλό και για κακό εγώ το κΣεσκονισα, θα το βάλω στη βιβλιοθήκη δίπλα στο Μπλεκ,τον Όμπραξ και την Μανίνα διαπανενδαιχωμενω

Προβολή συνημμένου 34407
Πάντως αυτή η γραμματοσειρά μου θυμίζει τα βιβλία μου του Δημοτικού. "ΕΜΕΙΣ ΚΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ"

Ο εθνικοσοσιαλισμος του Μητσοτάκη(φοράω κομποσκοινι)του Πλευρη Μπουμπουκου και Βοριδη σοσιαλισμός δεν είναι;

Ο Χιτλερ τη βουλη την εκαψε. Η Πασοκ- ΝΔ Α.Ε. οταν ο κοσμος βαραγε επιληψια για την πτωση απο το συννεφακι του σοσιαλισμου και ηθελε να μπει μεσα να την καψει, εβαλαν τα ΜΑΤ να τον εμποδισει, και οταν τα ΜΑΤ απετυχαν, βγηκε το ΚΚΕ με τα στυλιαρια και εκανε τον κοσμο τουλουμι στο ξυλο. Διοτι ολα τα κομματα τρωγοπινουν απο τη Βουλη, και δε θα αφησουν την πλεμπα να τους χαλασει το μαγαζακι.

Οσο κομμουνιστικο ειναι το ΚΚΕ, αλλο τοσο εθνικοσοσιαλιστικη ειναι η ΝΔ. Δηλαδη καθολου.

Ο λαός θα αποφασίσει ποιος θα κυβερνήσει στις επόμενες εκλογές.

Ο σοφός λαός.

Ο σοφος λαος δεν ασχολειται, μονο αν του κοψεις τη μασα, εκει κανει μπαχαλα. Οσο τρωει δεν τον νοιαζει. Για αυτο τσακωνονται ποιος θα διορισει τους περισσοτερους, για να εχουν τα ψηφαλακια. Μαζι τα φαγαμε, ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΔΙΟΡΙΣΑΜΕ, ειπε ο φουσκας.

Τι κομουνισμος και εθνικοσοσιαλισμος, και φιλελευθερισμος, και σοσιαλισμος, παραμυθια, ολοι ΠΑΛΑΙΟΠΑΣΟΚΟΙ ειμαστε, αρπαξε να φας και κλεψε να χεις.

Για να τα πάρουμε με τη σειρά.

Είναι ένα βλαμμένο που κάνει το φόρουμ μπουρδέλο (σας πληροφορώ ότι βλέπετε  το 1/10 από αυτά που ανεβάζει-  γίνεται καθημερινός πόλεμος σε επίπεδο  σκοτεινό-  χακεριών και αποκρούονται μαζικές επιθέσεις ?).

Τέσπα, για το βλαμμένο έλεγα.

Είναι αυτό λοιπόν...... ανεβάζει μια μπούρδα και φτάσαμε πάλι να μιλάμε για τον Κουτσούμπα και την Νέα Δημοκρατία.

Πώς γκένεν ατό ;

Μα για μπουρδες μιλαμε, γιατι απορεις που φτασαμε στα κομματα;

Προβολή συνημμένου 34407
Μα καλά κι' εσύ έδιωξες τους δίσκους και κράτησες τις Μανίνες; ?

Υ.Γ. Για τα Μπλεκ και Όμπραξ καλά έκανες. ?

Για τα Μπλεκ και Όμπραξ καλά έκανες. ?

Αν πραγματικά διαβάζατε Περιπέτεια,θα γράφατε και για το Λοχαγό Μαρκ,το Θλιμμένο Μπούφο και το σακί με κόκκαλα το Φλοκ.Το πιο γλυκό σκυλί στον κόσμο των κόμικς.

Δεν πείθετε,κύριοι.

Indeed...

Δεν ήμανε φανατικός, αλλά τα ξεκοκκάλιζα όταν έπεφταν στα χέρια μου.

Εγώ διάβαζα πιο πολύ Μπλεκ και Αγόρι.

Αγαπημένος ο Ρόι Ρέις στην Μέλτσεστερ Ρόβερς, και ο Τζον Σταρκ, ο μισθοφόρος ποδοσφαιριστής, που έπαιρνε 1000 λίρες το παιχνίδι και 250 λίρες για κάθε γκολ.

Δεν ήμανε φανατικός, αλλά τα ξεκοκκάλιζα όταν έπεφταν στα χέρια μου.

Εγώ διάβαζα πιο πολύ Μπλεκ και Αγόρι.

Αγαπημένος ο Ρόι Ρέις στην Μέλτσεστερ Ρόβερς, και ο Τζον Σταρκ, ο μισθοφόρος ποδοσφαιριστής, που έπαιρνε 1000 λίρες το παιχνίδι και 250 λίρες για κάθε γκολ.

Δεν τους θυμάμαι αυτούς τους τύπους.

Αγαπημένες φιγούρες από Μπλεκ και Αγόρι ήταν ο Τερματοφύλακας Γιατρός,ο Κάπτεν Μίκι,ένας ραλίστας του '50 και κάτι γομάρια σε μια ποδοσφαιρική ομάδα που είχαν για προπονητή μια γιαγιά!

...Αυτή που λες τους έπλεκε ζιπουνάκια και τους φορούσε καπέλα για να θυμώνουν και να τους κερδίζουν όλους.

Στιγμές ανόθευτης μαγείας.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back